ΓΕΕΘΑ: Συνεδριάζει το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων

Κοινοποίηση:
floros

Στο ΓΕΕΘΑ συνεδριάζει αυτή την ώρα το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων, έπειτα και από τις πρόσφατες εξελίξεις με την τουρκική NAVTEX που στέλνει το Oruc Reis στο Καστελόριζο.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Κων .Φλώρος έχει να διαχειριστεί μαζί με τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Το μεγάλο βάρος πέφτει σε πρώτη φάση τουλάχιστον στο Πολεμικό Ναυτικό. Από χθες, ωστόσο  οι ΕΔ συνολικά είναι σε κατάσταση 100% επιφυλακής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!!!ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΜΕΤΑΞΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ !!!ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Τωρα σωθηκες!!!!!!!!! Ο Μεταξας ηταν στρατιωτικος με αρ……α!!!!!!!! Θα ανεβουν οι Τουρκοι στο Καστελοριζο και οι πολιτικαντηδες θα κοιμουνται ορθιοι!!!!!!! Το ΓΕΝ πρεπει να εχει τον νου του και να μην επιτρεψει επ’ ουδενι αλλα Ιμια η και χειροτερα!!!!!! Η Τουρκια θελει μια γερη κατραπακια και θα της κοπει…..ο βηχας και τα Οθωμανικα οραματα!!!!!!!!!

  3. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΤΟ 1940 Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΠΡΕΣΒΗ? ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?

Comments are closed.