28/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

«Βόμβα» από το Ισραήλ: Δεν συνεργαζόμαστε με τον αντισημίτη Βορίδη!

Κοινοποίηση:
DSC_2017-848x480

Το Ισραήλ δεν θα συνεργαστεί με τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, λόγω του αντισημιτικού παρελθόντος του δήλωσε σήμερα ανώτερος διπλωμάτης στην εφημερίδα Jerusalem Post.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει τεθεί δυναμικά υπέρ του Ισραήλ και την Κυριακή το βράδυ ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Benjamin Netanyahu, του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για τη νίκη του.

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου, Ronald Lauder, δήλωσε μετά τις εκλογές ότι «ο Μητσοτάκης είναι αληθινός σύμμαχος του Ισραήλ και έχει επιδείξει βαθιά υποστήριξη και φιλία στην εβραϊκή κοινότητα στην Ελλάδα. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του καθώς είμαστε σίγουροι ότι θα συμπεριλάβει στις προτεραιότητές του την εξάλειψη όλων των υπολειμμάτων αντισημιτισμού και νεοναζιστικής ιδεολογίας από τη χώρα».

Ωστόσο ο Βορίδης έχει ιστορικό αντισημιτικών ενεργειών και δηλώσεων. Στη συνέχεια του άρθρου γίνεται εκτενής αναφορά στην πολιτική πορεία του Μ. Βορίδη με έμφαση στο γεγονός ότι προέρχεται από το κόμμα ΛΑΟΣ, του οποίου ο αρχηγός έκανε συνεχώς αντισημιτικές δηλώσεις. Ο ίδιος ο κ. Βορίδης στο παρελθόν υπήρξε αρνητής του Ολοκαυτώματος, ενώ έχει εκφράσει αντισημιτικές και ξενοφοβικές ιδέες, αναφέρεται στην εφημερίδα.

Σημειώνεται ότι μετά από διαμαρτυρίες της εβραϊκής κοινότητας, ο κ. Βορίδης έχει δεσμευτεί μέσω μιας επιστολής που έχει αποστείλει ότι θα «θέσει τέρμα στις αντισημιτικές, ρατσιστικές προκαταλήψεις που συνιστούν την άμεση παραβίαση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας».

Η Jerusalem Post αναφέρεται και στον Άδωνη Γεωργιάδη που έχει προωθήσει βιβλία αντισημιτικού περιεχομένου, ως ιδιοκτήτης εκδοτικού οίκου.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, μελετά τη νέα σύνθεση της ελληνικής κυβέρνησης και τη σημασία του διορισμού του Μ. Βορίδη. Χωρίς να τον αναφέρει ονομαστικά, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο νέος υπουργός είναι γνωστός για τις «ρατσιστικές και αντισημιτικές του θέσεις».

«Είναι σαφές ότι ο Μητσοτάκης υποστηρίζει το Ισραήλ και τους Εβραίους. Αλλά απαγορεύεται να διορίζει στην κυβέρνηση έναν ανοιχτά αντισημίτη υπουργό», δήλωσε ο Yaakov Hagoel, αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Οργάνωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Χαχαχαααααα και εγω το πιστεψα εισαι πολυ μικρος για με πιασεις ηλιθια α να μου χαθεις. Οτι και να λετε σε 5 μηνες σας σας καταλαβουνε αυτοι που σας ψηφισαν θα περασουν καλα μετα πατριωτικα χαχαχααα

  2. Το καλύτερο σαπούνι, γίνεται από εβραίο και κομμούνι.

  3. Να παη γρηγορα μετανοημενος στο Ισραηλ να φορεσει το κιπα και να προσκυνηση αν δεν τοχει κανει ηδη

  4. Τυχαῖο πού ὁ φονικός τυφῶνας ἔγινε μετά ἀπό αὐτό;
    Ἤ μήπως οἱ κωλολοεβραῖοι ἔχουν-ἐλέγχουν τά κλιματολογικά ὅπλα;

