Β.Κωστέτσος: «Οι Μικρασιάτες Έλληνες δεν είναι το ίδιο με τους λαθρομετανάστες – Θα λέω τη γνώμη μου και θα την σέβεστε»

Κοινοποίηση:
d6a397ee-5170-4f89-875d-4084cc410e37

Ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος έχει αποδείξει πως έχει το θάρρος της γνώμης του και δε φοβάται τους νόμους της πολιτικής ορθότητας και λέει τα πράγματα όπως είναι κάτι που δεν τολμούν να κάνουν πολλοί άλλοι που ανήκουν στο star system.

Αναφερόμενος λοιπόν στην παράνομη μετανάστευση και στην προσπάθεια κάποιων εντέχνως να εξισώνουν τους παράνομους μετανάστες με τους Έλληνες πολίτες που νομίμως κατοικούν σε αυτή τη χώρα είπε το αυτονόητο για τους κανόνες της Λογικής (που όμως έχει… απαγορευτεί) «Δεν είναι το ίδιο οι Μικρασιάτες με τους λαθρομετανάστες» αποδομώντας έτσι το γνωστό και σαθρό επιχείρημα πως και οι Μικρασιάτες Έλληνες ήρθαν εδώ ως πρόσφυγες και μετανάστες.

Φυσικά το ελληνικό τηλεοπτικό σύστημα έσπευσε αμέσως να τον κατακρίνει όπως έκανε άλλωστε και για την δήλωση του προ ημερών όταν αναφερόμενος στην δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία είπε πως «Δολοφονήθηκε στο άνθος της από αλλόθρησκους απάνθρωπους».

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha συνάντησε τον Βασίλειο Κωστέτσο για να πιεστεί να προβεί σε «αναγκαστικές διευκρινήσεις» και να καθησυχαστούν οι απανταχού «προοδευτικοί» πολίτες.

«Ήταν φρικτό, δεν θα μπορούσα να μην τοποθετηθώ για το συγκεκριμένο έγκλημα. Γιατί είναι κάτι που απασχολεί όλους τους Έλληνες» σημείωσε αρχικά ο σχεδιαστής.

«Θέλουμε δε θέλουμε, αυτοί οι άνθρωποι έχουν μία άλλη θρησκεία. Η θρησκεία αυτή που πιστεύουν βλέπει τελείως διαφορετικά την γυναίκα απ’ ό,τι εμείς οι Χριστιανοί», σημείωσε στην συνέχεια και πρόσθεσε:

«Κάποιος ο οποίος έχει μεγαλώσει στερημένα, άγρια και δεν υπολογίζει είναι πιο επικίνδυνο απ’ ό,τι ένας Χριστιανός, Έλληνας, Ευρωπαίος. Είναι τελείως διαφορετικά. Τώρα αν ο άλλος έχει βλάβη στον εγκέφαλο, είναι τελείως διαφορετικό».

«Μου έγραψαν πολλοί ότι έχουμε και Έλληνες που βιάζουν και γυναικοκτονούν, όπως η υπόθεση του Μπάμπη (Αναγνωστόπουλου). Μην συγκρίνουμε, είναι ασύγκριτα. Η υπόθεση του πιλότου ήταν μία τελείως διαφορετική ιστορία. Δε σημαίνει ότι όποιος βιάζει ή σκοτώνει το κάνει για τον ίδιο λόγο», τόνισε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Στο τέλος της προβολής του συγκεκριμένου βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να διαχωρίσει την θέση της: «Όχι, όχι. Όποιος σκοτώνει, σκοτώνει και όποιος βιάζει, βιάζει. Διαφωνώ κάθετα με τον Βασίλειο. Λάθος όλο».

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου σημειώνοντας: «μάθετε να σέβεστε την άποψη και τη γνώμη του άλλου».

Συγκεκριμένα έγραψε στο Instagram:

«Όχι αγαπητή μου και όμορφη κα Καινούργιου. Λάθος μέγα! Αν ήταν έτσι τότε δεν χρειάζοταν τα δικαστήρια αφού όποιος “σκοτώνει σκοτώνει και όποιος βιάζει βιάζει”.

Δεν είναι κοπάδια οι άνθρωποι. Έτσι όπως το τοποθετείτε θα υπήρχε μια κοινή απόφαση του νόμου και των δικαστηρίων για όλους τους παραπάνω!

Δεν θα χρειάζοταν να περνάν από δίκη! Όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια. Οι άνθρωποι διαφέρουν, οι θρησκείες διαφέρουν, οι παιδείες διαφέρουν, τα ήθη διαφέρουν, οι “αιτίες οι λόγοι διαφέρουν”…

Οι μετανάστες διαφέρουν…! Δεν είναι το ίδιο οι Μικρασιάτες με τους λαθρομετανάστες! Εδώ… (προσωρινώς) δεν χρειάζεται να βάλετε την μπούρκα σας για να μην προκαλείται!

