Βόλος: 19χρονος έσπασε στο ξύλο την ίδια του τη μάνα

Κοινοποίηση:
ΞΥΛΟ

Στα δικαστήρια κατέληξαν μητέρα και γιος στον Βόλο, καθώς η 45χρονη γυναίκα υπέβαλε καταγγελία εναντίον του γιου της κατηγορώντας τον πως την χτύπησε, την έβρισε και την απείλησε.

Η γυναίκα υποστήριξε πως το βράδυ της Δευτέρας, ο 19χρονος, μέσα σε βρισιές και απειλές, της έφερε χτυπήματα σε όλο το σώμα, όμως, παρότι τον κατήγγειλε στις αρχές, η ίδια αρνήθηκε να επισκεφθεί το νοσοκομείο, όπου θα διεξαγόταν ο απαραίτητος ιατρικός έλεγχος προκειμένω να διαπιστωθούν τυχόν σημάδια ξυλοδαρμού.

Ο 19χρονος συνελήφθη και κρατούταν, ενώ οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Παρά την επιθυμία του νεαρού να εκδικαστεί η υπόθεση, η αυτόφωρη διαδικασία αναβλήθηκε για σήμερα Τετάρτη, λόγω απουσίας μαρτύρων, ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος ως τότε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Είδες τι κάνουμε τα εμβόλια έχουν κάνει τις δόσεις και έχουν τρελάνει Το μυαλό τους τα σύγχρονα πειραματόζωα με τη συναίνεση του Κράτους

  2. Αλλη μια δυναμική ανεξάρτητη γυναίκα που απαιτεί δημόσιους πόρους για να διορθώσουν το χάλι που δημιούργησε στη ζωή της.

Comments are closed.