Βόρεια Ιρλανδία: Κορίτσι χτυπήθηκε από αμάξι – Τη καταδίωκε αγόρι με πυροτεχνήματα

Κοινοποίηση:
βορεια ιρλανδια νοσοκομειο

Το άτυχο κορίτσι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, ενώ προσπαθούσε να αποφύγει ένα αγόρι που την κυνηγούσε με ένα αναμμένο πυροτέχνημα στα χέρια του.

Το παιδί εισήχθη σε νοσοκομείο του Δυτικού Μπέλφαστ στη Βόρεια Ιρλανδία με σοβαρά τραύματα και νοσηλεύεται ακόμα. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 7:45 το απόγευμα (τοπική ώρα) της Τρίτη.

Όλα πήγαν στραβά, όταν μια παρέα αγοριών ξεκίνησε να πετάει πυροτεχνήματα προς μια άλλη παρέα κοριτσιών. Ένα από τα αγόρια άρχισε να κυνηγά το κορίτσι μες στην μέση του δρόμου. Καθώς η κοπέλα  προσπαθούσε να αποφύγει το αγόρι, συγκρούστηκε με την πλευρά του οδηγού ενός γκρίζου Ford Fiesta που οδηγούσε κοντά σε κυκλικό κόμβο.

Ο δημοτικός σύμβουλος Ντέιβιντ Μπέικερ σχολίασε, σχετικά με το περιστατικό: «Έχει έρθει η εποχή του χρόνου (σσ. εννοεί το Χαλοουίν), που τα πυροτεχνήματα γίνονται μια συχνή και ανεπιθύμητη ενόχληση για την κοινότητά μας. Δεν θα πρέπει να γίνεται ανεκτή η ρίψη τους σε επικίνδυνα σημεία της πόλης, όπως ο κόμβος ΜακΚίνστρι- και ειδικά προς την κατεύθυνση ανθρώπων. Εκλιπαρώ τους νέους ανθρώπους να μην επιδεικνύουν τέτοιου είδους απερίσκεπτη συμπεριφορά».

Λοχίας της τοπικής αστυνομίας ανακοίνωσε: «Οι έρευνες συνεχίζονται. Θα απευθυνθούμε σε όποιον ήταν μάρτυρας του συμβάντος ή σε οποιονδήποτε είχε τραβήξει πλάνα από την περιοχή, εκείνη την στιγμή, ώστε να επικοινωνήσει με την αστυνομία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: