ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ εις την υπηρεσίαν της “τσατσάς” του Βερολίνου. Κυβερνητικοί εκπρόσωποι του Δ΄ οικονομικού «Ράιχ». Τους μπουκώνουν με βαλίτσες για να κοροϊδεύουν τον Λαό. Μαυραετοί δοσιλογισμού πάνω απ’ τη χώρα

Κοινοποίηση:
exofillo30-9

teaser30-9

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τετάρτης 30-9-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν, το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 9 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους και  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

–Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών,με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

opisthofyllo30-9

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ποιό Ράιχ ? Εδώ μιά απλή Χρυσή Αυγή είχε πάρει την ανηφόρα και κατόπιν εβραικών εντολών στο Σαμαρά τους βάλανε στη φυλακή. Φανταστείτε να υπήρχε όντως Ράιχ , έχετε πάθει διασάλευση νόησης ?

  2. Ο ελληνικός λαός πάντα κοιτούσε προς ρωσσια πλευρά για βοήθεια. Αλλα έτσι όπως τα έκαναν πολιτικοί μας μας τιμωρουν. Θαπρεπε πουτιν που ξέρει πάρα πολύ καλά τι παίζεται, να σταθεί στον ελληνικό λαό και να απαξιώσει τους πολιτικους.

  3. H ιστορία δικαιώνει… Τον Ελ. Βενιζέλο για το ιδιωνυμο… Τον Ιωάννη Μεταξά… Και τον Γεώργιο Παπαδόπουλο….. Πόσο δίκιο είχαν.. Πιο πουλημενα τομάρια αριστερών από την γενιά του πολυτεχνείου και εδώ ειδικά δεν θα ξανά βγουν..

  4. Ο κρόκους ο χειρότερος όλων
    είναι ο ορισμός της διαπλοκής

  5. Πλην του Κοπελούζου άπαντες οι λοιποί σχέση έχουν με το ΚΚΕ.
    Η Κοσιώνη επί δεκαετία σύζυγος του δημοσιογράφου Μιχάλη Λεάνη, υπ. βουλευτού του ΚΚΕ.
    Παύλος Τζίμας, με σπουδές στην Μόσχα, διετέλεσε διευθυντής του Ριζοσπάστη και στο 902 fm επίσημος ρ/σ του ΚΚΕ τώρα στον Μαρινάκη ως 90,1.
    Άρης Πορτοσάλτε πρώην κομμουνιστής νυν φιλελές. Ένα και το αυτό. Παρέα με τον Τζίμα στο τουρκοκάναλο των Αλαφούζων.
    Ευαγγελάτος γνωστός και μη εξαιρετέος.Πλούτισε ως κομμουνιστής.
    Σωκράτης Κόκκαλης υιός του Πέτρου, ιατρού κλινικάρχου, διοικητής υγιεινομικού, ούτως ειπείν, των κομμουνιστοσυμμοριτών.
    Επέστρεψε με μέσον από το παραπέτασμα το 1964. Το 1968 σε πρώτο γάμο παντρεύται την κόρη του Σπύρου Σκούρα, προέδρου τότε της ΑΕΚ.Απέκτησε τον Πέτρο νυν ευρωβουλευτή του κομμουνιστικού ΣΥΡΙΖΑ.

  6. Το βρήκα!Τη δικιά σας σημαία έπρεπε να ανεβάσουμε στο Καστελόριζο. Θα κατέρριπτε
    το Drone πριν πλησιάσει τα εκατό μέτρα.

  7. Γιαννούκο…. το Κίν. Αλ δεν χρειάζεται δυνάμωμα από τους Έλληνες . Έχει όλη την πακιστανική κοινότητα . Δεν είδες ποιοι ανεμίζουν τις πράσινες σημαίες;;;;;; Χιλιάδες νεγροειδεις μωαμεθανοί αγριεμένοι και υπερδραστήριοι….. άντε τραβά και εσυ ανάμεσα τους.

