ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ “ΠΕΡΟΥΚΙΝΗ – ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ”,ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΩΝ, ΜΙΧΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ. “ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ” ΤΗΝ ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ – ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ – Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ

Κοινοποίηση:
ΚΑΙΛΗ-ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Γελάει όλο το διαδίκτυο με τον ΠΕΡΟΥΚΊΝΗ, δικηγόρο των πλουσίων, Μιχάλη Δημητρακοπούλο.

Δεν θα πούμε πολλά. Απλά θα σας δείξουμε τι γίνεται.

Υπενθυμίζουμε όμως  ότι ο συγκεκριμένος δικηγόρος ήταν αυτός που επιχείρησε να δωροδοκήσει με μια βαλίτσα χρήματα τον δημοσιογράφο μας Στέφανο Χίο για να σωπάσει, λίγο πριν την απόπειρα δολοφονίας του, τον Ιούλιο του 2020.

Ωραίους δικηγόρους έχεις Έυα Καϊλη. Να τον χαίρεσαι!

 

 

Τα tweets είναι άπειρα…Σας δείξαμε κάποια ενδεικτικά για το τί γίνεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Ρε περουκακια τελικά είσαι τέρμα μ@λ@κ@ς..ε ??
    Σαν εσένα την πάτησε και το καραπ@υτ@ν@ριο των Σε’ι’χηδων…που γ@μιεσ@ι και δεν το ξέρεις..!!
    ε καραφλοπ@υστ@ γλυφτη ελεεινε ??? Άντε να χαθείς ρε κατσαρίδα με περούκα..σιχαμενε.

  2. Χαλαρώστε αγόρια. Ο Άγιος Βασίλης της έδωσε τα χρήματα για τα Χριστούγεννα.

  3. Είδατε μάγκες η ΤΣΟΥΠΡΑ???
    Άχνα δεν έβγαλε όλη τη τετραετία.
    Σα σουπιά καθότανε κι έβλεπε τις φωτιες να καίνε τα Ελληνικά δάση και τις περιουσίες των Ελλήνων για να μπουν Γερμανικές ανεμογεννήτριες.
    Άχνα δεν έβγαλε για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς αντιθέτως έλεγε ότι η κυβέρνηση Κούλη δε παίρνει πιο σκληρά απάνθρωπα μέτρα για να καταπολεμήσει έναν ιό με θνησιμότητα μικρότερη από αυτή της γρίπης η οποία μυστηριωδώς τα τελευταία χρόνια εξαφανίστηκε.
    Πούλησε τη Μακεδονία και γέμισε λεφτά από τον SOROS κι από την Κυψέλη διακτινιστηκε στο Σούνιο.
    Η Τρίαινα του λείπει να αναταράξει από κει τη θάλασσα και το Αιγαίο να γίνει Turkaegean ξαφνικά.
    Τόσο ξαφνικά όσο και οι ξαφνικοι θάνατοι από τα μπολια.
    Ποιος λοιπόν περίμενε ότι η ΤΣΟΥΠΡΑ που την ψήφισαν οι Έλληνες μόνο για καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ ή αλλιώς το χαράτσι της ΔΕΗ του Βενιζέλου θα έκανε κυβέρνηση μετά από τέσσερα χρόνια ξανά με τον Βενιζέλο;;!
    Οποιους βρωμιάρηδες κι αν ρωτήσεις βολεμενους ή κωλογερους, Μητσοτάκη σου λένε θα ψηφίσουν.
    Υπολογίζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο.
    Την MOSSAD.
    Οποιοι πάνε να ψηφίσουν είναι ηλίθιοι.
    Εγώ ούτε τον Ηλία θα ψήφιζα.
    Δε γουστάρω τη μαπα του και τον πρότερο ΚΟΚΑΚΙΑ βίο του με τους ναζιστικούς σταυρούς.
    Για τους θανάτους από τα μπόλια δε τον βλέπω να λέει τίποτα!!!
    Γιατί;;
    Το κανε το Μπολι είτε ήθελε είτε όχι στη φυλακή.
    Κι αν όντως συμβαίνει αυτό, που συμβαίνει!!! μεταλλάχθηκε δεν είναι ο ίδιος πια!!!
    Σας είχα στείλει ένα μεταφυσικό ανάλογο άρθρο αλλά δε ξέρω αν το θυμάστε ή αν όλοι σας έχετε τον νου για να αντιληφθείτε τι λέει.
    Κολλήσατε στον Άγιο Παστίτσιο κι αυτό σας δυσκολευει στην κατανόηση μεταφυσικών θεμάτων.
    Δε παίζει ρόλο μόνο πόσες πληροφορίες δέχεται κάποιος αλλά πόσες μπορεί ο εγκέφαλος του να επεξεργαστει σωστά.
    Κι αυτό δε το γράφω για να σας θίξω όπως κάνω συνήθως . Το γράφω γιατί δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Φανταστείτε εσείς που λόγω δουλειάς δέχεστε τόσο μεγάλο όγκο πληροφοριών και δε πιστεύετε ή αδυνατειτε να συλλάβετε πως η Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν είναι γήινης προέλευσης.
    Είστε κολλημένοι στα θρησκευτικά παραμύθια και στην Ορθοδοξία.
    Φανταστείτε οι υπόλοιποι αν τους τα πεις πόσο θεοτρελο θα σε θεωρήσουν!!!
    Η αλήθεια είναι εκεί έξω αρκεί κάποιος να ανοίξει την πόρτα και να τη δει.

