Βραυρώνα: Χτυπήματα πριν και μετά τον θάνατο δέχθηκε το μωρό που πέταξαν στα σκουπίδια

Κοινοποίηση:
vraurwnα

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα συνέβησαν στη Βραυρώνα

Το βρέφος που πέταξαν οι γονείς του στα σκουπίδια στη Βραυρώνα είχε βαριά χτυπήματα

Παραμορφωμένο εντοπίστηκε το βρέφος που δολοφονήθηκε από τους γονείς του και στη συνέχεια πετάχτηκε στα σκουπίδια από τον πατέρα του. Αύριο Πέμπτη 16 Μαΐου απολογείται το ζευγάρι από το Νεπάλ για το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε στη Βραυρώνα.

Η σορός του βρέφους δεν έχει παραδοθεί για να ταφεί, ενώ προκύπτει πως είναι αρκετά θολό το τοπίο γύρω από το κατά πόσο ήταν ζωντανό όταν γεννήθηκε και ποια ήταν η ηλικία του, εάν επρόκειτο για μία τελειόμηνη κύηση ή αν γεννήθηκε πρόωρα.

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα αποκάλυψε η τηλεόραση του Mega το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο το παιδί είχε δεχτεί χτυπήματα πριν και μετά τον θάνατο του ενώ όταν εντοπίστηκε ήταν παραμορφωμένο.

Σημειώνεται ότι λόγω των χτυπημάτων που έφερε το μωρό δεν μπόρεσαν να γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις για να διαπιστωθεί η ηλικία του βρέφους, επομένως οι Αρχές τώρα περιμένουν τις ιστολογικές αλλά και τις τοξικολογικές για να λάβουν τις απαντήσεις που χρειάζονται για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση οι ανατροπές είναι μεγάλες, γιατί εάν το μωρό δεν ήταν εννέα μηνών αλλά μικρότερο, είναι πολύ πιθανό η γυναίκα να έχει πει ψέματα και να έκρυβε την εγκυμοσύνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. * Ο,τι θελει γραφει, ο καθενας!

    * ενώ προκύπτει πως είναι αρκετά θολό το τοπίο γύρω από το κατά πόσο ήταν ζωντανό!

    * Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο το παιδί είχε δεχτεί χτυπήματα πριν και μετά τον θάνατο του!

    Υ.γ. Τελικα ηταν ή δεν ηταν ζωντανο; Θολο το τοπιο μεν, το ξεθολωσε ο Λαμπροπουλος δε!

Leave a Response