“Βόμβα” από Μπεκατώρου! Κατονόμασε συναθλήτριά της που έχει υποστεί κακοποίηση

Κοινοποίηση:
bekatorou3

Νέα διάσταση στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης έδωσε με τη σημερινή κατάθεσή της στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου. Η Ολυμπιονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της τρίωρης κατάθεσής της, πέραν της δικής της περίπτωσης, φέρεται να αναφέρθηκε και σε άλλη αθλήτρια, η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ειδικότερα, η Σοφία Μπεκατώρου αφού έκανε αναφορά στα όσα η ίδια έχει καταγγείλει περί βιασμού της πριν από 23 χρόνια από αθλητικό παράγοντα, μίλησε και μια ακόμη περίπτωση συναθλήτριας της επίσης από τον χώρο της Ιστιοπλοΐας η οποία κατά τα λεγόμενά της κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη της αθλήτριας αυτής φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί. Αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη αθλήτρια θα λάβει κλήση από τον εισαγγελέα ώστε να καταθέσει και εκείνη για όσα βίωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ‘ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ’ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ Κ Ο ΘΥΤΗΣ , ΘΑ’ΧΕ ΨΙΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΙ….

    ΣΥΡΙΖΑΙΟΦΕΜΙΝΙΣΤΕΣ – ΔΕΞΙΟΦΑΛΛΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ……………
    ΑΙΜΑ-ΣΠΕΡΜΑ-ΕΞΟΥΣΙΑ………

  2. ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΗ ΒΙΑΣΕ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ ΤΗΣ, ΦΟΥΛ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΗ ΛΟΓΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΥ ΕΔΕΝΕ ΤΟ ΠΟ# ΛΑΚΙ ΦΙΟΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ Κ#ΛΟΦΕΡΑΤΖΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ Ξ/Δ. ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΔΕΙΤΕ Τ” ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖ@ Η ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ Ε.Ι.Ο ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ “ΒΙΑΣΤΗ” ΠΑΠΠΟΥ. ΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤ#Ρ ΚΟΠΡ# ΣΚΥΛ@, ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ, ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ. ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@.

  3. Στήν χρεοκοπημενη Ελλάδα πού βρίσκεται σέ μία από τίς χειρότερες περιόδους τής νεωτέρας ιστορίας της, μέ συνανθρώπους πού πεθαίνουν καθημερινά από τήν Πανδημία , τά εκατομμύρια ανέργων, τίς αμέτρητες αυτοκτονίες, τήν πείνα καί ανέχεια, τις καταστρεμενες επιχειρήσεις ασχολούμαστε μέ μία κυρία , τήν οποία κάποιος, κάπου, κάποτε, πρίν από ένα 1/4 αιώνα , τήν προσκάλεσε στό δωμάτιο του καί…..Τί μάς είπε ότι έκανε ; “Αφού ολοκλήρωσε, σηκώθηκε”! Ορμησαν τά ΜΜΕ γιά τόν αναπάντεχο μπουναμά …καί κρέμασαν τόν φερόμενο ώς δράστη αδιαφορώντας γιά τις επιπτώσεις στήν οικογένεια του…χωρίς νά υποστούν καμμιά κύρωση από τό λαλιστατο κατά τό δοκούν Εθνικό Συμβούλιο Ράδιοτηλεόρασης ή τίς εισαγγελικές αρχές πού έπρεπε να επιβάλουν άμεση απαγόρευση τού διασυρμου έως ότου ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ η καταγγελία .

    1. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ…ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…

    2. Καμαρώνετε μια ΒΙΑΣΜΕΝΗ!!
      Πραγματικά για γέλια είναι όλη η ιστορία! Απορώ με την δυναμική που δώσανε σε αυτά τα τραγελαφικά που ακούν τα αυτιά μας…και πως είναι δυνατόν να δίδεται η ελάχιστη σοβαρότητα απέναντι σε αυτη τη γελοία ιστορία! Θα πρεπε να της δώσει μια μηνυσαρα ο άλλος ..όμως είναι προφανές ότι είναι συκε όλο αυτό και το στηρίζουν μερικοί για κάποιο λόγο!!

  4. “φερεφωνο” και αυτη και οι αλλοι “θιγμενοι εταιροχρονισμενα αθληταραδες” για τις επιβεβλημένες ανακατάταξεις που πρεπει να γινουν στον αθλητισμο…. για το καλο του κυριου της κυρα ντορας, γιατι πολυ αερα πηρε το “μικρο αδερφακι” αντε για τι θα παθει σιιιιιοκ ο “θηλυκός κιουταχης”.

  5. ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ??? ΟΤΑΝ ΤΗΝ “ΒΙΑΣΕ” ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΠΡΙΝ??

Comments are closed.