Βόμβα: Ρασοφόροι θα σύρουν στα δικαστήρια τον Χρήστο Δάντη! Σάλος από το νέο του τραγούδι για τον «τρελό, ανύπαρκτο Θεό»…

Κοινοποίηση:
1

Σε μία πολύ ιδιαίτερη εποχή, ο Χρήστος Δάντης θέλησε να περάσει το δικό του κοινωνικό μήνυμα μέσα από το νέο του τραγούδι, το οποίο λόγω των στίχων του και του τίτλου, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, κυρίως από ανθρώπους της εκκλησίας.


Οι στίχοι του σε κάποια σημεία φαίνεται πως προσβάλλουν ανθρώπους της Ορθοδοξίας καθώς, μεταξύ άλλων, αναφέρει: “Δεν υπάρχει Θεός, μάλλον πέθανε”, “κάπου θα ‘ναι κλεισμένος τρελός”. Παρακάτω συνεχίζει: “αν υπάρχει Θεός, είναι άθεος και μας δουλεύει από πάνω εντελώς”.

Δείτε εδώ την συνέχεια

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Είναι από τους πιο γελοίους και εμετικούς τραγουδιστές.Μ@λάκα Δάντη μην ξαναπιάσεις την θρησκεία στο στόμα σου.

  2. προς (α)χριστο δαντη: Σκάσε!
    Αυτό είναι ένα ακατάληπτο και ανισόρροπο παραλλήρημα.

    Άκου παρακάτω στίχους, μελωδία και εκτέλεση τραγουδιού αν θέλεις να απευθυνθείς ΣΤΟΝ ΘΕΟ και να Τον κρίνεις για τις πράξεις Του. Πρώτα κάνεις την δική σου αυτοκριτική θνητό απαίδευτο, αμόρφωτο και ανίκανο ανθρωπάριο και μετά απευθύνεσαι ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ!
    Και… σε τελική ανάλυση… ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ και όποτε θέλει τον χαλάει! Δεν θα πάρει την αδειά σου ανεξέλικτε πιθηκομούρη.
    Σέβεσαι Την Απόφασή Του. Αλλά, τι να καταλάβεις εσύ που χαρίζεις το παλιο σου παλτο..
    .
    .
    https://youtu.be/bwbLkVL1VJg

  3. Έστιν άθεος καί αντίχριστος όστις δέν αποδέχεται Ορθοδόξως (όταν τού εξηγηθεί καί αποδειχθεί) Τήν Θεότητα Τού Κυρίου Ιησού Χριστού καί όστις δέν εμμένει Πιστεύοντας ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ εις Τόν Λόγον Τού Θεού (Α’Ιωάν.Β’18, Β’Ιωάν.7….9…., Εφες.Β’12) καταλήγει πεθαίνοντας εν ταίς αμαρτίαις του καί ως πεπτωκώς καί όχι ως αναγεννημένος εν Χριστώ (όπως γίνεται μέσω τών Ιερών Μυστηρίων, Βαπτίσεως, μετανοίας-εξομολογήσεως, Θείας Κοινωνίας κλπ) Ιωάν.Η’21-24. Προσκύνηση καί υπακοή ΜΟΝΟΝ εις Τόν Πανάγιον Τριαδικόν Θεόν. Ό,τι δήποτε άλλο πιστεύει καί προσκυνεί η ανθρωπότης, είτε αυτό λέγεται ψευδοαλλάχ, παιδεραστής μωάμεθ, βούδας, κινέζικος δράκος, ψευδοιερή αγελάδα ινδιών καί ό,τι άλλο, όπισθεν κρύπτεται ο διάβολος καί αυτόν λατρεύουν διότι αι θρησκείαι εισίν επινόηση εμπαθών ανθρωποειδών ενώ ο Χριστιανισμός εστίν αποκάλυψη Τού Αληθινού Θεού εις τό ανθρώπινο γένος όπως εστί χιλιοπροφητευόμενο εξ’ Αγίων Προφητών, ακόμη καί εκ τού ευσεβέστατου καί σοφώτατου Σωκράτους καί τού μαθητή του Πλάτωνος. Ουδεμία σύγκριση δύναται νά γίνη μεταξύ τού Ορθόδοξου Χριστιανισμού μέ τών ψευδοθρησκειών.

  4. Το τραγούδι που το άκουσα είναι καλό. Όσον αφορά τους στίχους μπορεί να αναφέρονται στον Θεό αλλά με ένα είδος παράπονου, επειδή και καλά μας έχει παρατήσει στην μοίρα μας (βέβαια κανείς δεν γνωρίζει το σχέδιο του Θεού) και σίγουρα είναι στα πλαίσια της λεγόμενης ποιητικής αδείας! Ακόμα, για κάποιους φίλους που έγραψαν παραπάνω για Αλλάχ κλπ, θα ήθελα να τους επισημάνω ότι Αλλάχ στα αραβικά σημαίνει Θεός!!! Πουθενά ακόμα δεν καταφέρεται κατά της ορθοδοξίας, ενώ και στο αυτί έχει σκουλαρίκι τον σταυρό!!!

