Βόνιτσα : Ληστές ξυλοφόρτωσαν 3 Πακιστανούς..

Κοινοποίηση:
5e13cd6cf19180bd26ca07421337402d

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στην δυτική πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας για να εξαρθρώσει μια σπείρα τεσσάρων ατόμων, που ληστεύουν Πακιστανούς εργάτες, στους οποίους παρουσιάζονται ως αστυνομικοί.

Τελευταία θύματα της σπείρας ήταν τρεις νεαροί Πακιστανοί εργάτες γης ηλικίας 23 ως 28 χρόνων, τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Οι τέσσερις δράστες χτύπησαν την πόρτα μιας αποθήκης στην περιοχή Δρυμός της Βόνιτσας όπου κατοικούν οι αλλοδαποί, φωνάζοντας ότι είναι αστυνομικοί.

Οι Πακιστανοί δεν τους πίστεψαν και δεν άνοιξαν, ωστόσο οι κακοποιοί έσπασαν την πόρτα, όρμησαν μέσα, τους χτύπησαν με λοστούς και γροθιές με αδικαιολόγητη αγριότητα και, αφού άρπαξαν από τις τσέπες τους 570 ευρώ και επτά κινητά, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τα θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά ήταν ήδη αργά καθώς οι εισβολείς ήταν άφαντοι.

Οι αστυνομικοί συνδέουν τη ληστεία με άλλη μια που έγινε στο Νεοχώρι Οινιάδων στις 27 Μαΐου, πάλι από τέσσερις αγνώστους οι οποίοι είχαν εισβάλει τότε σε μια αποθήκη τυροκομείου όπου διέμεναν τέσσερις Πακιστανοί, τους ξυλοκόπησαν και τους άρπαξαν συνολικά 1.500 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χα χα χα καλα τιυς καναν τελικα αυτοι εχουν το χρημα αν τους παρουν μυρωδια οι πεινασμενοι ελληνες θα γινει τις κακομοιρας …εμ επιδοματα εμ δουλεια.. Ενω κι ελληνες τα παπαρια τους ..φωτια και τσεκουρι σε οσους απασχολουν λαθρομουσουλμανους

    1. …μπα αυτοί είναι είτε δικοί τους-γύφτοι-από τους γύρω τσαντιρομαχαλάδες, είτε Τουρκαλβανοί….

Comments are closed.