Βόμβα! Ο Μητσοτάκης ανακοινώνει από τη ΔΕΘ…

Κοινοποίηση:
deth-1-750x430

Για τις ανακοινώσεις που αναμένονται το βράδυ από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ προκειμένου να στηριχθούν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Όπως είπε ο κ. Πέτσας στον ΑΝΤ1 οι ανακοινώσεις της ΔΕΘ θα περιλαμβάνουν μια δέσμη μέτρων για την βραχυπρόθεσμη αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας σε όσους έχουν πληγεί, αλλά και μια δέσμη μεσοπρόθεσμων μέτρων με φοροαπαλλαγές. Διευκρίνισε δε ότι στα μέτρα αυτά, θα περιλαμβάνονται μειώσεις στην εισφορά αλληλεγγύης, τις ασφαλιστικές εισφορές και τον ΕΝΦΙΑ, το ακριβές ύψος των οποίων θα προσδιοριστεί από τον Πρωθυπουργό.

Την ίδια ώρα, ο κ. Πέτσας, έδωσε ακόμη μια διάσταση των όσων θα πει ο Πρωθυπουργός, αποκαλύπτοντας ότι θα αναφερθεί και στην ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας της χώρας που θα εστιάζεται στο τρίπτυχο, εξοπλιστικά προγράμματα, ενίσχυση του στρατιωτικού προσωπικού και ενίσχυση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας.

Σε ότι αφορά την κατάσταση που επικρατεί στη Λέσβο μετά την ολοκληρωτική καταστροφή από φωτιά στο ΚΥΤ της Μόριας, δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα στεγαστούν όσοι πρόσφυγες και μετανάστες έμειναν άστεγοι, επισημαίνοντας ότι δεν είναι η κυβέρνηση της ΝΔ αυτή που έφτιαξε τη Μόρια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Είχα πολλά χρόνια να νιώσω ότι πραγματικά υπάρχει κυβέρνηση.
    Με αυτούς στο τιμόνι της χώρας, δεν φοβάμαι τίποτα. Ξέρω πως όλα γίνονται βάσει λογικής, με σκέψη και σχέδιο.
    Μπράβο σου Κυριάκο.
    Με ντροπή λέω πως το 2015 είχα ψηφίσει τον ψεύτη και το τσίρκο του. Ναι αυτόν τον ψεύτη που προσπαθείς να βρεις μια αλήθεια από όσα είχε πει και όσα έκανε και δεν βρίσκεις.
    Δυστυχώς το λάθος αυτό κράτησε 5 χρόνια και το πληρώσαμε πολύ ακριβά.
    Ποτέ ξανά λάθος ψήφος.

    1. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΙ ΕΓΩ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ Ε; ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΡΟΥΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΕΚΛΕΒΕ ΒΡΑΚΙΑ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΩΝΩΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΣΩΒΡΑΚΑ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΟΥΤΙΕΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    2. τα ιδια λενε πολλοι και εγω ετσι νιωθω
      Φυσικα τιποτε τελειο αλλα φαντασου ολα αυτα ιος, εβρος, ερτογαν να σκαγαν στα χερια του τσιπρα….
      Τωρα βεβαια αν κανας αλλος εχει εναλακτικη κανα κομμα του 1 τα εκατο ας ειμαστε σοβαροι
      Καλως η κακως ποτε δεν θα κυβερνησει κατι τετοιο. Οποτε αν δεν σας αρεσει κυριακος παρτε τσιπρα να αποτελειωσει

      1. Φίλε αυτό δεν θα ήθελα ούτε να το σκέφτομαι. Ευτυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα γινόταν ΑΝ..
        Τώρα για τους υπόλοιπους ανώνυμους, ψευτοεπαναστάτες του καναπέ δεν ασχολούμαι καν. Είναι και αυτή μερίδα του πληθυσμού με χαμηλή νοημοσύνη. Δεν φταιν αυτοί. Ο καθένας μέχρι εκεί που του κόβει κατά τα κοινώς λεγόμενα.
        Έτσι κι αλλιώς όλοι οι μεγάλοι ηγέτες και οι μεγάλοι ευεργέτες αναγνωρίζονται μετά θάνατον δεν λένε?
        Ε κάπως έτσι όταν λήξει και αυτή η πανδημία, οι ίδιοι βλάκες που τώρα κράζουν, αυτοί οι ίδιοι μετά θα αποθεώνουν τον Κυριάκο για την όλη διαχείριση. Απλώς τώρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να το κατανοήσουν.
        Είναι και οι ηλίθιοι που θέλουν να δουν να πεθαίνει ο διπλανός τους, μπροστά τους όμως-να ξεψυχήσει στα χέρια τους, μόνο και μόνο για να πειστούν ότι υπάρχει ιός.
        Με την ηλιθιότητα και την συνομωσιολογία που επικρατεί σε αυτήν την χώρα, πάλι καλά να λέμε που κατραφέραμε να βγάλουμε μια σοβαρή κυβέρνηση. Πάλι καλά..