  5. Ο ΔΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ — ΔΑΓΚΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΚΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΕΓΝΑ!!!!ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ!!!!ΟΜΩΣ Ο ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!!

  6. Μηπως πρεπει οι ρασοφοροι αντι να τον κουβαλανε
    σε κοσμικα δικαστηρια ,
    θα πρεπει
    να αφορισουν πρωτιστως
    τους πολιτικους που νομοθετησαν νομο
    που επιτρεπει να υβριζουν τον Θεο και τα θεια
    ως υβριστες του Θεου.
    Διοτι οι κοσμικοι αρχοντες δεν θα τους δικαιωσουν,
    αλλα εχουν το οπλο του Θεου στα χερια τους
    που λεγεται αφορισμος,
    αλλα μηπως φοβουντε μηπως τους κοψουν τον μισθο.
    Εδω εγκειται το προβλημα.
    Αφοριστε τους ασεβεις αρχοντες
    για να τους φυγει η επαρση
    και να δουμε που θα πανε τα χαλια τους ,
    διοτι εχουν αποθρασυνθει τελειως
    νομοθετοντας συνεχως νομους εναντιων των νομων του Θεου
    αρχης γενομενης με τον νομο υπερ του γαμου των ομοφυλοφιλων ,αλλαγης φυλου κλπ

  7. Συμφωνα με τον Ποινικο Κωδικα οποιος κακοβουλα καθυβριζει τον Θεο, την Ορθοδοξη Εκκλησια αλλα και οποιο αλλο θρησκευμα ανεκτο στην Ελλαδα τιμωρειτε με ποινη φυλακισης εως 2 ετη.
    Οποτε Χρηστακη…ξανασκεψου το.

  8. Οι ρασοφοροι θα τον συρουν στα δικαστηρια
    αλλα το κρατος εξεδωσε νομο ,που τον αθωωνει
    και του δινει δικαιωμα να βριζει το Θεο ,οπως αυτος θελει.
    Οι ρασοφοροι θα πρεπει να σκεφτουν
    μηπως πρωτιστως ,
    θα πρεπει να συρουν στα δικαστηρια
    τους πολιτικους που νομοθετησαν αυτον τον νομο.
    Δυστυχως υπαρχουν σκουλικια
    θρασυδοιλοι
    που κατω απο ευνοικες συνθηκες
    εκδηλωνουν τα κρυφια της καρδιας των
    και τον πραγματικο τους εαυτο.

  9. Ο κλαψας ξαναχτύπησε. Ο ανύπαρκτος έπρεπε κάπως να τραβήξει την προσοχή. Να πάει ο μαγκιά κλανια στη Σαουδική Αραβία να το πει για τον Αλλάχ. Κουπί,γαλέρα και μαστίγιο που θες γελοιε.

  10. ρε χρηστάρα, ενώ είναι και γαμώ τις φωνάρες και γράφει τραγουδάρες το μπέρδεψε λίγο εδώ το θέμα, θέλει να περάσει ότι δείτε τα δεινά που τραβάει η ανθρωπότητα και που είναι ο Ύψιστος? θα του απαντούσα ότι ο καλός Θεούλης μας έδωσε την πλήρη ελευθερία να κάνουμε ότι θέλουμε σε αυτή την γή και βέβαια αυτό σημαίνει ότι θα υποστούμε και τις συνέπειες των πράξεων μας, τι φταίει ο Χριστός και η Παναγιά αν εμείς είμαστε αυτοκαταστροφικοί και πλεονέκτες και δημιουργούμε πράγματα και καταστάσεις που είναι εναντίον μας και όχι υπέρ μας, το τραγούδι είναι γρήγορο και με φοβερό ρυθμό με άλλους στίχους θα πέταγε, τώρα το χάλασε εντελώς γιατί προκαλεί ξεπερνώντας τα όρια, χάνοντας και το όποιο διδακτικό μήνυμα θέλει να περάσει..

  11. Παραπάνω ξεφτυλισμα
    ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!!!!

  12. Κοίτα έναν μογγοόλο που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του κόσμου
    Ρε τουρκογυφτα Δάντη τράβα στο Ισραήλ Αμερική να τα πεις αυτά
    Εδώ δεν έχετε καμία δουλειά άθεα πιόνια
    Ηθοποιοί και τραγουδιστές δημοσιογράφοι και προδότες!

