Βρετανός στρατιώτης παρενόχλησε συνάδελφό του στην Αγ.Νάπα- Λέει ότι κοιμόταν

Κοινοποίηση:
MAKELEIO

Στρατιώτης των Βρετανικών Βάσεων, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική παρενόχληση 24χρονου συνάδελφού του, ισχυρίζεται ότι «κοιμόταν» κατά τη διάρκεια της τέλεσης του φερόμενου αδικήματος.  

Σύμφωνα με τη DailyMail, πρόκειται για τον Jayon McKenzie, ο οποίος κατηγορείται για την άσεμνη επίθεση σε 24χρονο σε ξενοδοχείο μετά από πάρτι γενεθλίων στην Αγία Νάπα.

Το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει ότι ο McKenzie «νόμιζε ότι η άσεμνη επίθεση έγινε στο όνειρό του» μέχρι που έλαβε ένα μήνυμα από το φερόμενο θύμα, το οποίο του έγραφε «ξέρω τι έκανες».

Παρόλο που παραδέχεται ότι έγινε η άσεμνη επίθεση, εμφανίζεται «σίγουρος» ότι το έπραξε χωρίς συναίσθηση των πράξεων του, υποστηρίζοντας ότι «ήταν κοιμισμένος».

Ο McKenzie υπηρετούσε στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου στην Κύπρο όταν μαζί με κάποιους συνάδελφούς του, μεταξύ των οποίων και το φερόμενο θύμα, αποφάσισαν να πάνε για ποτά στην Αγία Νάπα για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

Η DailyMail γράφει ότι έκλεισαν ξενοδοχείο και γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα το φερόμενο θύμα κοιμήθηκε σε μονό κρεβάτι στο ίδιο δωμάτιο με τον McKenzie. Το επόμενο πράγμα που θυμάται είναι τον φερόμενο θύτη να πέφτει δίπλα του και να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις. Όταν ο McKenzie κατάλαβε ότι ο 24χρονος ξύπνησε, επέστρεψε στο κρεβάτι του. Ακολούθως ο νεαρός φόρεσε τα ρούχα του και έφυγε από το δωμάτιο.

Την επόμενη ημέρα, ο McKenzie ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τον 24χρονο και δεν είχε ήξερε τι έκανε. Ανέφερε ότι νόμιζε ότι ο 24χρονος ήταν «μόνο ένα σώμα, δεν τον έβλεπε».

Το δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα ότι έγραψε επιστολή προς το θύμα του για να του απολογηθεί για ότι έγινε. «Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου για όσα έκανα. Τίποτα από αυτά δεν μπορεί να θεωρηθεί δικαιολογία. Συγνώμη για όλα», ανέφερε στο δικαστήριο.

Η δίκη συνεχίζεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μας ενδιαφέρει η είδηση;
    Όχι.
    Γιατί πρέπει με ξέρω τι έγινε!

  2. κατι εχει το νερο τελικα στη βρετανια. οσοι πανε για καιρο στο τελος καταληγουν να τον ψιλοκολατσιζουν

  3. ΤΡΩΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΧΡΩΜΟΙ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟΝΗΣΙ

  4. Και να την πέσει σε άνδρα; Αποκλείεται! Δεν το πιστεύω!

Comments are closed.