ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ “ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ”!!! “Eυχαριστούμε Κούλη που μας έκαψες” – Ούτε ο Κιμ Γιονγκ Ουν τέτοια ηλίθια προπαγάνδα…

Κοινοποίηση:
dimoskopisi-eurokinissi

Η πρώτη πανελλαδική δημοσκόπηση μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές δημοσιεύεται σήμερα σε εφημερίδα εξ αυτών που έχει στην ιδιοκτησία του πασίγνωστος ευτραφής πρόεδρος που στηρίζει Μητσοτάκη ανελέητα. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO, οι πολίτες προφανώς είναι ενθουσιασμένοι με την κυβέρνηση που ψηφίσαμε αφού παρά το συρρικνωμένο προβάδισμα σε σχέση με παλιότερες δημοσκοπήσεις, η διαφορά με τον ανύπαρκτο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα είναι διψήφια. Μα για ποιες πυρκαγιές λέτε; Ποια “διάβαση του Έβρου”; Εδώ όλα πάνε ρολόι με τον Μητσοτάκη. Γελάει όλος ο ντουνιάς με την βλακώδης προπαγάνδα.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε το διάστημα 20 – 25 Αυγούστου 2021 σε πανελλαδικό δείγμα 1.000 ατόμων.

Στην πρόθεση ψήφου και ειδικότερα στο ερώτημα αν την ερχόμενη Κυριακή είχαμε βουλευτικές εκλογές τι θα ψηφίζατε τα ποσοστά είναι τα εξής:

ΝΔ: 34,5%

ΣΥΡΙΖΑ: 24,4%

ΚΙΝΑΛ: 6,4%

KKE: 6%

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: 4,1%

ΜέΡΑ25: 3%

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ: 1,5%

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: 2%

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ / ΔΕΝ ΞΕΡΩ: 10,3%

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. EΛΛHNEΣ του ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ 1,5% ??????
    Ενταξει το ξερουμε οτι ειναι στο τριπλασιο…..
    μια ζωη πετσοκομμενα τα ποσοστα των Πατριωτων………..
    θα τα ανεβαζετε σιγα σιγα για να μην ξευτιλιστειτε………..
    γιατι θα γινετε ρομπα οταν στις εκλογες θαναι 3ο κομμα……

  2. χαχαχαχα μαλλον αν έχετε ρωτήσει κάποιον ,είναι η λαθρομετανάστες, Αμπντούλ, Χασάν, κουράδα, φατμε, και κανένα χαμένο κορμί του δημοσίου. Να θυμάστε καλά ότι αυτός ο άνθρωπος τέρας ήρθε για να μείνει, οπότε αν νομίζετε ότι περιμένετε τις κάλπες για τον ρίξετε, κάνετε μεγάλο λάθος.

  3. Αν μετά τις φωτιές, μετά απο ολη αυτή την χούντα κατάφερε να είναι στο 34,5%, τόυε ΔΕΝ θα φύγει ποτέ. Και ο Κασιδιάρης 1,5%. Τσάμπα η φυλάκα

  4. ρε τους απατεωνες ,μαπα δημοσκοπισεις. το επομενο θα ειναι στυμμένες εκλογες με 5 κομματόσκυλα της νεας δημοκρατιας να φωναζουν ποσο δικαια η singular logic, ιδιοκτησια κολλητου Μητσοτακη εβγαλε ΝΔ 99%

  5. Πως και δεν ειπανε σε ευχαριστουμε Μητσοτακη
    που εκαψες το σπιτια μας τα ζωα τα δαση τις καλιεργειες μας και τα φυτα
    εισαι ο τελειος εμπριστης σε συγχαιρουμε και σε παρασημοφορουμε με το σημα φωτια του εμπριστη.
    Ακομη ενα μεγαλο ψεμα της κηβερνησης
    αφου εχουν καει 5 ατομα που προσπαθησαν με πενιχρα μεσα να σωσουν τα σπιτια τους
    απο τη φωτια που εσκεμενα αναψε ο Μητσοτακης

  6. Η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2019 εκπροσώπησε το 23.02% του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδας και όχι το 39% που εσφαλμένα δηλώνει το Ypes και τα μέσα παραπληροφόρησης.

    Οι εγγεγραμμένοι στις εκλογές ήταν 9984934 και από αυτούς συμμετείχε το 57.78% .Άρα ψήφισαν οι 5769294

    Από αυτούς τους 5769294 το κόμμα της ΝΔ έλαβε ποσοστό 39.85% .Επομένως ο αριθμός των πολιτών που ψήφισε ΝΔ ανέρχεται στους 2299064.

    Άρα τελικά 2299064 διά το 9984934 (εγγεγραμμένος πληθυσμός)*100% = 23.02%

  7. τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι σωστά. Το ερώτημα είναι λάθος. Στην πραγματικότητα είναι ποιανών θέλουμε να κόψουμε τα @ρχ@@@@

  8. Χαχαχαχααχα. Είμαι σίγουρος ρε τρισάθλιε μιζοτάκη πως κι εσύ αν βλέπεις αυτά τα νούμερα θα γελάς και θα κουνάς το κεφάλι σου.

  9. Στην Εύβοια θα έγινε η δημοσκόπηση και στην Βόρεια Αττική….. Στην υπόλοιπη Ελλάδα πάνω από 20% διαφορά…

Comments are closed.