ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΒΡΕ; «ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ ΗΠΑ» ΕΙΠΕ Ο “ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ” ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΑΣ

Κοινοποίηση:
mitsotakis-zelensky-1068x680

Σε μια συνέντευξη που αποκαλύπτει την πραγματική κατάσταση στο μέτωπο όπως φαίνεται, ο Β.Ζελένσκι παραδέχθηκε ότι αν δεν έρθει άμεσα αμερικανική ή δυτική γενικότερα βοήθεια τότε θα χάσου ντον πόλεμο.

Ήδη το Χάρκοβο το θεωρούν χαμένο και γι αυτό οι οχυρώσεις που ετοιμάζονται από τον ουκρανικό στρατό είναι στην περιοχή Σούμι αλλά και πάλι η κατάσταση είναι πλέον κρίσιμη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτό που κατάφερε μέσω της επιτροπής αυγενάκη είναι να μας κλέψει το πρωτάθλημα για άλλη μια φορά, μόνο αυτό μπορεί να πετύχει επειδή είναι κορυφή στις πουστιές… Οι οπαδοί ήξεραν από την αρχή ότι επειδή δεν μπορούσε να μας κερδίσει στο γήπεδο, θα αναγκαστεί ο υπόδικος εγκληματίας νσ βρει άλλον τρόπο… Ο Παοκ όπως ήταν λογικό δικαιώθηκε από το CAS δεν του αφαιρέθηκαν ποτέ βαθμοί, αλλά η ζημιά είχε γίνει δεν μπορούσαν να παίξουν οι παίκτες όπως στον πρώτο γύρο… Τώρα που τα σπάσανε έκτος του ότι θα μείνει άτιτλος για άλλη μια χρονιά έρχονται και συλλήψεις οπαδών ήρθε η ώρα να αδειάσει η θύρα 7, δεν υπάρχει λόγος πλέον να συνεχίζετε η συγκάλυψη και εννοείται ότι λόγω του predator ξέρει πολλά…

  2. Ρε χαζαρο-ασκενάζι εδώ χάνει ολόκληρη Ευρώπη και η ΗΠΑ τα βρήκαν σκούρα, εσύ ποιός νομίζεις οτι είσαι για να τα βάλεις με τη Ρωσία, ανόητε. Εξαφανίσου όσο είναι ακόμα καιρός και μην “δολοφονείς” άλλο το λαό σου.

  3. Όλα εδώ πληρώνονται Χίο .Λεφτά έχει ,όπως σίγουρα έχει και άλλες πλάτες μεγιστάνων έχει και ισχυρή γυναίκα ..όμως και πάλι μια τρίχα από τα αρχιδ@@ του Μαρινάκη είναι συνολικά με όλο του το σόι ..Όταν ο Μαρινάκης αποφάσισε να τελειώσει τον ΠΑΟΚ μπορεί να μην τα κατάφερε εντελώς όμως το σκάνδαλο της πολυδιοκτησιας ανέκοψε την πορεία του εκανε ακόμη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ να δυσανασχετισει μπήκε η ομάδα στο μικροσκόπιο και η ζημιά έγινε ..έτσι κάνει ο Μαρινάκης αν θέλει να τελειώσει κάποιον τον τελειώνει .Οι αποκαλύψεις σου δεν πήγαν χαμένες . Μακάρι όλοι όσοι δωσαν εντολή για απόπειρα εναντίων σου να σέρνονται σαν τα σκουλήκια ..Σου αξίζουν μόνο επιτυχίες και διεθνή αναγνώριση.

Comments are closed.