Β.Κωστέτσος: “Αν θα κάνω το εμβόλιο; Θα πικραθείτε, αφήστε το” – Τον έκλεισαν άρον άρον στον ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1ψ

Χωρίς λόγια:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. Το πιο ωραίο είναι που υπογράφεις, ότι κι αν σού συμβεί, δεν ευθύνεται η εταιρεία!!!!!

  2. δυστυχως εκει καταντησε η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ μας

    να μπορει να επηρεασει ο Billy . ανθρωπους του συναφιου του .,.,.,.λουγκρες κλπ

    αλλους καιρους δεν θα ηξεραν που να κρυφτουν και σημερα βγαινουν στην τηλεοραση

    συγχαρητηρια

  3. Ο Βασίλειος είναι πιο παλικάρι και πιο ακομπλεξαριστος όσο λίγοι στον χώρο!!! Καθόλου δήθεν πολύ προσγειωμένος!!!

  4. Μπράβο Βασίλη!!
    Στον κωλο τους την έβαλες βαθιά βαθιά και υσιχα!
    Μπράβο!!!

  5. Και μόνο που βλέπεις τους δήθεν δημοσιογράφους να λυσσάνε έτσι δεν το κάνεις

  6. Ο καμπουρακης ο ψευταρας
    …. θέλει να κάνει 2 άντε ρε λαμόγιο

  7. Φοβάται και ο Κωστέτσος μη κάνει το εμβόλιο και μετά γίνει straight…

    1. Χα χα χα…τι ειπες ρε φιλος…κλαιω απ’τα γελια..χα χα χα..!

  8. Μπράβο ρε Βασιλάρα. Σε συμπάθησα μετά από αυτό.
    Οι επώνυμοι λέει να βγουν να πουν ότι θα το κάνουν . Άκου οι επώνυμοι.
    Γιατί ρε γύφτο που θες να λέγεσαι και γιατρός. Εμείς τι είμαστε . Αναλώσιμοι;;;;;; Ρε κανένας να μην το κάνει. Είναι η μόνη αντίδραση που μας έμεινε. Μας τα πήραν όλα και πρώτα πρώτα την αξιοπρέπεια.
    Καταντήσαμε οι ΑΛΛΟΙ.

  9. ΑΜΑΝ τι ηταν αυτό πάλι…

    ΤΟΝ ΗΠΙΑΝΕ!!!!! ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΩΣΕ Ο Β., απίστευτο

    μπράβο του

  10. ρεγιατρε ολοι αυτοι που λες να μας πεισουν για το εμβολιο τα εχουν αρπαξει χοντρα για να λενε τις μπουρδες τους καθε μερα γιατι δεν βγαζουν και την αντιθετη επιστημονικη αποψη γιατι απλα δεν θελουν να ακουγετε αλλη αποψη οποτε καλα σας απαντησε ο κωστετσος και ρουφατε το αυγουλακι σας και αν νομιζειςοτι θα μου στερησεις το εμβολιο οπως ειπες σου το παραχωρω επειδη σου ειπε ο αλλοςτι θα γινει αν κανει δυο εμβολια

  11. γιατι ρε μαλακα εμεις δεν εχουμε επωνυμο? και να ξερεις κατι κανεις δεν μας πειθει για αυτο που θελετε εσεις και κατι ακομα ολους αυτους που αναφερεις παιρνουν μισθο οι εμποροι με κλειστα μαγαζια δεν παιρνουν τιποτα επομενως κανεις δεν μπορει να μας πει τι θα κανουμε

  12. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

  13. Το άλλο το παιδοβούβαλο θέλει να κάνει και δύο.
    Να του τα δώσεις δεν θα τα στερήσει από κανένα.Άκου να τα στερήσει. Ρε πλάκα έχετε. ΠΈΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ του χαρίζω το δικό μου και άλλα τέσσερα των υπολοίπων μελών της οικογένειας γιατί κανείς δεν θα το κάνει μπας και χορτάσει.
    Αλλά χορταίνουν αυτοί ποτέ;;;;;

  14. Μπράβο ρε Κωστέτσο. Δεν σου το είχα αλλά είσαι από τους λίγους “άντρες” που κυκλοφορούν στα τσοντοκάναλα.
    Από την άλλη να είσαι σίγουρος ότι θα σου κλείσουν όλες τις πόρτες και τα παράθυρα.
    Έτσι είναι μόνοι τους τα λένε. Μόνοι τους τα τρώνε. Οι αυτόχθονες που έχουν μείνει χωρίς δουλειά περιμένουν μπας και ο Κούλης τους δώσει το επίδομα πείνας των 400 ευρώ να κάνουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