  4. Συνήθως με κυβέρνηση ΝΔ έχουμε ΠΑΣΟΚ δικαστές. Τώρα όμως ΝΔ με ΝΔ κάτι βρωμάει εδώ και δεν είναι Σφυριζοκλανιά… χμ…

  5. Όταν λέτε όλο το διαδίκτυο, εννοείτε τα ανώνυμα συριζοτρολ του τουιτερ;

  6. Τη βαρέθηκα τη Καϊλή
    Οι Τρισ-ΚΑΤΑΡ-ατοι ήθελαν το ΚΙΝΑΛ με ΝΔ στη βολή με πρωθυπουργό τον Σχοινά κι οι Εβραίοι θέλουν τον γνωστό προδότη Τσουπρα για να δώσει και το Αιγαίο.
    Οι Δεξιοί βολευτές δε θα τολμούσαν να το ψηφίσουν ποτέ για να μη τους ευρουν σε κανένα χαντάκι ή να μη ξαναδούν ψοφο ποτέ
    Οι αριστεροί είναι προπονημενοι σε τέτοιου είδους ζητήματα .
    Το χτενίζουν το καταΐφι.
    Τα ζώα συνεχίζουν να φοράνε μάσκες και ακόμα φοβούνται ότι θα πεθάνουν από κορωνοϊό
    Είναι πολύ αστείο
    Με διασκεδάζει ΠΟΛΥ.

  7. Εδώ έβγαινε κι έλεγε ότι τα λεφτά που έβγαλαν μέσω της φωτογραφίας στη δημοσιότητα οι βελγικές αρχές δεν ήταν μόνο από τη Καΐλη αλλά κι από 4 ακόμα υποθέσεις στο mega,αυτό δεν είναι διαροή από την προανακριτική διαδικασία;!!!

  8. Παιδιά παιδια ηρεμήστε. Τα πραγματα ειναι απλα. Ο κ. Δημητρακόπουλος και λοιποί μαϊντανοι της τηλεόρασης και των μέσων έχουν εκπαιδευτεί καλά για το ελληνικό κοινό. Τι είμαστε γι αυτους όλα αυτά τα χρόνια? Ζώα που τα μασάνε αμάσητα ότι λένε. Έτσι απλα

  9. Κάθε μέρα το σύστημα θα μας πετάει τον Δημητρακόπουλο στη μούρη.
    Θα μας την βγάλει αθώα περιστερά, ενώ στην Ευρώπη έτοιμοι να την κρεμάσουν.
    Πιέζει το σύστημα, Μπένι και σια, αλλά ευτυχώς δεν έχουμε Ελληνιόλους δικαστές

