Βόλος: Σκότωσαν πέντε σκυλάκια με φόλες

Κοινοποίηση:
SKYLOS

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκαν την Παρασκευή κάποιοι φιλόζωοι πολίτες στην Αγριά του Βόλου. Βρήκαν πέντε νεκρά σκυλάκια, τα οποία – όπως καταγγέλλουν – νωρίτερα τους είχε δοθεί τροφή με δηλητήριο.

Δημοσίευμα του thenewspaper.gr αναφέρει ότι άγνωστος είχε δώσει στα πέντε σκυλάκια τροφή με δηλητήριο και αυτά βρέθηκαν νεκρά σε περιοχή της Αγριάς Βόλου από φιλόζωους πολίτες, οι οποίοι και προχώρησαν στην καταγγελία του περιστατικού.

Τέλος, την ίδια ώρα, μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν ακόμα δύο σκυλάκια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑΚΙΑ? ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ? ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ? ΑΝΑΞΙΕ ΜΠΕΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΥΓΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΧΑΜΟΥΡΑ. ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΗΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!!!!!!

  2. Εμείς είμαστε τα κτήνη!!! Γι αυτό όσοι μπορούν ας τα υιοθετήσουν να μη βρίσκονται στο έλεος καθε τέρατος !!! Αξιζου.ν περισσότερη αγάπη γιατί προσφέρουν περισσότερη αγάπη!! Ντροπη πια να κυκλοφορούν με Δηλητήριο που μπορει να σκοτώσει και παιδάκια ακόμη κράτος διαλυμένο έφυγα κι ακομα με τυραννία με αυτα που ακουω

    1. Αι σιχτηρ άρρωστες που τολμάς και λέγεσαι Σπαρτιατης

  3. Ευγε νεοελληνες ! Σφιζουμε απο….μαγκια δοξα τω Θεω!
    Τα απωθημενα σας λινατσες βγαλτε τα σε τιποτα νταβραντωμενους και οχι στα ζωακια! Κτηνη!

Comments are closed.