Τι θα πει “λάθος όλο”! Μάθετε να σέβεστε την άποψη και τη γνώμη του άλλου! Για να σέβονται και οι άλλοι την δική σας.

Δημοκρατία έχουμε, όχι δικτατορία και αποφασίζουμε και διατάσσουμε τη δική μας γνώμη. Ότι είναι η σωστή και οι άλλες λάθος. Με αγάπη και εκτίμηση».

ξηξ,

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. Ο/Η Ο Κωστέτσος και ο Γαβαλάς θα σώσουν την αξιοπρέπεια αυτής της χώρας εντέλει λέγοντας τα αυτονόητα λέει:

    Άϊ γειά σου Κωστέτσο!! Δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση σε αυτή την καρακαλτάκα από αυτή που της έδωσες!!
    Αν θες να σέβονται τη γνώμη σου κυρά μου, θα σέβεσε και εσύ των άλλων! άκου εκεί “όλο λάθος”!! ποιος το λέει ότι είναι λάθος του άλλου η γνώμη όταν δε σου αρέσει; Ήμαρτον δηλαδή! Ας της εξηγήσει κάποιος ότι ο φασισμός είναι νοοτροπία όχι ιδεολογία!!!
    Μου φαίνεται τελικά ότι ο Κωστέτσος και ο Γαβαλάς θα σώσουν την αξιοπρέπει αυτής της χώρας και ας βρίζετε εδώ μέσα κάτι άντρες της φακής! ούτε στις δουλειές σας δεν τολμάτε να μιλήσετε και να αντιπαρατεθείτε για τα αυτονόητα!!

  2. Όσο για την Καινουργιου την τρώει….να δοκιμασει λαθρο….γιατί τα ελληνικά δε της κάθονται……

  3. ΒΑΣΙΛΗ ΕΧΕΙΣ ΒΕΡΒΑΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ

  4. Από την γνώμη του συγκεκριμένου ομοφυλόφιλου καταλαβαίνουμε ότι δεν πρέπει να τους τσουβαλιάζουμε τελικά όλους. Σωστή η άποψή του όσον αφορά την θρησκεία. Βέβαια ο τύπος έχει κάνει φυλακή και δεν φοβάται τίποτα οπότε ποιον να φοβηθεί τώρα;την κοινή γνώμη; χέστηκε. τους πολιτικούς; ποιόν;

    1. Ότι να ‘ναι!!!! Δεν έχεις άδικο που τους μπερδεύεις πάντως μια και είναι οι μόνοι αυτοί οι δυο που απέμειναν να υπερασπίζονται τα αυτονόητα!
      Ο Γαβαλάς ήταν φυλακή και έχει πληρώσει μέχρι ρανείδος και οικονομικά και ηθικά ότι χρωστούσε στο κωλοκράτος και στις αμαρτίες του για αυτό μπορεί και μιλάει και αυτός! Και λέει με θάρρος τα αυτονόητα και αυτός.
      Ο Κωστέτσος δεν έχει πάει φυλακή, έχει όμως φάει ξύλο και τον έχουν κλέψει κάτι λαθροπιθήκια στο κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε και ας ήταν και επώνυμος! Οπότε και αυτός δικαιούται να μιλάει.
      Και οι δυο, από προσωπικότητα, από επιτυχία στη ζωή, από άποψη και από χαρακτήρα, έχουν χεσμένο το Political Correct μια και οι ίδιοι -όπως είναι προφανές- δεν το ακολούθησαν ποτέ!!

  5. πως τους πετσοκοψες ετσι ρε Θεε??τους εβαλες να τσακωθουν μεταξυ τους οδυσσεα Ιησου Χριστε!

  6. πως τους πετσοκοψες ετσι τους λαθραιους ρε παλιοπ@στα!

  7. Κωστέτσος και Λάκης τελευταία μας βγήκαν πιο παντελονάτοι από κάτι Νουδούλες και ΣΙΑ.