  13. Πιτ αν ήσουν πατριώτης θα γνώριζες ότι οι γνήσιοι πατριώτες πολέμησαν για τον Θεό και την πατρίδα. Επομένως μη μιλάς κινούμενο πτώμα.

      1. Δεν γνώριζα ότι και τα πρόβατα έχουν όνομα. Κάνε μπεεε Αλέκο.

  14. αν ειναι μαγκας και δεν φοβατε αυτα που λεει για τον Θεο στο τραγουδι ας τα πει για τον Αλλαχ

    1. Και ο Αλλάχ ο Θεός είναι. Το τραγούδι δεν προσβάλει κάποια θρησκεία (π.χ. χριστιανισμό, βουδισμό κτλ), απλά εκφράζει αμφισβήτηση για την ύπαρξη υπέρτατου όντος αλλά και δυσαρέσκεια για τη μη παρεμβατικότητα του.

      1. TI EINAI Ο ΑΛΛΑΧ????ΘΕΟΣ???ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ Π@Π@ΡΙ@Σ!!!!ΓΙΑΧΒΕΧ — ΣΙΝ –ΣΙΩΝ –ΤΖΟΥΝΤ –ΤΖΕΙΝΤ — ΓΙΑΜΠΑΛΤΑΩΘ — ΑΛΛΑΧ = ΣΑΤΑΝΑΣ Η ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ Η ΕΩΣΦΟΡΟΣ!!!!
        Η ΓΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ!!!!!!

  15. Δάντη….σαν αδερφή είσαι ρε μλκ με τον κωτσο κεφάλι. Σαν hormonal γκόμενα με περίοδο.

    Ούτε σε παιδικό πάρτυ δεν σε παίρνουν.

  16. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ 5 ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΤΟΥ…….. ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΩΝ………..

  17. Όλα τά τσογλάνια, κοπρίτες, απρόκοπτοι, άχρηστοι πρός πρόοδον τού κοινωνικού συνόλου, ανώμαλοι, βρωμοπουσταράδες καί καραπουτανάρες, ήρπασαν ένα ……ματσούκι (ως αυτά πού έχουν ……..συνηθίσει!!!!!!!) καί κρατώντας το τό παίζουν καί καλά τραγουδισταί, αφ’ής στιγμής γκαρίσματα …… γαϊδάρων καί κραξίματα …….. κοράκων, ακούοντε ως …….μελωδική ……άρπα συγκρινόμενα μέ τάς παρατόνους ωχετοφωνών τους τάς οποίας δέν θά ανήχετω νά ακούει ούτε καί ……κωφάλαλος !!!!!!! Καί επιπλέον, χαρακτηρίζουν αυτά τά άχρηστα τσόφλια ως ……καλλιτέχνας καί τράγου-διστάς καί τρέχουν ως αγέλες καί κοπάδια ……μοσχαριών καί βοοειδών !!!!!!! ανεγκέφαλοι ελληνόφωνες ίνα ακούουν αυτά τά δαιμονιώδη ξόανα καί τό ελεεινό περιεχόμενο τών δαιμονοασμάτων των, δεικνύοντας τοιουτοτρόπως τήν τραγική καθίζηση καί παρακμή τής αφρονέστατης πλειοψηφίας ένός ξεμωραμένου λαού. Τό έχω διαγγείλει καί τό επαναλαμβάνω διά μία επιπλέον φορά, νά έχουν τό ανάθεμα Τού Θεού μου Ιησού Χριστού όσα δαιμονοειδή δίποδα στρέφονται βλασφημούντες ενάντια τού Ορθόδοξου Χριστιανισμού καί πρός όσους τούς γαλούχησαν νά συμπεριφέρονται ως κατηραμένα αντίχριστα σατανοειδή.

    1. ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΠΑΠΠΑΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΟΥΓΚΡΙΤΣΑ Ε; ΤΡΑΒΑ ΜΟΥΛΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.

    2. Εμφανίστηκε ο προβληματικός του Μακελειού. Κοίταξε τα χάπια σου γιατί μάλλον σου άλλαξαν την συνταγούλα.

      1. εμφανιστηκε και το τρολ της κουλας που οσα αγγουρια του ξεμενουν στο μαναβικο τα χωνει στον κολο του…

  18. Περιμένω να γράψει και άλλα παρόμοια τραγούδια. Στο ένα να σατιρίζει τον Αλλάχ και τον Μωάμεθ, στο άλλο τους ομοφυλόφιλους και στο τρίτο τις λεσβίες, δηλαδή το συνάφι του . Τότε θα τον πω καβλιτέχνη.

  19. τον εχω γνωρίσει αυτόν δε είναι εντάξει ανθρωπος γενικα

Comments are closed.