Βόλος: Σκηνικό τρόμου για οδηγό ταξί – Γ#ΦΤΟΙ αντί να τον πληρώσουν τον κυνήγησαν με λοστό

Κοινοποίηση:
16484526581489420291

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ένας οδηγός ταξί στον Βόλο καθώς αντί να πληρωθεί την κούρσα που πήρε, κινδύνευσε να τραυματιστεί.
Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο οδηγός ταξί πήρε ως επιβάτη έναν νεαρό Ρομά που του ζήτησε να τον μεταφέρει στη συνοικία της Νεάπολης στο Βόλο.

Ο νεαρός ρομά επιβιβάστηκε στη Νέα Ιωνία, στη συνέχεια έκανε στάση σε ένα σπίτι και κατέληξαν στον οικισμό ρομά στον Ξηριά. Όταν ο οδηγός ταξί του είπε το ποσό που του όφειλε για την κούρσα, εκείνος αρνήθηκε, κατέβηκε από το ταξί, πήρε έναν λοστό από ένα φορτηγάκι και ξεκίνησε να τον κυνηγά!

Έντρομος ο επαγγελματίας ταξί δεν ήξερε πως να αντιδράσει και μεταξύ απειλών για την οικογένεια του και τον ίδιο, αποχώρησε για να μην κινδυνεύσει η ζωή του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Βόλου Δημ. Φιλίππου δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και ειδικά στη περιοχή του Ξηριά όπου διαμένουν Ρομά.
Για το περιστατικό κατατέθηκε μήνυση στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΔΑΜΟΣΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ….ΕΝΑΝ ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΟΙΜΗ…………..

  2. ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΟΥΤΙΝ

Comments are closed.