    1. Ο/Η φυσικά γιατί είναι πολλά που δεν έχετε σκεφτεί για τους γκέϋ λέει:

      Ο Κωστέτσος και ο Λάκης και πολλοί άλλοι όπως αυτοί ανάμεσα μας, ΔΕΝ ακολούθησαν ούτε υπηρέτησαν ποτέ το political correct που μέχρι πολύ πρόσφατα ήταν πάντα εναντίον τους. Και η πορεία τους έχει αποδείξει πως δεν είναι ηλίθιοι να πιστέψουν ότι τώρα ξαφνικά, η εξουσία και το σύστημα τους “αγάπησε” και τους “αποδέχθηκε”. Ξέρουν πολύ καλά όλους αυτούς που νομοθετούν και αποφασίζουν ίσως και μέσα από το βρακί τους με λεπτομέρειες, ξέρουν τι είδος ανθρώπου είναι τα άτομα εξουσίας (πολιτικοί, διάσημοι κ.λ.π.) και δεν τους σέβονται καθόλου ενώ έχουν καταλάβει και τι παίζεται και πως τους χρησιμοποιούν για να διαλύσουν τις κοινωνίες. Οι ίδιοι λοιπόν αντιστέκονται σε αυτό όπως και πολλοί άλλοι γκέϋ που ξέρω που δεν είναι ηλίθιοι ούτε χειραγωγήσιμοι από την κάθε ….. Καινούριου

  8. Κατι τέτοιες πατσαβουρες βίζιτες τις τηλεόρασης ,π πουλάνε κ τν ψυχη τους γ τ χρήμα μ τ ιδιο νομισμα πρέπει ν τι μαθαίνουν ο γιος τις ν παει σπιτι γκομενο Πακιστανό ,κ τν κόρη ν τν βιασει μπαγκλατισιανος, μετά θελω ν τν ακούσω

  9. Μπράβο Βασίλη. Αν και “πισωκινητος”, τον πάω γενικά σαν άτομο.

  10. Μπράβο ρε Κωστέτσο μιλάς με την φωνή της λογικής. Να δείτε τώρα που τα διάφορα νεοταξίτικα σκουλίκια θα αρχίσουν να τον αποκαλούν φασίστα και ακροδεξιό.

  11. Καινούργιου αντε στο ισλάμ να βγάλεις τα βυζια σου και τα λέμε. Κάτσε κοριτσάκι μου στις στημένες γ
    Τηλ. γραμμές με τις δήθεν ιστορίες και άσε τα υπόλοιπα για όσους έχουν άποψη και προσωπικότητα. Αντε για ανακύκλωση πλαστικια!!!!

  12. Ολοι τους γλυφουν τα αφεντικα τους και υποχρεωτικα κανουν αυτο που τους λενε. Τα ιδια κανει και αυτη η πλαστικη Μπαρμπι. Αν ποτε φτιαξει ο Ελληνας γραψτε μου, εστω και αν ειμαι στον αλλο κοσμο. Αισχος στους υπευθυνους!!
    Ντροπη στους υποκριτες!!

  13. Απευθύνομαι στους Νδουλοπασοκοσυριζαίους που βωμολοχούν και σατιρίζουν τον Κωστέτσο μάθετε ότι είναι πατριώτης σε αντίθεση με εσάς τα κοπρόσκυλα ανατρέξτε σε παλιότερες δηλώσεις και εθνικηστικές θέσεις του γιαυτό βουλώστε το και μην κανετε σαν τις παλιοκατίνες.

  14. ο Κωστέτσος ανεβηκε αρκετα στην υπολυψη μας

  15. Ενα μεγαλο μπραβο στον κ. Κωστετσο για το θαρρος της γνωμης του.
    Εκτος αυτου η καθε κ. Καινουργιου, ας ρωτησει πρωτα τους ανθρωπους που εχουν ζησει πολλα χρονια στο εξωτερικο και ισως μαθει οτι οι Μουσουλμανοι δεν ενσωματωνονται ποτε σε καμμια Δυτικη κοινωνια.
    Τα παραπλανητικα αφηγηματα των Ελληνικων κομματων, των ΜΜΕ, των διεθνιστων και των δικαιωματιστων, οτι θα ενσωματωσουν τους Μουσουλμανους, ειναι δολια παραμυθια. Το Κορανι, λεει ακριβως τα αντιθετα.

  16. Σας γ@μησ3 ο Κωστέτσος θα αρχίσω να τον πάω τον ποy$t1.

  17. Οι σχολιαστές μέχρι χτες τον βρίζατε λουγκρα και τώρα τον θαυμάζετε ?

