Βρώμικη προβοκάτσια Τσαβούσογλου μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο – Εμφάνισε την σημαία της ΕΕ ως ημισέληνο!

Κοινοποίηση:
1

Ο Τσαβούσογλου ισχυρίστηκε πως «αυτή είναι η σημαία μας για τις ευρωτουρκικές σχέσεις» – Τελικά το προκλητικό γράφημα αποσύρθηκε

Εκτός ορίων αλλά και λογικής κινείται πλέον η Τουρκία. Ο υπουργός Εξωτερικών της γείτονος Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας χθες ενώπιον ευρωβουλευτών, δεν περιορίστηκε στις εμπρηστικές δηλώσεις εναντίον Ελλάδας, Γαλλίας και Κύπρου, αλλά εμφανίστηκε προκλητικός ακόμα και με την έναρξη της τηλεδιάσκεψης.

Συγκεκριμένα, με την έναρξη της σύνδεσης με το γραφείο του, στα μόνιτορ εμφανίστηκε η εικόνα του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών αλλά και ένα γράφημα που έδειχνε στα αριστερά την τουρκική σημαία και δεξιά τη σημαία της ΕΕ ως ημισέληνο…

Την προβοκάτσια εντόπισε Γερμανός ευρωβουλευτής των Πρασίνων και αντέδρασε έντονα. «Τι είναι αυτό, είναι δυνατόν; Πρόκειται για προβοκάτσια!» είπε προς τον προεδρεύοντα Μακάλιστερ.

Ο Τσαβούσογλου ισχυρίστηκε πως «αυτή είναι η σημαία μας για τις ευρωτουρκικές σχέσεις» κάτι το οποίο δεν έπεισε τους συμμετέχοντες στη συζήτηση. Τελικώς, μετά τις αντιδράσεις η εικόνα αποσύρθηκε.

23122436

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. εχει θρασος ο μεμετης .,.,

    αν οι υπολοιπες παρουσες γλαστρες ειχαν κοτσια επρεπε επι τοπου να σκισουν το κωλοπανο που εμφανισε ο μογγολος και να το μετατρεψουν σε σφουγγαροπανο

    υπηρχε ομως κανενας παντελωνατος ?

    τα μογγολια μονο με βια καταλαβαινουν

  2. Οπωσδήποτε, άμα τη βγάλουμε καθαρή, στο πλαίσιο των κυρώσεων που πονάνε, πρέπει να διακοπούν οι διαδικασίες/χρηματοδότηση ένταξης και η τελωνειακή ένωση με τους αλήτες, με απόλυτο και οριστικό τρόπο…

    1. Έτσι και τραβήξουν τις μισές επενδύσεις οι Ευρωπαίοι τον διάλυσαν. Πάντως είναι εσκεμμένη και βρώμικη η συνεργασία των Ευρωπαϊκών κρατών με την Τουρκία. Είναι η κοντινή χώρα που παράγει φθηνότερα γιατί δεν έχει τις υποχρεωτικές προδιαγραφές παραγωγής και εργασίας με την Ευρώπη. Η τελωνειακή ένωση με τρίτα κράτη είναι ο εμβολισμός του υγιούς ανταγωνισμού στην Ευρώπη γιαπί δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες παραγωγής με την Ένωση.

  3. Τι τα θέλουνε τα κουστούμια οι Τούρκοι; Να τα βγάλουν να φορέσουν ένα κομμάτι δέρμα στον κώλο τους και να πάρουν το ρόπαλο, δεν εξελίχθηκαν πνευματικά, εξακολουθούνε να ανήκουν στο είδος των Νεάτερνταλ. Υποτίθεται οι πολιτικοί έχουν διπλωματία δεν μιλάνε χύμα και χυδαία για άλλους λαούς λες και βρίσκονται στο καφενείο. Το τί βρισίδι έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια. Κράτος μύγα, θα πνίξουμε τους γκιαούρηδες όπως στην Σμύρνη, αδελφές μας είπανε, μεζές, κλέφτες, απατεώνες. Βιβλίο γράφεις με τις μαλακίες που ξεστόμησαν και επειδή κανείς δεν τους απομόνωσε και δεν τους έβαλε στην θέση τους τώρα σκαρφίστηκαν και σημαία που καπελώνει όλη την Ε.Ε.

  4. Ο σχεδιασμός ήταν μοναδικός με μεγαλύτερο το αστέρι της Τουρκίας, και τα άλλα δορυφόροι σε σχήμα ημισέληνου. Ακόμα να πάρουν χαμπάρι οι Γερμανοί που τους υποστηρίζουν, ότι οι Τούρκοι θέλουν να καπελώσουν όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    1. ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΑΒΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Comments are closed.