Βόμβες Κυριάκου Βελόπουλου: «Θα σπάσω…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
velopoulos

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας μίλησε ο πρόεδρος της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ” Κυριάκος Βελόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Όποιος Έλληνας εχει το μυαλό του ψηφίζει Χ.Α: Τέλος.

  2. Είχαμε ΠΟΤΑΜΙ τώρα θα έχουμε Βελλόπουλο που δε μπαίνει βουλή αλλά θα τον βάλουν με σπρώξιμο τη βραδιά των εκλογών.
    Πως σας δουλεύουν ψιλό γαζί και μετά τους βρίζετε…

  3. Ειναι ο μονος μαζι με καρατζαφερη και την χρυση αυγη που μιλαει για ΠΑΡΑΓΩΓΗ! Η γεωργια ειναι η λυση, αυτα που λενε για ξενες επενδυσεις ειναι δευτερευοντα! Με δημοσιους υπαλληλους δεν ερχεται αναπτυξη! Η Μακεδονια θα τον στηριξει!

  4. Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 8%, ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ! ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΕΛΜΑ ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΡΟΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ.ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ. ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΕΥΝΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ-ΥΔΡΟΓΟΑΝΘΡΑΚΕΣ,ΧΡΥΣΟ κτλ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!! ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ… “ΓΡΑΦΙΚΟ”.Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΚΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ.

  5. Ε κάπου έπρεπε να βρουν στέγη και τα ψεκασμένα αυτιστικά του Σώρα. Τα μάζεψε ο Βελόπουλος…

Comments are closed.