  10. Τους μ@λακες τους δικαστές και τους πληρώνουμε και κάνουν τους αβανταδορους στα λαμογια πολιτικούς που μας κλέβουν τα λεφτά και ξεπουλάνε την πατρίδα για να παίρνουν μίζες. Σχοινας, Αβραμόπουλος, Μηταρακης προφανέστατα τα πήραν από ξένα κεντρα και διαλύουν τις τοπικές οικονομίες στα ακριτικά νησιά φέρνοντας συνεχώς μουσουλμάνους εποικους. Εκτός από άθλια υπανθρωπα λαμογια οι πολιτικοί, είναι και επικίνδυνοι για την ασφάλεια της χώρας και των Ελλήνων πολιτών.

  11. Αν την φέρουν εδώ και την αφήσουν στα χέρια της ελληνικής δικαιοσύνης το σίγουρο είναι ότι όχι μόνο δεν θα αθωωθεί,αλλά ότι θα κατέβει με Κούλη και θα την ψηφίσουν τα ζώα ψηφοφόροι της συν ότι θα της δώσουν και υπουργείο

  12. Αναμενόμενο ο Μητσοτάκης να στείλει τον δικηγόρο του να βοηθήσει ένα λαμογιο, ελληνική πολιτική μαφία. Οι Έλληνες δικαστές, τα π@υτανακια των πολιτικών.

  13. Όποιος υποστηρίζει το Κατάρ, δηλαδή τον χρηματοδότη της Τουρκίας και άρα της επιθετικότητα της, είναι προδότης. Η ξανθιά λαθρολάγνα πασοκτζού είναι προδότρια και θα πρέπει να τύχει της αντίστοιχης ποινής που προβλέπεται από το Σύνταγμα των Ελλήνων.

  14. Δε γίνεται θα το ξαναγράψω. Ούτε φασίστας είμαι ούτε γουστάρω τα καθεστώτα αλλά έτσι θα ήθελα να είναι για ένα χρόνο πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Μεταξάς και πρωθυπουργός ο Παπαδόπουλος. Έτσι να δούμε όλους αυτούς τους ελληναραδες που κάνουν όσα κάνουν πόσο μαγκιες είναι. Ή θα ήταν όλοι τους αλφάδι. Γιατί ακούμε και βλέπουμε χίλια δυο κάθε μέρα. Αυτήν την απορία έχω. Γεμίσαμε τρωκτικά, νεόπλουτους, ανεύθυνους, ανώμαλους και θέλουν να μας καταργήσουν και τη λογική. Αν είναι όλοι τους αθώοι να τα κάνουμε και εμείς όλα αυτά ή εμείς δεν θα ξαναδούμε το φως του ήλιου;

    1. Ναι, γιατι οι χουντικοί ήταν τα καλύτερα παιδιά

  15. Στο ελλαδιστάν με τέτοιες δηλώσεις θα ήταν ήδη έξω…

  16. Εγω ξερω καποιοι πηγαν να δολοφονησουν τον Στεφανο Χιο και κυκλοφορουν ακομη ελευθεροι.
    Εναν απο τους λιγους εως ελαχιστους δημοσιογραφους που μαχεται για την αληθεια και για την ισορροπια της χωρας .

    Τον χαρακτηρισαν τρελο τα μεσα μαζικης εξαπατησης επειδη θελει διακαιοσυνη σε καθε θεμα και επειδη δεν ειναι λαμογιο. Δυστυχως, για ολους αυτους που θελουν να τον κατηγορησουν εχει μονο ενα σπιτι και αυτο με κοπο πολλων χρονων . Οχι σαν κατι αλλους που εχουν πολλα σπιτια ξαφνικα και οι εισαγγελεις κανουν τον Κινεζο.

    Συνεχισε Στεφανε να τα λες ετσι ακριβως οπως το κανεις . Σε ευχαριστω εκ μερος ολων των ελευθερων Ελληνων και ας μην σε ξερω προσωπικα.

