ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ! Μητσοτάκης: Θυμόμαστε την τυραννία της δικτατορίας – Προστατεύουμε τη Δημοκρατία από τους νέους εχθρούς

Κοινοποίηση:
mitsotakis-

Δείτε το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συμπλήρωση 57 χρόνων από το πραξικόπημα του 1967

Στην πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσει υπόμνημα κατά της συμμετοχής του κόμματος «Σπαρτιάτες» στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, αλλά και στις κυβερνητικές παρεμβάσεις υπέρ της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών αναφέρεται εμμέσως πλην σαφώς ο πρωθυπουργός στο μήνυμα του για τη συμπλήρωση 57 χρόνων από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών του 1967.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού

«Πενήντα επτά χρόνια από το χουντικό πραξικόπημα και 50 χρόνια από την επιστροφή της Δημοκρατίας στη χώρα, η εμπειρία του χθες τροφοδοτεί τις επιλογές του αύριο. Θυμόμαστε την τυραννία της δικτατορίας. Τιμούμε τους αγωνιστές της αντίστασης. Και δίνουμε συνέχεια στις κατακτήσεις της ελευθερίας και του κοινοβουλευτισμού.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες υποδέχονται την φετινή επέτειο με ευθύνη, ωριμότητα και αποφασιστικότητα. Προστατεύοντας τη Δημοκρατία από τους νέους εχθρούς της, που την πολιορκούν με ψέματα και με δημαγωγία. Ξεπερνώντας τις αδυναμίες της Μεταπολίτευσης. Βηματίζοντας σταθερά στον δρόμο της Ευρώπης και της προόδου.

Στις μέρες μας, απαντάμε στο παρελθόν με έργο και αποτέλεσμα στα στοιχήματα της εποχής. Με αναχώματα στην παγκόσμια ακρίβεια. Μόνιμες αυξήσεις στο εισόδημα. Θωράκιση της πατρίδας. Ισχυρή εθνική φωνή στο εξωτερικό. Και διαρκή προσπάθεια για μία καλύτερη καθημερινότητα στην Υγεία, στην Παιδεία και στο Κράτος μας.

Προχωρούμε με σιγουριά ώστε γρήγορα να βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στην Ευρώπη!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Αστο καλύτερα…Βάλτε την δημοκρατία σας εκεί που ξέρετε, όπως την καταντήσατε…

  2. Σε φοβήθηκε ο ελληνικός λαός με αυτα που κάνεις σε αγάπησε όμως ο Gay, ο λαθραίος Μουσουλμάνος, ο παράνομος και ο Εγκληματίας.

  3. Έρχεται η ώρα που θα σε γ@μ#σουμε… αλλά δεν θα σου αρέσει… όπως τώρα !!! Κοντά είσαι… συνέχισε..
    είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο… ειδικά εσύ αλλά κι ολόκληρο το Κυβερνητικό επιτελείο κι ακόμα πιο ειδικά αυτό το τύπο τον αρρενωπό που κόβει τους νόμους με τα τσεκούρια..!!! και λατρεύει τις γυναίκες που έχουν @@δια !!! Άρε μπλέ κ@ριολ€ς τώρα που ξανασκεφτομαι το μας έχετε καμωμένο πέντε χρόνια τώρα…κ@υλωνω κι αναμένω αναμμένος…τσεκουρατα κ@λομαγουλα !!!

  4. Α ρε Παπαδοπουλε δεν εκανες καλη δουλεια και βγαινουν και μιλανε τωρα ολοι αυτοι οι προδοτες. Δεν τους εσφαξες στο γονατο χαζε και εκατσες να σε δικασουν ολοι αυτοι που ακομα μιλανε για σενα απο φοβο και μονο απο φοβο. Τρεμουν μη τους ξανατυχει κατι αναλογο αλλα τωρα δε θα ξερουν που να κρυφτουν γιατι υπαρχει η τεχνολογια και ξερουν οτι θα βρεθουν και πολυ ευκολα μαλιστα. Αυτοι οι Ελληνες που τους υποστηριζαν στο ςξωτερικο πεθαναν και μειναμε εμεις που μας εδιωξαν αυτοι οποτε μπορει και να ξερουν οτι δε θα εχουν την υποστηριξη που νομιζουν. Απο αυγα και ντοματες ναι θα μαθουν ποσο κανει το κιλο.

