«Βόμβα» από την οικογένεια Παντελίδη λίγο πριν την παραγραφή του τροχαίου: Νέα κατάθεση δείχνει άλλο οδηγό! Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος…

Κοινοποίηση:
111

Ραγδαίες εξελίξεις μετά από πολλούς μήνες στην πολύκροτη υπόθεση του Παντελή Παντελίδη!


Η οικογένεια άλλαξε και πάλι δικηγόρο ορίζοντας αυτή τη φορά τον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα ο οποίος προανήγγειλε συνταρακτικές αποκαλύψεις λίγους μήνες πριν παραγραφεί η ποινική υπόθεση για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, η οποία θυμίζουμε πως έχει μπει στο αρχείο.

Δείτε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΣΤΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ?

  2. Δε τον αφήνουν τον άνθρωπο να ησυχάσει
    Οποιοι πεθαίνουν με βίαιο τρόπο πολλοί απ’ αυτούς ξαναγυρνάνε γρήγορα και παρά πολλές περιπτώσεις ανθρώπων με μνήμες από προηγούμενη ζωή σε παιδική ηλικία,γιατί καθώς μεγαλώνουν σβήνονται , προέρχονται από ανθρώπους που πέθαναν με βίαιο θάνατο.

  3. Το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο δεν το ξέρουμε. Ξέρουμε όμως σίγουρα ότι η οικογένεια έχει βγάλει πολλά λεφτά και η άλλη η κοπέλα ψάχνει δημοσιότητα από το θάνατο του Παντελίδη.

  4. Δε ντρεπεται κιολας αυτη η οικογενεια του.Προσβολη στη μνημη του νεκρου ολη αυτη η ιστορια που προσπαθει να φτιαξει

  5. Ελεος με αυτο το θεμα πια, μετα απο τοσα χρονια ακομα αυτοι οι γονεις κοιτανε πως να βγαλουν λεφτα
    Λυπαμαι πολυ δεν εχω κατι αλλο να πω

    1. γιατί αγαπητη κοιτανε πως να βγαλουν λεφτα? αν οντως δεν οδηγουσε ο Παντελιδης γιατι πρεπει να συνεχιζει να σπιλωνεται η μνημη του ? Καθε τρεις και μια βγαινει μια εκ των δυο κοπελιων και του καταλογιζει οτι εξαιτιας του σακατευτηκε και περασε γολγοθα χειρουργειων? Τι θα πει η ιδια σε περιπτωση που αποδειχτει οτι οδηγουσε η Φροσω οπως εξ αρχης υποστηριζε βαση στοιχειων η οικογενεια? Σαν τριτη και εξω απο το χορο φυσικα και σε κουρασε η ιστορια ,αν ειχες ομως αμεση σχεση με τον νεκρο πιστευω οτι θα ηθελες να αποκατασταθει η αληθεια , αν οντως ειχες στοιχεια που μπορουσαν να στοιχειοθετησουν την αποψη σου.Και σιγουρα θελουν να περισωσουν και τα χρηματα τους.Δηλ αν οντως δεν ηταν ο Παντελης οδηγος για πιο λογο πρεπει να πληρωσουν για την Φροσω? Ενας μαρτυρας που αποφασιζει να μιλησει μετα απο τεσσερα χρονια ξερει πολυ καλα οτι θα στριμωχθει απο τους ανακριτες ,επομενως για να το εκανε σημαινει οτι μπορει να αποδειξει αυα που λεει οπως και να δικαιολογησει γιατι δεν το εκανε εξ αρχης. Ολοι ξερουμε ποσο δυναμη εχουν τα κυκλωματα του τζογου , επομενως δεν ειναι παραξενο να φοβοταν να μιλησει εξ αρχης.

      1. η υποθεση εκλησε δικαστικα πλεον..οποτε δεν εχει κ ννοημα να μιλησει… επιπλεον μετα απο 4 χρονια δεν εισαι μαρτυρας…. η πας αμεσως η δεν πας καθολου… ο νομος ειναι συγκεκριμενος

  6. Ηταν απολυτα επομενο οτι το αυτοκινητο το οδηγουσε η Φροσω. Οσοι εχουμε περασει αυτοκινητιστικα ατυχηματα -συγκρουσεις-και τυχαινε να ειμαστε ο οδηγος ξερουμε οτι αντιδραστικα το πρωτο που κανει ο οδηγος οταν γινεται το ατυχημα ειναι να κλειδωνει τα χερια του στο τιμονι. Το πιανει αντιδραστικα με ολη την δυναμη και συνηθως το κρατα μεχρι και το τελος της συγκρουσης. Ο συνοδηγος αντιθετα συνηθως επειδη ακριβως δεν εχει κανενα τιμονι να κρατηθει μετακινειται στους χωρους του αυτοκινητου η εκσφεντονιζεται και εξω απο αυτο. Απο αυτο και μονο ειναι προφανες οι ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ δεν ηταν ο οδηγος. Και εκτος αυτου αν υπαρχει αυτοπτης μαρτυρας που το επιβεβαιωνει τοτε καλα ξεμπερδεματα στις ψευτρες,

  7. Μας κουρασανε για να παρουν λεφτα απο την κοπελα και αγνοουν οτι ειχε τρακαρει το παλικαρι αλλες 7 φορες απο το μεθυσι παλιοτερα.Οπως στον παραδρομο της εθνικης στη Λυκοβρυση.Ειπαμε σεβαστειτε τη μνημη του γιατι τωρα αρχιζετε αλο την πλευρα του παιδιου και μας δημιουργειτε αρνητικη εικονα.

  8. δλδ το συστημα κυνηγα τον Παντελιδη και νεκρο.
    Τροχαια,εμπειρογνωμονες,ανακριτες ολοι για τα μπαζα και το δικιο με το παραλογο.
    Ας σοβαρευτη γιατι μας κουρασε τοσα χρονια η πλευρα Παντελιδη.

Comments are closed.