  17. ο δικηγόρος της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ ανέλαβε την Καϊλή, τυχαίο ; δε νομίζω

  18. Να το πούμε ανοιχτά αυτό που έκανε η καιλη λέγετε εκπόρνευση της ηθικής μιλάμε για μια ευρωβουλευτή η οποία εκπροσωπεί μια ολόκληρη χωρά.
    Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το πόσο είναι μικρό για τόσο μεγάλη δουλειά δεν χαραμίζεις την καριέρα σου και το όνομα σου για 1 – 1, 5 εκ ευρό….. είναι πολύ περισσότερα…. και αυτό που λέγετε ότι άνοιξε εταιρία real estate με 1400 ευρο μήπως ήθελε να αγοράσει τα σπίτια δανειοληπτών φτηνά και να τα μοσχοπουλήσει σε διάφορους καταριανους.

  19. Αυτή είναι η δουλειά… των χαρτογιακάδων φακελοκουβαλητάδων αεριτζήδων, η έμμισθη μπαρουφολογία, τι σας φαίνεται περίεργο; Φυσιολογικό είναι σε ένα σπίτι 55 τ.μ. να μην προσέξει κάποιος 750 χιλιάρικα. Συμβαίνει συχνά, δεν βρίσκω τον λόγο για τόσο τζέρτζελο.

  20. Χαχαχα… Βλέπεις ο ανθρωπος έχει μάθει σε άλλο τρόπο “δουλειάς” , τα έχει χαμένα το παιδί και λέει ο,τι του κατέβει το καημενο, δεν θα ξέρει και γαλλικά (αν κρίνω από τα λίγα φτωχά ελληνικά του,αποκλείεται να ξέρει ξένη γλώσσα), να πει κάτι στους Βέλγους,αλλά δυστυχώς έπεσε σε παγίδα, οι καταριασμένοι Βέλγοι εισαγγελείς δεν γνωρίζουν από σωστή έρευνα, π.χ. αντί να πουν ότι λόγου χάριν,”μίλησαν τα λεφτά? Όχι!,Άρα δεν ξέρουμε ποιανού είναι”,όπως θα έκαναν οι συνάδελφοί τους της Δημοκρατίας της Κεντρώας Αφρικής, για παράδειγμα,και θα είχαν δίκιο οι άνθρωποι,κάθονται και ψάχνουν στα ξένα σπίτια και κλινοσκεπασματα ,ίσως να έβαλαν και χέρι στις παραδουλευτρες στα μουλωχτα.Δυστυχώς αυτοί θέλουν να καταστρέψουν μια αθώα κοπέλα από ζήλια , από κοντό αθρωπα να φοβάσαι,από γαλανό μάτι και κόκκινη τρίχα.

  21. Και ξυπνάει το πρωί η Καιλη και τι βλέπει. 1,5εκ ευρώ να της έχει αφήσει ο Αι Βασίλης κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Αυτό θα είναι το επόμενο που θα πει ο Δημητρακοπουλος. Εδώ ο τύπος αυτοκαραφλιαστηκε, του έπεσαν τα μαλια από τις μ@λακιες που ακούνε! Ένας βλακας είναι δικηγόρος της π@υτσας που τον πληρώνουν οι ολιγαρχες στην Ελλάδα και η Μαρεβα, τον διάλεξαν επειδή είναι ένα αδίστακτο ρεμάλι και τίποτα παραπάνω.

  22. Ποια της τον σύστησε; Το σκηνικό θυμίζει τον γεροντόμαγκα στην Αχαρνών που του βρήκαν δενδρύλια της χαράς στο μπαλκόνι του. Σε ερώτηση της προέδρου στο δικαστήριο γιατί τα καλλιεργούσε αφού ήξερε ότι είναι παράνομο έδωσε ο τιτανοτεράστιος την απάντηση ¨ τι φταίω εγώ κυρία πρόεδρε αν επήγε το πουλί και ίχεσε στην γλάστρα¨.

Comments are closed.