ΓΓ Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων: «Ένα αέριο δεν μπορούμε να το στρέψουμε να πηγαίνει μόνο στους μπαχαλάκηδες»

Κοινοποίηση:
1

Στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. επιρρίπτουν τις ευθύνες για τη ρίψη χημικών στους διαδηλωτές στο Σύνταγμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών οι αστυνομικοί.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Νικόλαος Ρήγας, μιλώντας στο ΑΝΤ1, υποστήριξε: «Να απαντήσει η φυσική ηγεσία γιατί έπεσαν χημικά».

«Στο Κέντρο Επιχειρήσεων δεν βρίσκονται οι συνδικαλιστές, αλλά η φυσική ηγεσία», υπογράμμισε ο ίδιος και σημείωσε ότι, «υπήρχε μεγάλος όγκος κόσμου και διαδηλωτών, έχουν γίνει συλλήψεις, όμως έχουν γίνει πολλές φορές συλλήψεις και προσαγωγές, όμως οι ταραξίες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο».

Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε:  «ο αστυνομικός που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, εκτελεί εντολές», ξεκαθαρίζοντας ότι «για το αν ήταν επιτυχής ο σχεδιασμός, οι υπεύθυνοι είναι άλλοι».

«Ένα αέριο δεν μπορούμε να το στρέψουμε να πηγαίνει μόνο στους μπαχαλάκηδες», ανέφερε σχετικά με τη χρήση χημικών και ερωτηθείς αν θα μπορούσε να γίνει άλλη διαχείριση και όχι χρήση χημικών έκανε σαφές πως «η Αστυνομία και οι αστυνομικοί μπορούν να τα κάνουν όλα, γιατί είναι εκπαιδευμένοι να εκτελούν όποιες εντολές παίρνουν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. πολυ σωστα γγ της ενωσης Υπαλληλακιδων του τσιριζα τα λες !

    ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΜΥΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΕΣΒΕΙΩΠΕΙΑ !!! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ?? ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ?

    ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΙΝΔΙΝΕΨΕ Ο ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ’ ΕΝΑΣ ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ
    ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΡΙΧΝΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΨΕΚΑΣΜΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 100% ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΛΥΤΩΝΕΙ Ο ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑΣ . Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΛΑΔΗ !!!

    ΑΣΕ Γ.ΓΡΑΜΑΤΕΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΣΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΚΙΟΤΗΤΑ !!

    ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ “ΕΣΜΠΡΩΧΝΕ” ΤΑ ΜΑΤ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΜΑΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ !!! ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ !!!

    Α!!! ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΝΙΚΕ ΓΡΑΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΗΔΗ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΙΦΘΕΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΤΕΙΘΕΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΕ ΡΟΜΠΑ ΑΛΛΑ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ !!!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ! Ο ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ !! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΣΜΕΝΟΣ !!! ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝ ΔΥΝΑΤΟ !! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ !!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΡΙΧΝΑΤΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ !!! ΑΚΟΥΣΟΝ – ΑΚΟΥΣΟΝ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

    ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΙΚΕ ΓΡΑΜΑΤΕΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2019 ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΙΗΚΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
    ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ !!!

    ΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΑΚΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΟ Ο ΘΕΟΣ !!!

    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ !!!

  2. Συμφωνώ δεν κατευθύνεται η ουσία ,,πάει όπου πάει ο αέρας…αλλά ρε παλικάρια εκεί στα ΜΑΤ ,, γνωρίζουν οι επικεφαλής των Δριων τακτική ,, η να χαμε να λέγαμε τώρα και να εκνευριζομαστε τσάμπα και βερεσε…και ο πιο άσχετος με τακτική πεδίου μπορεί να ενεργήσει επί 50-100 ηλίθιων στα σημεία όπου εκδηλώθηκε η ταραχή…άσε λοιπόν πάλι τον στρατηγό άνεμο που πήγε το αέριο στους εν διαμαρτυρία πολίτες ,,,διότι ο ίδιος άνεμος έριξε πολλές κυβερνήσεις…συμβουλή προς την ηγεσία ,,, να περάσουν πάλι από τα θρανία όλοι οι Αξκοι της ΕΛΑΣ ,,….και αφήστε τον άνεμο να φυσά ,,εξάλλου αυτή είναι η δουλειά του…

Comments are closed.