  5. Προφανώς πρόκειται περί παρεξηγήσεως. Ο Κούλης έκανε ένα λαθάκι και δεν τήρησε αυστηρά το πρωτόκολλο. Στον επόμενο ανασχηματισμό, προτείνω στην κυβέρνηση να ακολουθήσει τα παρακάτω προσεκτικά βήματα:
    1) Κατάρτιση της λίστας με τους υποψηφίους προς υπουργοποίηση.
    2) Ανοικτή διαβούλευση με τα υπουργεία εξωτερικών των ΗΠΑ, Ισραήλ, Τουρκίας, Γουατεμάλας και… Μπουρκίνα Φάσο, προκειμένου οι υποψήφιοι υπουργοί να τύχουν ευρύτερης αποδοχής.
    3) Επιστολή μετανοίας προς το Ισραήλ, στην οποία οι υποψήφιοι θα αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη που οι παπούδες τους δεν μπόρεσαν να νικήσουν τους Γερμανούς στα οχυρά του Ρούπελ και κατά συνέπεια δεν απέτρεψαν το ολοκαύτωμα των εβραίων της Θεσσαλονίκης.
    4) Αποστολή ενός ταψίου μπακλαβά στον Ερντογάν, προκειμένου να είναι στις καλές του και να επικυρώσει πιο εύκολα τον ανασχηματισμό.
    5) Αποστολή της βουλευτού Νόνης Δούνια ως πρέσβειρας καλής θέλησης στον εξοχότατο πλανητάρχη (και… γνωστό αλάνι) Ντόναλντ Τρούμπ, για να τον καλοπιάσει και να εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν σε ανασχηματισμό εν μέσω τελικών μπάσκετ του NBA.
    6) Αγορά ενός κιβωτίου βαζελίνης για κάθε νέο υπουργό και πρόσληψη personal trainer, ειδικευμένου στην εκγύμναση των γλουτιαίων μέσω ασκήσεων επίκυψης.

    Ύστερα απ’ όλα αυτά, ο ανασχηματισμός θα εγκριθεί παμψηφί από τους φίλους και συμμάχους μας…

    1. Αψογος..Γέλασα,με πικρό γέλιο όμως,για την θέση που βρισκόμαστε ως χώρα….Θα μου επιτρέψεις όμως μια διόρθωση,το ολοκαύτωμα με Ο…Μη μας κακοχαρακτηρίσουν κιόλας…Καλή δύναμη…

  6. Χιο, αυτο ειναι της φαντασιας σου.Οι Ισραηλινοι ασχιλουνται με σοβαρα θεματα και οχι κουτσομπουλια.
    Πιστευω οτι θα μου κοψεις τοσχολιο.

  7. Απο ποτε ενας μη-Σημιτης κατηγορει ενα Σιμητη για αντισημιτισμο?

  8. Όσο για εσάς, Ronald Lauder, ξέρουμε τι σιωνιστικο κουμασι είσε.
    Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ σου σπάει κόκαλα!

  9. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΖΩ ΠΟΤΕ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ

  10. Ρε δεν πάτε στον ΔΙΑΟΛΟ να ησυχάσουμε κι εμείς και εσείς;;
    .
    Δες εδώ κατάσταση, την έχουν δει τοποτηρητες κι ινστρουχτορες οι ιουδαίοι.
    .
    Σπιτάκι σας, να λέτε κι να πράττετε ότι γουσταρατε.
    .
    Ασχοληθειτε με το εθνικό σας σπορ, αντε, να δολοφόνησετε κάνενα Παλαιστίνιο μωρό!
    .
    Και την Ελλάδα να μην την πιάνετε στο στόμα σας!!!

  11. οπα Μαυρουδη……. χρειαζεται κ αλλη…”επικυψη”… ο νοων νοειτω!!!
    παιρνε παραδειγματα απο αλλους μετανοησαντες…….. ομοτραπεζους σου στις ιδεολογικες επαλξεις…. ο νοων νοειτω!!!!…

    1. το “πέρασμα της αβύσσου” σύντροφε;

  12. Δεν ειμαστε καλα.Το Ισραηλ να κανονιζη τα του οικου του.Τι δουλεια εχει να μπλεκεται στα εσωτερικα αλλων χωρων;Αλλα τι λεω.Εδω εχουμε εβραικης καταγωγης ατομα,σε ολες τις χωρες,που με τις επεμβασεις τους ισοπεδωσαν & ισοπεδωνουν λαους.Ετσι κ.Σωρος;

  13. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,
    ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ, ΕΛΛΑΔΑ & ΙΣΡΑΗΛ = (1) ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ.

    1. Προφανώς δεν είσαι αυτόχθων Έλλην, για να γράφεις τέτοια ηλιθια κι ανιστόρητα ψέματα.

    2. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ

      1. Ωραίος Έλληνας είσαι!!! Ούτε τ΄όνομα σου ξέρεις να γράφεις….

  14. Και ποιος είσαι εσυ ρε εβραιε που θα δωσεις γραμμή σε Ελληνική κυβέρνηση ;

  15. Εμείς τους λέμε εβραίους. Εκείνοι μας λένε γκόιμς. Ποιός ο ρατσιστής ?

Comments are closed.