Βρετανία: Χώρισε τη σύντροφο του για την Ουκρανή πρόσφυγα που φιλοξενούσαν

Κοινοποίηση:
Screenshot_1115

“Αυτό ήταν το… ευχαριστώ!”, δήλωσε εξοργισμένη στη “Sun” η Lorna Garnett, μιλώντας για την απρόσμενη εξέλιξη που είχε η απόφαση της να φιλοξενήσει στο σπίτι της μία πρόσφυγα από την Ουκρανία
Η μητέρα δύο κοριτσιών 3 και 6 ετών παραδέχτηκε ότι είχε τις επιφυλάξεις της, αλλά τελικά θεώρησε ότι έκανε το σωστό λόγω της “τρομακτικής κατάστασης στην Ουκρανία”. Έτσι υποδέχθηκε στο σπίτι της στο Γιορκσάιρ την 22χρονη Sofiia, που κατάφερε να φύγει από το Λβιβ.

“Από την αρχή τον ήθελε και ήταν αποφασισμένη να τον πάρει από μένα”, είπε χαρακτηριστικά για τον επί 10 χρόνια σύντροφο της, Tony Garnett. Και συνέχισε: “Δεν την ένοιαζε η καταστροφή που άφησε πίσω της. Όλη η ζωή μου έχει ανατραπεί μέσα σε δύο εβδομάδες… Αυτό ήταν το “ευχαριστώ”, που της πρόσφερα στέγη”.

Ο 29χρονος -πρώην πλέον- σύντροφος της ζει με την 22χρονη Ουκρανή στο σπίτι των γονιών του… προσωρινά -όπως λέει- καθώς ψάχνουν σπίτι για να μετακομίσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ακούνε οί Ελληνίδες ΚΑΤΙΝΕΣ;;;;

  2. Ουκρανες κ Ρωσίδες = μηδέν αξίες κ αρχές
    Ρωτα τους Έλληνες ν σ πουν

  3. Αν αληθεύει η ιστορία… μωρή δέχθηκες να βάλεις πιπινάκι σλάβικο μέσα στο σπίτι σου με άντρα ??? Αφού σου το είπαν τα μμε ε?…πάρτα τώρα. Πιο μαλ@κας φυσικά ο σύζυγος, θα σε παρατήσει μόλις βρει καλύτερο χορηγό και από ότι βλέπω μπορεί να βρει, αφού σου έγινε στυλιάρι έπρεπε να κάνεις το κέφι σου απλά, αλλά να μη χαλάσεις το σπίτι σου ζώο. Αυτές δεν έχουν μπέσα.

  4. Εδω που τα λεμε τωρα πολυ καλο μου…..ι η κοπελα… εμ και γω ναμουν

    1. Για 3 ή 4 φορές και τέλος, δεν χαλάς το σπίτι σου για τέτοια

  5. Όλες οι ουκρανες γεννιούνται με ντιλντο στο χέρι… γι’αυτό υιοθέτησε και συ μια ουκρανεζα μπορείς….

  6. Δεν επερνες πεντε ”φιδια”….κοπελια μου να φιλοξενησεις..? Ουκρανο πορνιδιο βρηκες να βαλεις σπιτι σου..παλι καλα που δε σου εφαγε και σπιτι..κλεφτοκοταδες απο κουνια !!! Η μαμα τους παει… στα R/V !!!

  7. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Ουκρανία, πορνομάγαζο πολυτελείας μαζί με άλλα πράγματα, φυσικά. Βλαδίμηρε, πάτα το κουμπί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Κλασικές π@@τανες Ουκρανές! Εκει να γαμιούνται και ας καταστρέφουν οικογένειες! Ξετσίπωτες βρομιάρες..ουσσσσττ

Comments are closed.