Βρώμικα παιχνίδια με το φθηνό “εμβόλιο”; Αυτό πήρε η πλουτοκρατία κ’ γιατρεύτηκε, μυστήριε καθηγητά Τσιόδρα; H καπιταλιστική ελίτ ήξερε από την 1η Μαρτίου το φάρμακο για την ελονοσία που “πολεμάει και τον κορωνοϊό”. Γιατί δεν λέτε ΟΛΗ την αλήθεια στον ΛΑΟ;

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser20-3

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Παρασκευής, 20-3-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας αυτοχρηματοδοτούμενης  ελληνικής εφημερίδος  που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν κι έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια. Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή και οι βρωμιάρηδες του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

  -Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες.

@@@υποσημείωση

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

24_sport.indd

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Παρασκευή 20-03-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Οκ ότι πεις φιλτατε Σακη…
    να έχεις υπόψιν πάντως μιας και το συζητάς… πέρυσι δεν το πήραν άτομα που είχαν μηδενική φορολογική κ πραγματική ανάγκη και το πήραν ατομα σε ευνοϊκότερη θέση…για αυτό άστο …

    1. Δεν είμαι κι εγώ λογιστής για να το ξέρω αυτό, πολύ κακώς αν έγινε. Και σίγουρα δικαίωμα σας είναι κάποιοι να συμφωνείτε που δεν δίνετε μια μικρή βοήθεια στις ευάλωτες κατηγορίες και μάλιστα με χρήματα που δόθηκαν εκτάκτως γι’αυτό το λόγο.

  2. Και που ξέρεις εσύ ρε φίλε ότι δεν έχω εγώ ανάγκες κι αν μπορώ να τα βγάλω πέρα παρά μόνο πετάχτηκες να υποστηρίξεις την κυβέρνηση; Κακώς ο Τσίπρας πέρυσι έδωσε σε πολλούς γιατί δεν το χρειάζονταν όλοι αλλά τώρα πήγαμε στο άλλο άκρο και μείναμε σχεδόν όλοι στην απέξω. Κι εγώ με τα λίγα μεροκάματα που κάνω μηδενική μου βγαίνει η δήλωση και τα ένσημα δεν αρκούν για να έχω ασφάλεια. Και δεν μιλάω για το Γενάρη αλλά για τώρα μ’αυτές τις συνθήκες. Έδωσε λεφτά η Ευρώπη για ενίσχυση ή δεν έδωσε; Μια χαρά θα μπορούσαν μέσω του taxis να δουν ποιος το χρειάζεται και ποιος όχι, έστω ένα ξεροκόμματο το ρημάδι. Οπότε εσύ να μην μιλάς αν δεν ξέρεις και να μην παίζεις με τον πόνο μας.

  3. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ…”ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ” ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ?????
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ”ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΚΛΙΝΕ”, ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ !!!!
    ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ !!!!!!!!
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !!!!!!!!!!

  4. Το κοινωνικό μέρισμα ξέρω μονογονεις ανέργους με μηδενική φορολογική που το πήραν και καλά κάνανε φέτος που τους το έδωσαν. Αν δε ξέρεις μη μιλάς. Επειδή τα κονομησες πέρσυ εσύ δε σημαίνει πως δε τα πήραν άλλοι που είχαν μάλλον περισσότερες ανάγκες από εσένα φέτος.

  5. Καλά λέει ο φίλος από κάτω, που το είδατε το λεφτά σε όλους; Λεφτά σε λίγους έπρεπε να λέτε. Το έγραψα και χτες πως έκοψαν το κοινωνικό μέρισμα το Γενάρη (το έδωσαν μόνο στους ΑΜΕΑ οι οποίοι με όλο το σεβασμό παίρνουν μια σύνταξη) κι ενώ τους έδωσε λεφτά η Ευρώπη δεν το δίνουν ούτε τώρα έστω 300 ευρώ ρε αδερφέ, ωραία κοινωνική αλληλεγγύη, την κατώτερη τάξη την έχουν γραμμένη κανονικά. Και δεν ξέρω για τους άνεργους που κανονικά κι αυτοί θα έπρεπε να πάρουν κάτι αλλά εγώ πχ δούλευα ένα Σάββατο συν 2-3 καθημερινές εκτάκτως το μήνα κι όχι στην ίδια επιχείρηση. Κι άντε πες να τη βγάλω με παξιμάδι και λάδι, τους λογαριασμούς πως θα τους πληρώσω;

    1. Το κοινωνικό μέρισμα ξέρω μονογονεις ανέργους με μηδενική φορολογική που το πήραν και καλά κάνανε φέτος που τους το έδωσαν. Αν δε ξέρεις μη μιλάς. Επειδή τα κονομησες πέρσυ εσύ δε σημαίνει πως δε τα πήραν άλλοι που είχαν μάλλον περισσότερες ανάγκες από εσένα φέτος.

