ΓΕΛΙΑ μέχρι δακρύων! Νέο παραλήρημα Άδωνι! Εκτός ελέγχου! Τώρα θέλει τον Κυριάκο ηγέτη όλης της Ευρώπης! Ξέρουμε έναν καλό ψυχίατρο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
αδωνις

Στον κόσμο του ο υπουργός Ανάπτυξης, βλέπει τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει διασύρει την Ελλάδα διεθνώς, ως ηγέτη όλης της Ευρώπης, μετά από τα κατορθώματά του με την σαρωτική ακρίβεια που έχει γονατίσει τα ελληνικά νοικοκυριά.

«Μακάρι να κυβερνούσε ο Μητσοτάκης όλη την Ευρώπη!» είπε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις αφήνοντας άφωνους όσους τον άκουγαν.

Νωρίτερα, ο ίδιος μίλησε για τον πίνακα της Eurostat για τον πληθωρισμό στα τρόφιμα σε σχέση με τις χώρες της ΕΕ, αναφέροντας ότι η χώρα μας είναι «έκτη από το τέλος».

Απευθυνόμενους στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος ανέφερε: «Για ποια ακρίβεια Μητσοτάκη μιλάτε; Δεν έχετε καταλάβει ότι η ακρίβεια στη χώρα μας -σύμφωνα με όλα τα επίσημα στοιχεία- είναι στις χαμηλότερες θέσεις της ΕΕ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Φανταστειτε πως εχει διαβασει και ΠΛΑΤΩΝΑ. Τιποτα δεν καταλαβε το στουρναρι.

  2. ειπαμε να εισαι ηλιθιος κομματικε τελαλη .,.,.,

    δεν χρειαζεται καθημερινα να το επιβεβαιωνεις ,.,.

  3. Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΦΕΡΗ

  4. ΔΕΝ ΠΑΣ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΑΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ…ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…………..

  5. μπουμπουκο αυτος ουτε για οδοκαθαριστης δεν κανει ( χωρις να προσβαλω τους οδοκαθαριστες που ειναι ανωτεροι απο δαυτον)

  6. Eμμετικό υποκείμενο …. και όποιος τον ψηφίζει ίδιος είναι !!!

  7. Το αδωνακι το μπουρδελακι ζητω η ερντογανα μασ κανει οτι θελει

  8. Υπάρχει ακόμα αυτός ο πουθενάς ποτε θα πάρει τον λοπου δεν αντέχουμε ούτε να τον βλέπουμε ούτε να τον ακούμε ετοιμάσου έρχεται κάλπη ΛΑΕ θυμήσου μην ξαναβάλεις αυτό μέσα στη Βουλή απέξω να πουλάει κουλούρια η πο@στρα κ να του τα τρώει ο πρόεδρος τσάμπα

  9. Ότι και να λες Αδωνη, τα βίντεο του παρελθόντος θα σε κυνηγούν πάντα.

  10. Ο άνθρωπος είναι για τα πανηγύρια και φυσικά προσβάλει και την δημοκρατία και τη βουλή και τον λαό

  11. Αντι να τον λυπαστε τον βριζετε Αφηστεπου απο τα πολλα μποτοξ εχει πριστει και το μετωπο του ειναι σαν πλαστικοποιημενο

  12. Συμφωνώ με τον Κεφαλονίτη. Οι περισσότεροι είναι πυροβολημένοι. Ψηφίζουν τους όμοιούς τους.

  13. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΧΡΕΙΟΥ!

  14. Δεν έχει λαιμό…φτάνει η μασαμπουκα ρέι, θα εκραγεί το σακακι…

  15. Το κακό είναι και από εκεί πηγάζει το πρόβλημα όλοι αυτοί που ψηφίζουν τέτοιους τύπους. Σαν αυτόν είναι. Αν κοιτάξει κανείς τριγύρω θα δει πόσοι βλαμμένοι, πόσες διχασμένες προσωπικότητες, πόσοι γλυφτες, πόσοι ψεύτες υπάρχουν. Για αυτό βγαίνει βουλευτής όπως και τόσοι άλλοι σιγά το δύσκολο. Αφού για δέσιμο είναι οι μισοί Έλληνες ούτε να συζητήσει κανείς μαζί τους δε μπορεί. Μιλάμε για κατάντια.

  16. ΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΒΡΥΕΛΛΕΣ….

  17. τα αποφαγια του μανωλιδη…Οπωs ελεγε και η δυγχωρεμενη η Μαλβινα ΟΞΩ Π@ΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!

  18. Αν σε ειχα διπλα μου θα σε ειχα πλακωσει σε τετοιες σφαλιαρες που θα εχανες τα φουσκωτα σου μαγουλα για παντα παλιοτενεκε

  19. Απο αναπτυξη ουτε το καλαθι της νοικοκυρας δεν του κατσε! Ειναι για δεσιμο! Στο τοπο τι προσεφερε απο το ποστο αυτο γιατι εγω ειμαι βλακας και δεν καταλαβαινω? Τη “Λαμδα” του Λατση στο ελληνικο και το γαβ γαβ υπερ κουλας? Μαλλον!

Comments are closed.