  2. Αφήστε μας εμάς θα τη βγάλουμε το νου σας στα απροστάτευτα προσφυγόπουλα που τα βλέπετε και παθαίνετε ρεύση προς θεού μην ταλαιπωρηθούν δεν θα το αντέξουμε. Γρήγορα τον στρατό να τους τον παίξει να τους ευχαριστήσει και αυτά δεν θα μας αφήσουν έτσι. Θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Για όνομα του Θεού τρέξτε τα προσφυγόπουλα, χάνονται τα προσφυγόπουλα αλίμονο ωϊμέ. Βίτσα τρέχα χάνονται τα προσφυγόπουλα. Τρέχα ρε ακόμη εδώ είσαι; Μηταράκη τρέξον Παναγιώτη τρέξον τι ακόμα εδώ είσαι τρέξον τα προσφυγόπουλα. Ουφ λαχάνιασα.

  3. Εκλογές τώρα. Δεν έχουν κάνει τίποτα από αυτά που έλεγαν προεκλογικά. Εξαπατησαν για άλλη μια φορά τον Έλληνα πολίτη.

    1. Γιατί άμα κάνουν εκλογές θα βγει άλλος. Δεν βλέπεις τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις. Στους στραβούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει.

  4. Τι περιλαμβάνει ο κυβερνητικός σχεδιασμός.
    ΔΕΝ ΘΕΛΛΩΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΑΚΟΥΣΩΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΔΥΜΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΟΝΩΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΧΥΔΑΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ. ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

  5. Τον ΕΝΦΙΑ και την αλληλεγγυης που δεν θα επρεπε να υπαρχουν! τα εχουμε χρυσοπληρωσει τα σπιτια μας! Υποκριτες ψευτες! Με ξενα λεφτα δανεικα κανει τον χουβαρντα! Καμια βοηθεια δεν προσφερουν τα μετρα! Ρε ουστ κοπριτες κλεφτες μας καταστρεψατε μ@λακισμεν@!

    1. Ο ΕΝΦΙΑ είναι ο πιο βρώμικος και αντισυνταγματικός φόρος. Είναι φόρος κατοχής αξίας ακινήτου και όχι εισοδήματος. Ακόμη και σαν έκτακτος εφαρμόζετε μονομερώς στα ακίνητα. Δεν εφαρμόζετε σε όλες τις κινητές αξίες κεφαλαίου μετοχών και μετρητών. Αν υποτεθεί ότι μπήκε λόγο έκτακτης ανάγκης είναι άδικος γιατί φορολογεί το ακίνητο με το μέτρο και όχι με την αξία.

    1. Καμαρώνει παριστάνοντας τον πρωθυπουργό, τον σωτήρα της Ελλάδας. Υπάρχουν και κάποιοι κολλημένοι στα κόμματα που τον αποκαλούν…. εθνάρχη. Σ άλλη περίπτωση θα γελούσαμε αλλά δυστυχώς είναι για να κλαίμε….

  6. Πανδημία και πανδημία.Το λένε λες και ο ιός έχει ξεκληρήσει 280.000 νέους.
    Κυριολεκτικά μας τα έχουνε κάνει μπάλες γιατί μετά από 10 μήνες πέθαναν 280 γεροντάκια 80 ετών και βάλε με 1000 αρρώστειε πάνω τους.. Ρε εμείς από τη δυστυχία που μας δέρνει και 70 να πάμε μια χαρά είμαστε.

    1. Ναι αν νομίζεις ότι με την πείνα που θα πέσει θα φτάσουμε τα 70 πλάκα έχει…

Comments are closed.