Βόλος: Σε έξαλλη κατάσταση ο Αχιλλέας Μπέος κυνηγάει τα εκχιονιστικά μηχανήματα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΠΕΟΣ

Με ιδιαίτερη σφοδρότητα χτύπησε την ηπειρωτική Ελλάδα η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» προκαλώντας μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Η κακοκαιρία ήταν ιδιαίτερα έντονη και στη Μαγνησία όπου τα μηχανήματα έδιναν «μάχη» για να κρατήσουν τους δρόμους ανοικτούς. Όχι όμως και με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος είδε ότι τα εκχιονιστικά μηχανήματα που καθάριζαν μια κεντρική οδική αρτηρία είχαν τοποθετήσει με λάθος τρόπο τις λεπίδες τους με αποτέλεσμα το δεύτερο εκχιονιστικό μηχάνημα να πετάει το χιόνι στο σημείο που είχε καθαρίσει το πρώτο!

Εκτός εαυτού ο Αχιλλέας Μπέος έκανε αναστροφή, και αφού είπε λίγα λίγα γαλλικά σημείωσε: «δεν έχουν μυαλό, έχουν και οι δύο γυρισμένες τις λεπίδες, τρελαίνομαι μαζί τους».

Στη συνέχεια βγαίνει από το αμάξι και φωνάζει στον οδηγό του εκχιονιστικού λέγοντας: «ρε θα με τρελάνεις, λίγο μυαλό θέλει».

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Χωρίς πολιτικές παρωπίδες πρέπει να παραδεχθούμε όλοι ότι ο Α. Μπέος ίσως είναι ο καλύτερος δήμαρχος της Ελλάδας τα τελευταία 50 χρόνια

  2. Μπράβο μεγάλε, πήγαινε κ από Λάρισα μεριά γιατί έχουν ξεφύγει εκεί.

  3. Πρακτικός & λογικός άνθρωπος…μακάρι να τον είχαν παράδειγμα & άλλοι δήμαρχοι…Βέβαια ο λαός του Βόλου δεν ψηφίζει κομματικά, όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα

  4. Και πολύ καλά τους κάνει.
    Είναι ο πρώτος μάγκας.
    Από αυτά που έβλεπα από κάποια βιντεάκι, συμφωνώ μαζί του.

  5. Έναν Μπέο στην κυβέρνηση να είχαμε, θα είχαν μειωθεί στο μισό τα προβλήματα !
    Δήμαρχε υποκλίνομαι !

  6. Μάγκας ο Μπέος!Καλά έκανε και τράβηξε και βίντεο,να δείξει το μυαλό που έχουν κάποιοι που δουλεύουν και τους βολεύουν στον εκάστοτε Δήμο!

  7. Μπορεί να είναι λαμογιο σε άλλα ζητήματα αλλά είναι ο καλύτερος Δήμαρχος με διαφορά…. Χίλια συγχαρητήρια αδερφέ!!!!

Comments are closed.