ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΔΕΙΛΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ; ΣΥ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ; ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ, ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ Ή ΤΡΕΜΕΙΣ ΤΟΝ “ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ”; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!

Κοινοποίηση:
marinakis-1

Μέσω του δικηγόρου του εκπροσωπήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Άρειο Πάγο.
Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη κάλεσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός το πρωί της Τρίτης (5/12) ώστε να ενημερωθεί από τον ίδιο αναφορικά με την καταγγελία των Ερυθρολεύκων έπειτα τον αγώνα με τον Βόλο, όπου έκαναν μεταξύ άλλων λόγο για “εγκληματική οργάνωση” στο ποδόσφαιρο.

Από χθες είχε γίνει γνωστό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν επρόκειτο να παραστεί ο ίδιος ενώπιον της εισαγγελέως, θεωρώντας πως… η κλήση ήρθε με καθυστέρηση τεσσάρων χρόνων. Όπως κι έγινε!

Αντί του προέδρου της πειραϊκής ΠΑΕ, στο γραφείο  του ανώτατου Αθλητικού Εισαγγελέα προσήλθε ο συνήγορός του, Βασίλης Δημακόπουλος.

Η Εισαγγελέας  Αρείου Πάγου είχε καλέσει τον κ. Μαρινάκη, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά την ίδια και τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, κ. Γεώργιο Οικονόμου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΑΔΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑ

  2. Σιγά τον μεγιστάνα. Όλη μέρα τα κανάλια του υπέρ του Κουλη παίζουν

  3. Παρ’ τε το χαμπάρι, με καθαρή ακλόνητη 4ετια μπροστά του, ο Κουλης κάνει μια χαψιά Μαρινακηδες και κάτι τέτοια γατάκια

  4. Αρε Βαγγελα πανε και ριξε 10 κιλα κοπρια και αστουν να λενε !

  5. Όπως θα γράφανε και τα σκουπιδοτρόλ της νουδούλας για τον κούλη: “μαγκιά του, ότι γουστάρει κάνει, σας γλεντάει”.

  6. να παει να καταγγειλει τον εαυτο του?ποσο λακαμας να ειναι?ξεφτιλας ανθελληνας και αντιχριστος ειναι σιγουρα…αλλα τοσο λακαμας να παει να καταδωσει τον εαυτο του σαν εγκληματικη οργανωση στο ποδοσφαιρο παει πολυ…του παει πολυ και η τουρκομοσχαροκεφαλη που φοραει το γιδι!χωρις τους ουκρανους μπραβους του πουναι διπλασιοι απαυτον,θαχε φαει μολυβι και θαταν αλλαχ ακμπαρ στο διαολο!

  7. τον πέτυχα σήμερα στη βάρη σε γνωστή ταβέρνα …ειχε παραγγείλει 3 σούβλες κοκορέτσι και 4 σούβλες κοντοσούβλι …και για αρχή καταβρόχθισε 10 κιλά προβατίνα παιδάκια …και 2 μεγάλα βαρέλια μπύρες ,αυτα τα ολίγα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ -οπότε σιγα μην πήγαινε στην διορισμένη απο τον κούλη δικαστίνα …

  8. Όταν δεν έχεις στοιχεία πως θα πας τι να πεις ότι αυτά που έλεγα ήταν αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Ο νόμος για δυσφημηση του ποδοσφαίρου ισχύει;

  9. Πάντως τα κανάλια του μια χαρά έπαιζαν Παγώνη και Βασιλακόπουλο την εποχή του κοροιδοιού!

  10. Περιμένει το μητσοτάκη να πει στον ανδρουλάκη,που είπες στον κασελάκη για τον χατζηδάκη τον πολάλακης και την τον κεφαλογιάννη που μίλησαν με το βαρδινογιάννη,
    Έτσι κάνουν εκεί λεβέντικα.
    Μεγαλύτερους ψεύτες δεν πρόκειται να βρείτε

  11. Ποτέ εμφανίζεται με 600 μύρια περιουσία, ποτέ με 5 δις. Όλοι είναι στο άρμα των πολιτικων δεμένοι, είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν, από αυτούς εξαρτώνται για την πλούσια επιβίωση τους, οπότε τσάμπα μάγκας.

Comments are closed.