      1. Και που ξέρεις εσύ ρε φίλε ότι δεν έχω εγώ ανάγκες κι αν μπορώ να τα βγάλω πέρα παρά μόνο πετάχτηκες να υποστηρίξεις την κυβέρνηση; Κακώς ο Τσίπρας πέρυσι έδωσε σε πολλούς γιατί δεν το χρειάζονταν όλοι αλλά τώρα πήγαμε στο άλλο άκρο και μείναμε σχεδόν όλοι στην απέξω. Κι εγώ με τα λίγα μεροκάματα που κάνω μηδενική μου βγαίνει η δήλωση και τα ένσημα δεν αρκούν για να έχω ασφάλεια. Και δεν μιλάω για το Γενάρη αλλά για τώρα μ’αυτές τις συνθήκες. Έδωσε λεφτά η Ευρώπη για ενίσχυση ή δεν έδωσε; Μια χαρά θα μπορούσαν μέσω του taxis να δουν ποιος το χρειάζεται και ποιος όχι, έστω ένα ξεροκόμματο το ρημάδι. Οπότε εσύ να μιλάς αν δεν ξέρεις και παίζεις με τον πόνο μας.

    2. Εγώ ένα έχω να πω σε όλες τις χώρες έχουν δώσει σε όλους κάτι ώστε να ζήσουν. Εδώ οκ βόλεψε τους ανθρώπους που κλείνει η επιχείρηση τους αλλά δώσε και κάτι σε όλους όμως.

  6. ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΠΗΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ.
    ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ? ΗΠΑ

  7. ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΗΞΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ?
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.
    ΟΤΑΝ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.
    ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗ ΒΙΟΣΗΜΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 20 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ.
    ΑΥΤΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΗΠΑ.
    Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΗΔΑΜΙΝΗ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.

    1. Μαθε ρε βόδι πρωτα γράμματα και μετα κανε διαλέξεις χαχαχα

    2. Σωστή σκέψη. Ο κόσμος όμως δεν θα είναι διαφορετικός την επόμενη μέρα αλλά θα λειτουργεί με τα ίδια κέντρα αποφάσεων που φυσικα θα μείνουν αλώβητα

  8. Ενισχυσει στους πάντες που το είδατε; Στους εργαζόμενους μόνο και καλά κάνουν αλλά δωστε και στους άνεργους

  9. Δεν τους ενδιαφέρει ο απλός Έλληνας πολίτης που τον έχουν ταράξει στα μνημόνια εδώ και 10 χρόνια ,το μόνο μέλημα τους είναι οι πλουτοκράτες και οι διάσημοι μην τυχόν και πάθουν κάτι

    Ελληνικέ Λαέ ξυπνά

  10. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΤΕΟΑΡΘΡΙΤΙΔΑ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ?

  11. Στους ξένους δίνουν για το ένα άτομο 400 ευρώ, δωρεάν στέγη, ηλεκτρικό, νερό και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ενώ στους Έλληνες αναξιοπαθούντες με μηδενικά εισοδήματα ένα διακοσιάρι, το οποίο λαμβάνουν και ξένοι σαν τους Αλβανούς, που διαθέτουν εισοδήματα από μαύρη εργασία.

  12. ειναι σιγουρο οτι μασκες, γαντια και τα υπολοιπα δεν τα προμηθευτηκανε αλλα εδω και εβδομαδες εχει γινει αναφορα σε φαρμακα κατα της ελονοσοσιας οποτε σιγουρα κανανε την καβαντζα τους
    προφανως δεν θα υπαρχει πουθενα αυτο το φαρμακο…σε ιδιωτικα θεραπευτηρια μονο για “επωνυμους”

Comments are closed.