Βόλος: Κουκουλοφόροι τα έσπασαν σε τρία σχολεία, τραυματίζοντας καθηγήτρια! Οι συμμορίτες επιτέθηκαν με καδρόνια και μπαστούνια του γκολφ

Κοινοποίηση:
βολος

Επίθεση σε τρία σχολεία στο Βόλο πραγματοποίησε «συμμορία» περίπου 20 κουκουλοφόρων με μηχανάκια, προξενώντας υλικές ζημιές και τραυματίζοντας μία καθηγήτρια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το gegonota.news εξωσχολικοί και μαθητές μέλη της συμμορίας επιτέθηκαν με καδρόνια και μπαστούνια του γκολφ(!), σπάζοντας τζάμια, πόρτες, κιγκλιδώματα στο 3ο ΕΠΑΛ, στο 7ο ΓΕΛ, και το 5ο ΓΕΛ, όπου έγιναν και οι περισσότερες καταστροφές, την ώρα, μάλιστα, που στις σχολικές αίθουσες βρίσκονταν καθηγητές και μαθητές.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο 5ο ΓΕΛ μια καθηγήτρια τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, από τζάμι που έσπασε, ενώ στα σχολεία ήδη διεξάγεται έρευνα για τους μαθητές που απουσίαζαν από τα μαθήματα χθες Τρίτη μετά τις 11 το πρωί, καθώς τα επεισόδια έγιναν μεταξύ 11 π.μ. και 1 μ.μ. Λόγω του περιστατικού, οι διευθυντές των σχολείων σκοπεύουν να υποβάλλουν μηνήσεις κατ’ αγνώστων.

«Δεν μπορώ να κατανοήσω αυτή την συμπεριφορά. Η υπόθεση θα διαλευκανθεί», δήλωσε ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας στα gegonota.news. Αποκλειστικές πληροφορίες του μέσου αναφέρουν πως ως μέλος της εν λόγω συμμορίας ταυτοποιήθηκε μαθητής γενικού λυκείου του Βόλου, στον οποίο πρόσφατα είχε προταθεί αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος, γιατί είχε «βαρύ σχολικό μητρώο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Χαλαρα ρε νεολαια ! Take it easy που λενε και στο χωριο μου! Φατε τα λεφτα του μπαμπα σας οσο υπαρχουν, λιανειστε και καμμια γατα, παρτε και καμμια καινουργια σμαρτοφωνια και ΟΚ…cool!

  2. Αυτα δεν γινονται ουτε στην Κολομβια , ουτε πουθενα, μονο στην Ελληνικη Μπανανια που ανεχεται , χρονια τωρα , τα κοπροσκυλα με τις κουκουλες !!!!

  3. Αλβανάκια , σπόρια των μεταναστών του ’90.

  4. Η κοινωνία κ οι νέοι πάνε κατά τον γκρεμό…Σε λίγο θα βγαίνουν πιστόλια και θα σκοτώνωνται στον δρόμο για πλάκα…

  5. Αφήστε τα παιδιά να χαρούν την σουργελοδημοκρατία τους

Comments are closed.