Βόλος: Προσωρινά ελεύθερος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Κοινοποίηση:
50xronos-volos

Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε, μετά από διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή, ο 50χρονος που δολοφόνησε τον 33χρονο κουνιάδο του στον Βόλο, όταν πληροφορήθηκε ότι βίαζε και εκβίαζε την 18χρονη κόρη του. Η Εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκιση του 50χρονου, πρόταση με την οποία διαφώνησε ο ανακριτής.

Η διαφωνία θα λυθεί εντός 5 ημερών, όπως προβλέπει ο νόμος, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Μέχρι τότε, ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και, όπως έγινε γνωστό, θα φιλοξενηθεί στο σπίτι της κόρης του στον Βόλο.

Η ανακοίνωση της απόφασης έγινε δεκτή με κλάματα και χειροκροτήματα από τους συγγενείς του 50χρονου, που βρίσκονταν στα δικαστήρια του Βόλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΕΙ. ΕΥΓΕ…

  2. Αυτό έλειπε να τον φυλακίσουν κιόλας. Δεν φθάνει που έσωσε πολλά αλλά παιδάκια, εκτός από την κόρη του, θα τον τιμωρήσουμε κιόλας; Είναι δυνατόν; Αν υπήρχε σωστο κράτος ο άνθρωπος αυτός δεν θα αναγκαζόταν να φθάσει σε αυτό το σημείο, γιατί το κράτος θα έκανε σωστά την δουλειά του.

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΉ. ΜΆΛΛΟΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ.

  4. Ελληνική δικαιοσύνη του κώλου.δολοφονια εκ προμελέτης επιβραβεύεται.τοτε τι να την κάνεις την δικαιοσύνη;νόμος της ζούγκλας.καποτε είχα πιει μια μπύρα κ στο αλκοοτεστ 0,30 με πήγαν αυτοφωρο κ δικάστηκαν.ουστ

    1. Κρυφολούγκρα είσαι και περιμένεις το νόμο Κούλη για να βγεις έξω με ζαρτιέρες, σωστά;

    2. επρεπε ρε τρυπιε να ειναι η κορη σου στην θεση της κορης του να σε εβλεπα

    3. Έπρεπε και να τον βιάσει με την κάνη του όπλου και πάλι αθώος θα ήταν και λίγα του εκανε

  5. εεεεε σωστη αποφαση…. ξερεις τι ειναι να βιαζει το παιδι σου καποιος σματικα και ψυχικα απο τα παιδικα χρονια του…. μπραβο στον ανακριτη

Comments are closed.