Βρετάνη: Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν προσπαθώντας να διαλύσουν παράνομο ρέιβ πάρτι

Κοινοποίηση:
france_police

Τρεις γάλλοι αστυνομικοί τραυματίστηκαν ενώ προσπαθούσαν να διαλύσουν ένα παράνομο πρωτοχρονιάτικο ρέιβ πάρτυ, στο οποίο συμμετείχαν 2.000 άτομα, στη βορειοδυτική περιοχή της Βρετάνης, και το οποίο είχε διοργανωθεί ενώ βρίσκεται σε ισχύ απαγόρευση της κυκλοφορίας για την ανάσχεση της πανδημίας του κορονοϊού, μετέδωσε σήμερα το δίκτυο BFMTV.

Το πάρτυ φέρεται να είχε οργανωθεί μέσα σε ένα υπόστεγο αεροσκαφών στην κοινότητα Λιερόν. Οι αξιωματικοί της δύναμης επιβολής του νόμου επιχείρησαν να παρέμβουν, αλλά δέχτηκαν επίθεση με διάφορα αντικείμενα. Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν.

Επίσης, οι συμμετέχοντες στο πάρτυ πυρπόλησαν ένα περιπολικό.

Την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν κάλεσε τους πολίτες να μην εορτάσουν την πρωτοχρονιά λόγω της πανδημίας.

Η Γαλλία επέβαλε lockdown για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού στις 30 Οκτωβρίου.

Στις 15 Δεκεμβρίου, το μέτρο αντικαταστάθηκε από την απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 20:00 ως τις 06:00 τοπική ώρα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η μόνη διαφορά ότι στο τέλος τους μάζεψαν όλους. Και σήμερα τα στοιχεία τους στην σέντρα. Διοργανωτές τα γνωστά αναρχοπλουσιόπαιδα και χρηματοδοτούμενα φιλαράκια τους με γονείς χρηματοδότες και πολιτικούς του σοσιαλιστικου κόμματος και των οικολόγων πράσινων, που όλες αυτές οι οικογένειες απέκτησαν περιουσίες αποκλειστικά από τον Μεσαίωνα και πιο πριν ακόμα, κάνοντας σκλαβοπάζαρο για να τους μεταφέρουν στα χωράφια της οικογένειας Loyd. Για όσους δεν το γνωρίζουν, όλα τα κτηματομεσιτικά ιδίως της Βρετανης, ανήκουν σε αυτούς και τα τσιράκια τους Smidt ή Smidth. Εδώ όλοι αυτοί είναι ο περίγελος για όλους μας, ειδικά για τους παλιούς πράγματι Γάλλους σοσιαλιστές που αυτοί τους έβγαλαν πρώτοι τα άπλυτά τους στη φόρα,εδώ και σχεδόν 3 δεκαετίες το λιγότερο.

Comments are closed.