  5. Θυμόμαστε την τυραννία της δικτατορίας.
    Ρε Κούλη για πες μας οι ενέργειες τίνος έφεραν τη χούντα στην Ελλάδα;
    Κάτι για αποστασία μήπως έχεις ακούσει, έχεις διαβάσει ή σου είπε τίποτα ο μπαμπάκας σου;
    Αλήθεια εσύ που γεννήθηκες το ΄68 πόσα πολλά θυμάσαι από την περίοδο εκείνη μια και υπήρξες πολιτικός πρόσφυγας στο Παρίσι;

  6. ΝΑ ΔΩ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ…

  7. ΔΕΝ ΠΑΡΧΗ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΤΥΡΡΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΑΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

  8. Κοπροσκυλο του κερατα! Προδοτη της Ελλαδος και της Κυπρου! Αδελφη της αδελφης! Δολοφονε των Ελληνων του αυριο! Εισαι ενοχος για εσχατη προδοσια! Ενα διαρκες εγκλημα που δεν παραγραφεται ΠΟΤΕ!

  9. Προστατευεις πως καλε μου ανθρωπε τη δημοκρατια? Με το…predator? Πουλωντας το Αιγαιο? Με τη συγκαλυψη των Τεμπων? Με την ακριβεια? Με την καμμενη γης που θ αφησεις πισω σου? Αχαχαχα! Αντε παγαινε και προσεχε την Ουρσουλα μη στη φερει πισωπλατα στα…ευρωπαικα σου ονειρα πιονακι της ΝΤΠ!

  10. Για δες ποιος μιλαει… αυτος! Ουστ αυτιστικο λαμογιο αποτελειωσες την Ελλαδα με τις…”μεταρρυθμισεις” σου μπαιντενοδοσιλογε σβαμπισιο σκουπιδι!

  11. Predator. 57 άνθρωποι δολοφονημένοι με όλους τους κομματικούς και παρακρατικούς στρατιώτες να τρέχουν σε ένα βράδυ να καλύψουν τις δολοφονίες. Απευθείας αναθέσεις ελέω ψευδοπανδημίας. Λίστες πέτσα. Πρωτόκολλα θανάτου στα νοσοκομεία. Υποχρεωτικά σκευάσματα που έχουν παρενέργειες και είναι επικίνδυνα και το ήξερε. Πρόστιμα σε όσους δεν υποτάσσονταν. 1 Μαίου αλλαγή νομοθεσίας και για πλημμελήματα μπαίνεις φυλακή, κυρίως όταν μιλάς δημοσίως και κανείς κριτική στο καθεστώς της κουλας. Και μιλάει αυτή η όρθια κουρ@δα για δημοκρατία. Αυτός που έχασε την είσοδο στο μητροπολιτικό ναό στην κηδεία της Γεννηματά. Αυτός που έδενε τα κορδόνια του μπροστά στο άγημα και ο μπάτσος πίσω του ζητούσε συγνώμη από τους ένστολους για το καρτούν. Αυτός που στον τύμβο της Μακεδονίτισσας στη Κύπρο δεν έκανε ενός λεπτού σιγή και έκανε στροφές γύρω από τον εαυτό του. Αυτός που πήγε να πάρει την ομπρέλα από τον στρατιώτη στην Αμερική, βγαίνοντας από το ξενοδοχείο. Πραγματικά δεν ξέρω εάν είναι χειρότεροι οι γύρω του που κάθονται με τέτοιο “αρχηγό”, εάν είναι χειρότεροι οι ψηφοφόροι του ή εάν απλώς η Ελλάδα έχει τόσο ηλίθιο λαό που οι νέα τάξη δε χρειάζεται να στείλει να μας κυβερνήσει πιο έξυπνος διότι είμαστε τελικά πιο ηλίθιοι από αυτόν. Ζήτω η 21η Απριλίου.

Leave a Response