Βρετανία: «Η… σαύρα πέθανε» – Σκοτσέζα ιδιοκτήτρια ταβέρνας πανηγύριζε τον θάνατο της Βασίλισσας

Κοινοποίηση:
βασίλισσας Ελισάβετ

Στο τσακ γλίτωσε το λιντσάρισμα μία ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Σκωτία και συγκεκριμένα σε ένα χωριό στα Χάιλαντς λόγω των πανηγυρισμών της για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Jacki Pickett λοιπόν μόλις έγινε γνωστή η είδηση το θανάτου της, ανέβασε ένα βίντεο στα social media στο οποίο πανηγυρίζει έξω από την επιχείρησή της, ανοίγοντας μία σαμπάνια και κρατώντας έναν πίνακα που έγραφε: «Η… σαύρα Λιζ πέθανε».

Οι εικόνες αυτές γρήγορα άρχισαν να γίνονται viral και να προκαλούν αντιδράσεις, με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα, αρκετός κόσμος να συγκεντρωθεί έξω από την επιχείρησή της και να χρειαστεί ακόμη η επέμβαση της αστυνομίας.

@inverness_city Rip The Queen. #jakischipshop #ripqueenliz #queenelizabeth #royalfamily #fyp #disrespectful #cancled #muiroford #xyzbca ♬ original sound – Inverness_city

Μάλιστα για να φύγει η ιδιοκτήτρια από το σημείο γκάζωσε τόσο πολύ το αυτοκίνητό της με αποτέλεσμα να τρακάρει μερικά παρκαρισμένα οχήματα που ήταν στον δρόμο της.

https://twitter.com/DavidMackayy/status/1567965246094016519?s=20&t=P6h78__Su0FQK4FDu5UP-w

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ. ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΙΝΑ

  2. Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που γνωρίζουν για τα ερπετά και δη τους Δρακονιανούς, όπως ολόκληρη η βασιλική οικογένεια, οι Ρότσιλντ κλπ. Αν ο κόσμος γνώριζε, οι ζωές μας θα ήταν διαφορετικές γιατί θα είχε το επάνω χέρι από το να μυξοκλαιει που ψόφησε η επικεφαλής σαύρα.

    1. Τι δράκαινες και τσιπούρες λες ρε βλαμμένε στον εγκέφαλο;;; Πιστεύεις στα παραμύθια ακόμα για αυτό δεν πάμε μπροστά…..

Comments are closed.