Βύρωνας: Αυτοί είναι οι «νταήδες» που έδειραν τον 17χρονο μαθητή – Έβγαλαν και selfie στο αστυνομικό τμήμα

Κοινοποίηση:
1

Προκλητική στάση τηρούν οι μαθητές οι οποίοι ξυλοκόπησαν 17χρονο στον Βύρωνα σαν να μην έχουν καταλάβει την πράξη τους. Φίλος τους τράβηξε selfie όταν εκείνοι ήταν στο αστυνομικό τμήμα.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσίευσε το VyronasNews, νεαρός, ο οποίος είχε πάει για… συμπαράσταση στους φίλους του στο τμήμα, ανέβασε τη φωτογραφία σαν story στο instagram , με τους τρεις προσαχθέντες, η οποία συνοδεύτηκε με την υβριστική φράση “Τ’ αδέρφια μου δεν μασάνε π…..ες!”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οι παλιοί ξέρανε καλύτερα:όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος.Μικρο κωλο δεν εδειρες, μεγάλο δεν ορίζεις.Αληθεια, τί καταγωγής είναι τα “καλοπαιδα”; ξέρουμε;

  2. ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

  3. Στην χωρα της ατημωρησιας βασιλευουν οι ανωμαλοι. Απο τα σχολεια μεχρι την βουλη.

  4. Κοπροσκυλα με κακη αγωγη απο αχρηστους γονεις!!!!!!! Οπως εχουν διαλυθει ολα τα αλλα , ετσι διελυσαν και τα σχολεια, με το να χαιδευουν, αριστερα καθηγηταρια, ολους τους βουτυρομπεμπαιδες, μαθητες!!!!!!!!!

  5. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΌΤΙ Ο ΈΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ;

  6. επρεπε να ηταν δικος γιος ο δεκαεπταχρονος, και θα ηταν η τελευταια φορα που τα χερια τους θα υπακουαν στις εντολες του εγκεφαλου…για την υπολοιπη μιζερη ζωουλα τους.

  7. Σκουπηδια………………………………………………………ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΚΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΖΩΑ……………….ΕΝΩ ΑΜΑ ΞΕΡΑΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΖΑΝΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΤΣΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑ ΑΜΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝΑΙ…..

Comments are closed.