  8. νομιζω οτι καλυτερα θα ειταν να σας κυβερναει η μερκελιν προσωπικα εξ αποστασεως για να γινει οικονομια στους μισθους των πολιτικων και του δημοσιου…….. τιποτα δεν θα αλλαξει οταν οι ιδιοι και οι ιδιοι ψηφηζουν τους ιδιους και τους ιδιους εδω και 10ετιες. καιρος για αλλαγες…. αλλ’α τι αλλαγες???? ….

  9. O Eμφαινόμενος άνω δεξιά Δ.Κοπελούζος ανεδείχθη ως επιχειρηματίας από τους Γερμανούς. Δεν είναι τυχαίο ότι συμμετέχει με 35% στην franport.Έχει αρπάξει και μερίδιο στον ΟΠΑΠ.
    Του είχαν δόσει την άδεια να συναρμολογεί τα λεωφωρεία SETRA, παροχημένο μοντέλο του 1964,με άδεια παραγωγής στην Βουλγαρία. Που βρήκε τα κεφάλαια; Το 1960 αναφέρει ότι σε ηλικία 10 ετών πωλούσε στυλό έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού.Έστεισε και μία τεχνική εταιρεία με κύριο αντικείμενο έργα της ΔΕΗ.
    Το 1977 επολιτεύθη με την Ένωση Κέντρου σε μία δαπανηρή προεκλογική εκστρατεία. Δεν εξελέγη, αλλά εξελέγη το 1981 με την ΝΔ.

  10. Ο/Η Casus Belli για το ποια πυτζάμα είναι καλλιτερη??Καίγομαι για να μάθω τον πραγματικό λόγο!! λέει:

    «Μας ξεφτιλισε μεσ το πατρικό μας σπίτι».
    Μου φούντωσε η περιέργεια και αναρωτιέμαι:
    Τι εννοεί «το θωρηκτό»? Μήπως δε της άρεσε
    η πυτζάμα η αλλιώς σκελέα με την οποία υποδέχθηκε η νύφη της τον Αμερικανό ΥΠΕΞ?? Αν ισχύει αυτό ξέχασε την
    ασπρο-κόκκινη κελεμπία που φόρεσε η ίδια όταν εμφανίστηκε χεράκι-χεράκι με τον Ντορογιό στην εκδήλωση για την επαίτειο της Δημοκρατίας και τα πληρωμένα ΜΜΕ την
    χαρακτήρισαν εντυπωσιακή??

  11. ΜΙΑ ΚΡΕΜΆΛΑ ΈΚΑΣΤΟΣ! ΕΙΔΙΚΆ ΣΤΟΝ ΝΏΘΟ ΚΟΥΛΉ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΜΠΑΝΊΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΏΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΧΤΆ
    —Ν Α Ι— ΣΤΑ 4!!!!!!!!

    1. Τι μου ανεβασες το σχόλιο του ανόητου λίγο
      Πριν το στείλω?? Θεωρείς ότι είναι καλλιτερο?

    2. Αυτό θεωρείται σχόλιο??????
      Μη μου πεις ότι Μαρεβα ήθελε να το κάνει και με τον Πομπέο?? Πολύ κολλητά τους βλέπω ! Αυτό ο εννοούσε μήπως η Δρακουλινα??
      Εσύ άλλες χαρούλες με τα σχόλια δε θα κάνεις??

    3. Δώστε ψήφο στη Φώφη Γεννηματά. Δυναμώσετε το Κιν.αλ.

      1. Μια μαλαπερδα θα δώσουμε στη Φώφη….
        Και άλλη μια για σένα…

    4. Επιμένει το βλήμα νωθος .Τι κι αν του το γράψαμε το αυτί του δεν ιδρώνει
      Και μη σας σηκωθεί πάλι η σημαία και το ανεβάσετε !

Comments are closed.