Βόλος: Οπαδοί της Ρόμα «άρπαξαν» μεγάλο χρηματικό ποσό από αιωνόβια γυναίκα

Κοινοποίηση:
astunomia

Δύο άνδρες ρομά συνελήφθησαν για κλοπή. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο του Βόλου τους επέβαλε έξι μήνες φυλάκιση. Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, στις 25 Οκτωβρίου 2019 οι δύο αθίγγανοι μετέβησαν με το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ενός, στην περιοχή Γαύριανη Αλμυρού.

Μπήκαν στην αυλή ενός σπιτιού, το οποίο ανήκει σε μια γυναίκα 102 ετών και με το πρόσχημα ότι πουλούσαν παπλώματα και σεντόνια, κατάφερε ο ένας από τους δυο εισχωρήσει στην οικία χωρίς να γίνει αντιληπτός και κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, από όπου και άρπαξε το πορτοφόλι της παθούσας με το χρηματικό ποσό των 1.000€.

Η γυναίκα τους περιέγραψε τα χαρακτηριστικά της εμφάνισής τους και βοήθησε στην σύλληψη τους καθώς είχαν εντοπιστεί λίγο αργότερα στην ευρύτερη περιοχή. Το δικαστήριο επέβαλε τέλος, η έφεση να έχει αναστέλλουσα μορφή μόνο εάν επιστρέψουν το ποσό των 1.000€ στην παθούσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. της ΙΝΤΕΡ ητανε τους ηξερα!
    και ηρθαν και καποιοι μιλανεζοι να δουν τι παιζεται!

  2. ΟΣΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ …

    ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟΙ …

    Ε ΚΟΥΛΗ;;;;

    Ε ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;;;

  3. Αυτοί που απασχολούν της Αρχές επί καθημερινής βάσεως είναι οι Αλβανοί και οι Γύφτοι.

  4. Ο τίτλος είναι έπος και απλά γάμησε! Ρωμαίοι συμπολίτες που χρειάζονται την προστασία μας όπως έλεγε κι ο αρχιαπατεωνας με το βρωμερό φανελάκι Τσιοδρας!

  5. οι αρωμά είναι γιούφτι. τσιγκούνια δηλαδή. τα λεφτά υπάρχουν, δεν τα φάγανε. μα μπορεί να τους ξαλαφρώσανε τα ψαχτήρια. υπάρχει κοσμος που ζει από τον υπόκοσμο.

  6. Να βγάζετε δελτίο εγκληματικότητας των κωλόγυφτων γιατί όλα τα “ημεδαπά” και “έλλλληνες” είναι κωλόγυφτοι εγκληματίες, που τους αφήνουν οι σάπιοι ανακριτές και εισαγγελείς συνεχώς ελεύθερους για να κάνουν ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, προφανώς οι εγκληματίες τους δίνουν μερίδιο από το πλιάτσικο!

  7. ναι σιγα τωρα μη πληρωσουν οι βρωμυλοι στη γριουλα 1000 ευρω.Αυτοι ταχουν φαει προ πολλου και ψαξτο αυτο και κουρευτο….

  8. @δόλφε γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα !!! Βλ@δίμηρε ετοίμασε τους ΤΟS-1, στέλνω συντεταγμένες !!

Leave a Response