    1. o μονος που μπηκε φυλακη,πιο αντρας απο πολλους αντρακλες….η συμπεριφορα σε κανει φουστη οχι οι προτιμήσεις….Ο λακης εχει κερδισει σεβασμο επανειλημμένα για αυτο

      1. ο κ. γαβαλάς ήταν εκείνος ψηλέ.
        Μια χαρά τα λένε και οι 2

    2. Εμείς δεν τον λέμε λούγκρα γιατί είναι δικαίωμά του να κάνει ότι γουστάρει στο κρεβάτι του. Το πρόβλημα μας είναι οι καπουτζίδηδες και ο άλλος ο παρουσιαστής στον Σκάι που ζητάνε υιοθεσίες παιδιών και όλοι αυτοί που ξεβρακώνονται στα gay pride διαφημίζοντας την ανωμαλία! Και πάλι μπράβο Βασίλειε Κωστέτσο που τόλμησες και είπες για τους αλλόθρησκους που δεν τα λέει κανένας και κατά τα άλλα λένε για πατριαρχία στην Ελλάδα. Για τραβήξτε προς Ισλάμ να σας βάλουν την Μαντίλα και τα ξαναλέμε.

    3. το ιδιο θα λεμε και για την μανα σου απιθανοπαιδο

    4. πoysτης ξεπουsths τους γαμhse τους λαθραιους

  18. Μπράβο Βασιλειε! Δες το ‘χα να μιλήσεις έτσι σωστά και τεκμηριωμένα!👍 Καλά όσο για την Καινούργιου την ξέρουμε εδώ κ χρόνια τι πιονακι της ΝΤΠ είναι…

  19. Σωστος ο Κωστετσος.Ευχομαι να φτασει τ’αυτια των ‘αλληλεγγυων”ο λογος του.Σκοπιμα μπερδευουν τον λαο λεγοντας του οτι” κι εμεις δεχθηκαμε εκατομμυρια προσφυγες απο τη Μικρα ασια”. ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ για να αποσκοπησουν οφελη οι ΜΚΟ και αυτοι που ειναι στο κολπο εισδοχης των ΄μουσαφιρηδων!!!Η προπαγανδα τους δεν εχει τελειωμο!!!!

  20. Αναγέννησης του ανθρώπου!!! Η επιθυμία του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.

  21. ποιο μάγκας και άντρας ο ΛΑΚΗΣ από πολλούς πολίτικους που είναι πάντα στα 4

  22. οταν στη χωρα μας κυναιδοι εχουν τοσο σωστες και πατριωτικες αποψεις.ντρεπεται και οι ντροπη για τους υπολοιπους ελληναραδες τις καφετεριας που αν τους ρωτησεις τι παει στραβα σ’αυτη την χωρα θα σε κοιτανε με βλεμα χαζης αγγελαδας.Να κανω μια διoρθωση …δεν ειναι απανθρωποι οι πιλαφαδες μουσουλμανοι, υπανθρωποι ειναι.

  23. Αφού μας είπαν ότι οι λαθραίοι βιάζουν για να κατευνάσουν τις καύλες τους, γιατί δεν μπορούν να ελέγξουν τις σεξουαλικές τους ορμές, τότε οι έλληνες αν ήταν σαν κι αυτούς ανώμαλοι θα έπρεπε να σκοτώνουν κάθε λεπτό. Ο Κωστέτσος έχει δίκιο, η θρησκεία παίζει μεγάλο ρόλο. Ο θεός τους ήταν ένας παιδεραστής.

  24. Με αυτές τις απόψεις, έχω αρχίσει να τον εκτιμώ ταμάλα…!!

  25. Ζορίστηκαν τα τουρκοκάναλα που είπε ο Κωστέτσος για αλλόθρησκους που δεν σέβονται την γυναίκα. Και ζορίστηκαν διπλά που είπε για τους Μικρασιάτες που σφάξανε οι τούρκοι και ήρθαν εδώ να σωθούν στη μητέρα Ελλάδα ενώ σήμερα στο Πακιστάν και στο Μπαγκλαντές δεν έχει πόλεμο. Α ρε Κωστέτσο, εσύ πρέπει να φοράς παντελόνια και όχι όλο αυτό το ανθελληνικό πληρωμένο σύστημα που θέλει στην χρεοκοπημένη Ελλάδα των τουρκόφιλων καναλαρχών εκατομμύρια μουσουλμάνους που δεν τους παίρνει το Μουσουλμανικό πάμπλουτο Κατάρ! Που τους στέλνει και καμιά βαλίτσα με λεφτά στους Ευρωπαίους πολιτικούς για να μην ξεχνιόμαστε

  26. Η λέξη “ιστορία” δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο όσων συγκρίνουν Μικρασιάτες με λαθρομετανάστες. Όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά είναι και εν δυνάμει καταστροφείς του ελληνικού έθνους.

  27. Μπράβο στον Κωστέτσο , έχει μπ@λάκια, σχεδόν το σύνολο των επωνύμων κάνουν μόκο ή στηρίζουν φανατικά το σύστημα, αυτός τα είπε!

Comments are closed.