“ΓΑΜΩ τον Π@ΥΣΤΗ τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και ΓΑΜΩ τους ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ”. Ο ΛΑΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ “ΘΑΝΑΤΩΣΗ” ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. “ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ”, ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ- ΝΕΡΟ-ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΕΛΠΙΔΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ

Κοινοποίηση:
exofillo25-1

Tεύχος 2110, 7 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Tρίτης 25-1-2022 , του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

opisthofyllo25-1

Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος. Εκείνους που θεωρούν ότι τα στοιχεία της ενοχής τους, παραγράφονται. Και ότι δεν θα λογοδοτήσουν… 

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Αυτό είναι,θα τους ψηφίσω καμιά 10αριά φορές ακόμα για να δω πού το πάνε και μετά τέλος,έφτασε ο κόμπος στο χτένι

  2. Το ξέρατε ότι οι νέες ταυτότητες θα έχουν και ημερομηνία λήξης;;;
    Ειδεχθεστατο!!!
    Αν δε βαριεστε δείτε: πριν τέσσερα χρόνια
    https://www.1069.gr/hellas/me-epta-zones-asfalias-i-nees-taftotites/
    Με τι είδους κριτήρια θα ανανεώνονται άραγε;;;
    Δηλαδή αν δεν κάνουμε ότι μας λένε θα είμαστε άνθρωποι χωρίς ταυτότητα;;;;

  3. ΣΤΕΦΑΝΕ, ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ LIVE ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ YOU TYBE,
    ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ…ΚΑΙ ΤΟ CHAT….

  4. ΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SINGULAR LOGIC ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.. OΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΤΟ 2015 Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΨΗΦΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ YOU TUBE.

  5. Μα! Για να μας καταστρεψει το εφεραν, το τσιρακι του Σημιτη!

  6. Ναι ναι……Θα τα πούμε στις εκλογές………Όπως τα λέγαμε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση 47 χρόνια τώρα !!!!!!!!!!!!!!! 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑

  7. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ
    ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣ
    ….ΑΙΣΧΟΣ…
    Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ 3ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ…

  8. Στο τέλος θα μιλήσουν τα όπλα.

  9. ευαγγελεας τωρα ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ. απιστευτη[σχημα λογου] σπεκουλα ΣΕ ΟΛΑ τα επιπεδα. ΝΤΡΟΠΗ.!!!!

  10. το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΩΦΥΛΟ στην ιστορια του makelio
    ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΚΟΥΛΗ ΠΤΑΝΑΣ ΝΤΟΡΟΓΙΕ …
    ΓΑ @@@ ΣΑΙ

  11. Ολη η χωρα φωναζει…Μητσοτακηηηηη ..Γ@μιεσαιιι….

  12. Η π@@τ@ν@ η ΚΟΥΛΑ το καλοκαίρι έκαψε την Ελλάδα με άπνοια, κλείνει τις λιγνιτικές Μονάδες και στέλνει στον θεό την Κιλοβατώρα, Αφήνει σεισμόπληκτους στην μοίρα τους, και με το πρώτο χιόνι παραλύει η Ελλάδα.
    Το μόνο που θέλει ειναι να μας εμβολιάσει για να μας στείλει μια ώρα αρχύτερα και να πάρει ΜΙΖΑ.

    Γιατί η Κούλα ειναι κολλητή Των Γερμανών του Λιγνάδη και του Λεβέντη.

    Γ@μ@ το σπίτι σου ΚΟΥΛΑ.

  13. Η δικαιοσύνη και εισαγγελείς πότε περιμένουν να επέμβουν για το αυτονόητο??πληρώνουμε τόσα διόδια, κάθε τόσο αυξήσεις, μας έβαλαν μέσα στην αττική οδό να εισπράξουν και μας εγκλώβισαν….η εταιρεία που ανήκει η αττική οδός έπρεπε να φροντίσει να μείνει ανοιχτός ο δρόμος….εκείνη η ξευτιλισμένη π@ύστρα ο Κούλης εξαφανίστηκε…θα σε θάξουμε ρε στις εκλογές…νύχτα θα φύγεις από την χώρα

    1. Θα επέμβουν οταν σε πιάσουν για 1 τσιγαριλικι

  14. Και μετά από όλα αυτά τα χάλια θέλει να επιβάλει το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους ηλικιωμένους;; Ντροπή και αίσχος. Απεδείχθη χειρότερος από τον Τσίπρα που κατηγορούσε!!! Θέσπισαν το ακαταδίωκτο για να κάνουν ο,τι θέλουν!!! Αλλά κάποτε έρχεται για όλους η ώρα της δικαιοσύνης!!!

  15. όχι 23,4 που βγάζουν οι δημοσκοπήσεις του βρωμ@πουστ@ του Μητσοτάκη αλλά 3,4 πρέπει να πάρει…..ξυπνάτε όρνια έλληνες και μαυρίστε τους…μόνο πατριωτικά κόμματα, μόνο Χίο ψηφίζουμε

  16. Το σχέδιο άλωσης της Ελλάδος χωρίς πόλεμο, αλλά μέσω της μεγάλης αντικατάστασης προωθείται διακαώς από τα ανθελληνικά τέρατα που μας κυβερνούν.
    Για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι πως θα τσεπωσουν περισσότερες μίζες. Ο καθένας από δαυτους κατηγορείται τουλάχιστον για δύο σκάνδαλα όπως πχ ο Άδωνις για Novartis και ΚΕΕΛΠΝΟ. Αυτοί ξεπουλανε κομμάτι κομμάτι την πατρίδα κι ερημώνουν την ύπαιθρο και αντικαθιστούν τους γηγενείς με τζιχαντιστές και μουσουλμανους. Το πετυχαίνουν και μέσω των ξαφνικών θανάτων από τα εμβόλια τα οποία βαφτίζουν όπως κι οι ίδιοι παραδέχονται θανάτους από κορωνοιο. Το υποσχέθηκαν άλλωστε στα Εβραϊκά αφεντικά τους πριν την εκλογή τους (Κούλα: Θα παταξω τον νατιβισμο). Κι ο Ελληνικός λαός απλά τους ψήφισε!!!

Comments are closed.