ΓΙΑΤΙ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ “ΠΑΠΙΑ”; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΚΟΡΑΚΙ” ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ; ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΡΤΟΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Κοινοποίηση:
284065352_424868972789044_4197459630641148942_n-1

Από τον Πάτση, στον Καππάτσο…

Αυτό, δεν είναι κόμμα… είναι Τράπεζα και FUNDS μαζί… δύο σ’ ένα…

Θα μου πείτε, όταν ο πρωθυπουργός έχει δικά του funds, να μην έχουν και οι βολευτές του;;;

Αααα… όλα κι όλα…

Αυτο σημαίνει … ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ…

ΕΞΩΦΥΛΛΟ-ΚΑΠΑΤΟΣ

Πριν λίγες ημέρες η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ έκανε ακόμη μία μεγάλη αποκάλυψη για τον ΒΟΥΛΕΥΤΗ της ΝΔ Κεφαλλονιάς Κο Καππάτο, ο οποίος εκπροσωπεί σε δικαστήρια το fund DoValue εναντίον δανειοληπτών και ζητά τη ΜΗ διάσωση της κύριας κατοικίας τους.Άραγε το γνωρίζουν στην βουλή ότι είναι δικηγόρος με την DOVALUE και κάνει για λογαριασμό της, διάφορες δουλειές?

Ο βουλευτής παραστάθηκε για υπερχρεωμένα στο Ειρηνοδικείο Αργοστολίου Κεφαλλονιάς για λογαριασμό της DOVALUE.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ψήφισε τον Πτωχευτικό Νόμο της κυβέρνησης για να μπορούν τα κοράκια να βγάζουν σε πλειστηριασμούς τα σπίτια του κόσμου και ο ίδιος να πληρώνεται!!!

ΔΕΙΤΕ τις προτάσεις που κατέθεσε ο ίδιος και τις υπογράφει”

ΔΕΙΤΕ το ΕΓΓΡΑΦΟ:

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 1

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-2

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-3

Επίσης βγάλαμε στο φως και το εξής: ΕΠΙΔΟΜΑ 15.000 για τον ΑΠΛΗΣΤΟ βουλευτή της ΝΔ! Μιλάμε για ηθικό ανάστημα όχι αστεία!!!

Σε αυτή τη χώρα που είναι μικρή, γνωριζόμαστε πολύ καλά. Τίποτα δεν μένει κρυφό για πολύ. Σύμφωνα με καταγγελίες τοπικών site της Κεφαλονιάς αλλά και τοπικούς παράγοντες, ο κύριος Παναγής Καππάτος υπέβαλε αίτηση η οποία έγινε αποδεκτή, σύμφωνα με την οποία του κατατέθηκε αποζημίωση ειδικού σκοπού για ζημιές που προκλήθηκαν από την πανδημία στο δικηγορικό του γραφείο. Διότι ο κύριος Καππάτος διατηρεί βεβαίως το δικηγορικό του γραφείο στο Αργοστόλι και πολύ καλά κάνει. Άλλωστε του το επιτρέπει και ο νόμος.

Η αποζημίωση που έλαβε ο κος Καππάτος είναι της τάξεως των 15.000 ευρώ. Θα έλεγε κανείς πως μπροστά στα εισοδήματά του από τη βουλευτική αποζημίωση σε ετήσια βάση, το ποσό αυτό είναι ευτελές. Όμως για έναν μέσο συνάδελφό του στην ελληνική περιφέρεια, το ποσό αυτό ίσως να ήταν και δώρο εξ’ ουρανού για να διασωθεί ο ίδιος και η οικογένειά του. Ο κος Καππάτος επέλεξε να γίνει ρεζίλι και μέσα από αυτή τη διαδικασία που δείχνει μόνο κακομοιριά και μικρότητα, προτίμησε να εισπράξει αυτό το ποσό.

Η διαδικασία είναι νόμιμη και η είσπραξη του ποσού των 15.000 είναι νόμιμη επίσης. Εγείρεται ωστόσο ένα ζήτημα ηθικής και πολιτικής τάξης. Πώς ένας άνθρωπος ο οποίος αμείβεται με την παχυλή βουλευτική αποζημίωση για να εκπροσωπεί τον λαό της Κεφαλονιάς στο κοινοβούλιο και να προωθεί να λαϊκά αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, πώς αυτός ο άνθρωπος , ο αιρετός, μπορεί να συμπεριφέρεται με τόση απληστία και να επιδιώκει να βάλει χέρι ακόμη και σε μια αποζημίωση – βοήθεια, η οποία απευθύνεται σε εκείνους τους επαγγελματίες συναδέλφους του που την έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτή είναι η κοινωνική αλληλεγγύη η οποία θα έπρεπε να διέπει τον βουλευτή Κεφαλονιάς;

Με αυτές τις ηθικές αξίες πορεύεται ο βουλευτής ;  Για αυτές τις συμπεριφορές τον ψήφισαν οι ψηφοφόροι του ; Για αυτό το ηθικό ανάστημα τον επέλεξε η ηγεσία του κόμματός του ;

Τι έγραψαν τα τοπικά site:

ΚΑΠΑΤΟΣ 1

ΚΑΠΑΤΟΣ 2

ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ: Γιατί κ.Μητσοτάκη κάνετε την “πάπια” μετά τις αποκαλύψεις μας ,για το τεράστιο θέμα πολιτικής ηθικής με το κορακι βουλευτη της ΝΔ που παίρνει τα σπίτια των φτωχών;

ΣΕΙΣ ΖΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΡΤΟΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τώρα πια όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι ο Καππάτος και ο Πάτσης έπαιρναν τα σπίτια των δανειοληπτών κατόπιν εντολής του Μητσοτάκη, Ευτυχώς οι εκλογές είναι κοντά.