  15. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ..ΓΙΑΤΡΕ….ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Δ Υ Ο ΕΜΒΟΛΙΑ…ΧΑ ΧΑ!! ?? ΓΙΑΤΡΟΣ..ΟΧΙ…ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ..ΧΑ ΧΑ!!… ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΣΤΟΧΗ ΑΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ…ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ…ΚΑΙ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ…!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΙΟΦΤΕ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ …ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕ ΧΟΡΑΤΑΤΖΗ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΣΟΥ!!!. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ….ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ….ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΕΠΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΕ…ΓΙΑΤΡΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ -ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ…- ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ..??? ΚΑΝΕΝΑ…ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΣΕ ΗΞΕΡΕ ΚΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΜΑΝΑ. …ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΟΓΙΑΤΡΟ ΚΙΟΦΤΕ..ΚΑΝΕ Δ Υ Ο..ΚΑΙ Τ Ρ Ι Α ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ..ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…ΜΕ ΜΠΟΙ…ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ…ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ !!! ΒΡΕΙΤΕ ΛΑΓΟΥΜΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ…ΑΡΠΑΞΤΕ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΤΕ…ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ….ΚΑΙ ΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟ ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ….ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!…ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ..ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΒΟΘΡΟΤΟΥΡΚΟΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ..!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΩΡΑΚΩΜΑ ΣΑΣ…!!

  16. Εγώ πάντως μάγκες πάντα τον Βασίλη παντα τον πηγαινα.Να ξέρετε πως πρόκειται για πατριώτη

    1. Ρε τρολακι…ξερεις κι αλλους πατριωτες που δουλευουν για το τουρκοκαναλο…?? Για πες τους να τους μαθουμε κι εμεις….ποια,,η Κοσιωνη ? Ο Οικονομου..? Ο Αυτιας..? Ο Αμερικανος,,? Ο Τσιμας..? Αντε σε αλλη παραλια αγορι μου…

      1. Oτι ειναι αριστερος , γκει και τον παιρνει δεν σε ενοχλει τωρα; Αναλογα με συμφεροντα δεν πανε οι αντιληψεις. Αυτα τα κανουν μονο οι πολιτικοι και οσοι εχουν συμφεροντα. Ο Βασιλειος γκει πραιντ δεν ειναι ; Δεν ειναι τωρα ανωμαλος ; Δεν ενοχλει τωρα; Να ψαξουμε λιγο και την ζωη του αραγε πηρε αυτος ποτε ναρκωτικα; Τιποτα δεν ενοχλει ορισμενες φορες. Αυτην την τακτικη και την στρατηγικη την εχουν μονο οι πολιτικοι.

  17. αυτος ο γιατρος τι φρουτο ειναι παλι..εχει ακομη τετοια φρουτα το μποστανι…στους γιατρους θα τα φας κουλη τα δανεικα που πηρες απο την μαμα μερκελ..τους ταιζεις καλα

    1. Ο τυπος εχει χοντρους σπονσορες στην φαρμακοβιομηχανια..Εχει παραστει σε πολλες δεκαδες διεθνη συνεδρια που οργανωνουν, με ιατρικη αφορμη συζητησης βεβαιως και ολα πληρωμενα..Στο βιογραφικο του ειναι..
      Μαλιστα ειναι ειδικευμενος στα αναπνευστικα μηχανικά συστηματα και αρα ξερει πολυ καλα τους κινδυνουν στις διασωληνωσεις και στα νοσοκομεια αλλα δεν μιλαει…Και φυσικα αδιαφορει για διεθνης κορυφαιους συναδελφους του που εχουν αλλη γνωμη για τα πνευμονικα νοσηματα και την ιστορια με τον ιο..
      Τεραστια συμφεροντα..

  18. ΤΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΦΥΜΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΕ 0 ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ,,,

  19. ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ 25ΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ 30ΠΟΝΤΕΣ ΣΥΡΙΓΓΕΣ

  20. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΡΕ ΤΑΓΑΡΙΑ?
    ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΜΟΚΟ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗ ΜΑΝΕΣΤΡΑ.
    ΑΟΥ ΕΚΕΙ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΕΙΕ ΚΩΣΤΕΤΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΕΞΗΓΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΑΝ ΠΡΙΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ.

  21. ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ.

  22. Μερικές λούγκρες έχουν μεγαλύτερα αρχίδια από πολλές δημοσιογραφικές μούγκες!!

  23. Εξαιρετικός ο κύριος Κωστέτσος, μη πεισθείς από τα μέσα μαζικής προπαγάνδας, μη ενεργών ως φερέφωνο των κοπτομένων για τη σωτηρία μας αρμοδίων. Όσο περνά ο καιρός πέφτουν τα προσωπεία παρά τον πακτωλό χρηματοδοτήσεων προς κανάλια….Γι΄αυτό τον εξετίμησα ακόμη περισσότερο.

Comments are closed.