Βόμβα μεγατόνων από τον πατέρα του Παναγιωτάκη «καίει» Κικίλια και γνωστούς δημοσιογράφους καναλιών: «Έδωσε γραμμή να κουκουλώσουν το θέμα του παιδιού!». Καταγγελία-σοκ… (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
1

Μια καταγγελία πραγματική βόμβα έκανε ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ που η ζωή του κρέμεται από ένα το κράτος «πρόνοιας» που δεν εγκρίνει τη μετάβασή του στο εξωτερικό για να σωθεί. Παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Υγείας ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο, δεν έγινε απολύτως τίποτα. Ούτε κι όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός παρενέβη προσωπικά.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Κουνηθείτε λωποδύτες αληταραδες το παιδί έχει ακόμα τρεις με τέσσερις μήνες για τη θεραπεία. Ο χρόνος είναι κατά του. Δεν ακούει ένας εφοπλιστής; Αν ήταν μουσουλμανακι όλα θα ήταν κομπλέ. Τα λεφτά μας πάνε για τους μετανάστες και οταν πεθαίνει ένα ελληνόπουλο το κράτος πλην των απλών πολιτών είναι απών.

  2. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ 10 ΕΚ ΕΥΡΩ ΓΙΑ 800 ΠΡΟΚΑΤ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ

    ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΩΛΥΤΩΣ ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ…………………………………….ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ………………………

  3. Ας ειναι καλα ο Τραγκας που το εκανε γνωστο απο την εκπομπη του,τα αλλα πουλημενα δημοσιογραφακια της της φαπας, μουγκα στην στρουγκα ουτε καν εχουν αναφερει αυτο το σοβαρο περιστατικο του μικρουλη,εαν στην θεση του ελληνοπουλου ηταν ενα ξενο …..”προσφυγοπουλο” αμεσως ολα τα ΜΜΕ πρωτη ειδηση, και κατευθειαν στην Αμερικη και με το πρωθυπουργικο τζετ,λιγη τσιπα ρεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

  4. ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ???? ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ????ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ Η ΧΩΡΑ???? ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΗΔΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!!

  5. Θέλουμε τα ονόματα των “επιστημόνων”που αποφασίζουν για το αν θα ζήσει η θα πεθάνει ένα μωρό.Τα ονόματα βγάλτε τους στον τάκο τους γ@μημενους

  6. Σε αντίστοιχη περίπτωση με παιδάκι στην Κύπρο,το εκεί υπουργείο,ήρθε αμμεσα σε διαπραγμάτευση με τους αθλητές της βρωμοεταιριας των σκανδάλων,κατεβάζοντας την αρχική τιμή,κατά ενάμιση εκατομμύριο ευρώ,το παιδάκι έκανε την θεραπεία και σώθηκε……Βέβαια η οικονομία της Κύπρου δεν είναι υπό επιτροπεία.Εδω μιλάμε για ένα προτεκτοράτο των Ες Ες,που αποφασίζουν ακόμα και για το αν θα ζήσουμε ή όχι.Ο κύριος Μπαλατσινος ο κατά τα άλλα ευγενής υπουργός,είναι επιφορτισμένος,με τις αλλαγές που έρχονται στην υγεία,λόγω αντικατάστασης Ελληνικού πληθυσμού,και δεν έχει σκοπό να βοηθήσει ένα Ελληνακι.

  7. ο πρωθυπουργος παρενεβει αμεσα για την απομακρυνση της οννεδιτισσας επειδη εθιγε τους λαθρομεταστες. εδω τιποτα. αν ηταν λαθρομεταναστοπουλο αμεσα θα υπηρχε κινητοποιηση και θα πηγαινε αμερικη με πρωθυπουργικο αεροπλανο και δεξιωση στο μεγαρο μαξιμου. ενας βουλευτης δεν μπορουσε να προτεινει η μισθοδοσια ενος μηνος των βουλευτων να πηγαινε στο παιδι; θα μαζευοταν το ποσο.

  8. Tάχατες πως δεν μπορεί η αγωγή των ΗΠΑ να συνδυαστεί με την αγωγή που ήδη παίρνει το αγγελούδι…απαντάει ο Κος Μπαλατσινός! Αφού οι γονείς αναλαμβάνουν την όποια ιατρική ευθύνη και αφού υπάρχει έστω και μια ελπίδα στην Αμερική ας τσακιστούν να στείλουν άμεσα το παιδί εκεί και να μην κοροϊδεύουν άλλο τους γονείς του….που ζούν μια τραγωδία…

    1. Ο κυριος Μπαλατσινος καλυτερα να μη μιλαει για ιατρικα θεματα,γιατι παρ’οτι διαθετει τον τιτλο του ιατρου ορθοπεδικου,ειναι τοσο σχετικος με την ιατρικη και ειδικα με την ορθοπεδικη οσο οι Ζουλου με την αεροδιαστημικη.

  9. ΤΟ βλαμμαινο ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΠΟΡΕΥΣΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑι παντα εις βαρος ειμων των ελληνων αγριος φορολογουμαινων που δεν μας παρεχουν τιποτε….Δυστηχος το παιδακι ειναι ελληνακι αμα ηταν λαθροεποικι θα σου λεγα εγω πως θα τρεχαναι τα τομαρια να το κανουν καλα……ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΜΑΣΣΟΝΟΤΟΜΑΡΑ

    1. Mην υπογράφεις ως ….ΑΚΙΣ…γράψε απλά …..ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΣ! Όχι τίποτα άλλο να μην παρεξηγιέσαι με τόση ανορθογραφία!!!!

  10. Αν ήταν κανα λαθρο πακιστανακι θα χε βρεθει λυση…

Comments are closed.