  2. Πλησιάζει η ώρα της σκληρής τιμωρίας όλων των δολοφόνων κι ανθέλληνων
    Πολιτικών… θα τους εκτελέσουμε

  3. Ναι αλλά τους ψήφισαν και τους έδωσαν αυτοδυναμία τα ζώα στις βουλευτικές του 2019.

  4. Εχει πεσει μασα τρελη! μωρε και που τα λεμε δεν αλλαζει τιποτα;;;;
    Τουλαχιστον βγειτε σαν αντρες και πειτε τα πηρα…και θα τα επιστρεψω λιγο φιλοτιμο ρε αλητες….

  5. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ τον ΠΟΥΛΟ και γρήγορα.
    Εάν φυσικά σου τον δώσει ο μαλάκας ο Έλληνας.
    Ρε πούστη μιλάμε για φτώχεια, ο Έλληνας δεν έχει να φάει ούτε σουβλάκι, τον κοροϊδεύουν κατάμουτρα, χάνει το σπίτι του, δεν έχει να πληρώσει την ΔΕΗ τα φάρμακά του, και τα γαμημένα τα γκάλοπ δίνουν στα συστημικά κόμματα 30άρια 25άρια και δεν συμαζεύεται.
    Για αυτά όλα και άλλα πολλά θα ξεκινήσω να παίρνω ΑΡΝΤΑΝ….

    1. Είναι καραστημένα. Οι περισσότεροι δημοσκόποι είναι κομμουνισταί, όπως ο Φανάρας, παιδί του Πολυτεχνείου.
      Όποιος πληρώνει έχει την αρεστή δημοσκόπηση.
      Τηλεφωνούν σε περίπου 1800 άτομα.
      Το ποσοστό αποχής καταγράφεται στο 5-9%, ενώ στις τελευταίες εκλογές η αποχή
      σημείωσε ένα 42%, ενώ στις δύο του 2015 ένα 43%.
      Στο δημοψήφισμα του ιδίου έτους έδιναν υπέρ του Ναι πλειοψηφικά ποσοστά.
      Αποτέλεσμα 62% Όχι.

  6. Η DoVolue δεν είναι fund αλλά serveser που εξυπηρετεί δύο funds που έχουν έδρα την Ιρλανδία, τα Κάιρο 1+2.
    Έχουν αγοράσει μη εξυπηρετούμενα δάνεια της Εurobank περίπου στο 10%.
    Ουδείς γνωρίζει σε ποιους ανήκει
    Συνήθως προέρχονται από ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
    Ο Καππάτος ενήργησε με εντολέα τη DoValeu, της οποίας διευθύνων είναι ο Αναστάσιος Πανούσης, γενικός διευθυντής ελέγχου πίστεως επί Λάτση.
    Το παίζει και φιλάνθρωπος.

  7. Κομπάζουν για ότι:
    ” η κατάργηση της έννοιας της εκτός σχεδίου δόμησης αποτελεί στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη που υλοποιείται ήδη, μέσω:

    Της κατάργησης των παρεκκλίσεων δόμησης στις εκτός σχεδίου περιοχές με τις προβλέψεις του νόμου 4759/2020, με ημερομηνία ορόσημο την 9η Δεκεμβρίου 2022
    Της εφαρμογής για πρώτη φορά σε όλη σχεδόν τη χώρα ενός τεράστιου προγράμματος πολεοδομικού σχεδιασμού, του προγράμματος εκπόνησης Τοπικών και Ειδικών Πολεοδομικών Σχεδίων «Κωνσταντίνος Δοξιάδης», με την ολοκλήρωση του οποίου το 70% σχεδόν της χώρας θα αποκτήσει σχεδιασμό πρώτου επιπέδου με χρήσεις γης, καταργώντας πρακτικά την έννοια της εκτός σχεδίου περιοχής», καταλήγει το ΥΠΕΝ.”
    ………………………………………………………………………………………………………..
    Δηλαδή σιγά -σιγά καταργούν την εκτός σχεδίου δόμηση ,
    όποιος βολεύτηκε -βολεύτηκε και βασικά οι έχοντες.
    Όμως το σημαντικότερο : Δεν αφήνουν την χώρα να μεγαλώσει ….
    Εμείς 10 μυρια με αλονταπά και οι άλλοι 80 και επεκτείνονται.

    -Να σημειωθεί ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας ζητάει μέσω της νομολογίας του την κατάργηση όχι μόνο των παρεκκλίσεων, αλλά συνολικά της εκτός σχεδίου δόμησης εδώ και μια 20ετία.

    Από παλιά υπάρχει η προσπάθεια να μη μεγαλώσει η χώρα …..
    Από το 22

Comments are closed.