Βραυρώνα: Βρέθηκε στη χωματερή το νεκρό μωρό – Είχε χτύπημα στο κεφάλι

Κοινοποίηση:
baby

Σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε τελικά το νεκρό έμβρυο στη Βραυρώνα μετά τις εξονυχιστικές έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, το οποίο προσδιορίζεται στην ηλικία των πέντε μηνών. Αυτή την στιγμή κρατούνται ο πατέρας του στην Ασφάλεια και η μητέρα στο νοσοκομείο. Την προσεχή Δευτέρα προσδιορίζεται η ιατροδικαστική έρευνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα πήγε χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο με αιμορραγία και οι γιατροί είπαν ότι ήταν έγκυος ενώ δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά. Στη συνέχεια κλήθηκαν οι Αρχές με αστυνομικούς οι οποίοι πήγαν στο ξενοδοχείο που έμενε το ζευγάρι και έκαναν έρευνα στο δωμάτιο το οποίο ήταν γεμάτο αίματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές διαπιστώθηκε μέσα από βίντεο ότι ο σύζυγος πέταξε το νεογνό στο κάδο σκουπιδιών, αλλά δεν βρέθηκε εκεί όταν έψαξαν οι αστυνομικοί, καθώς στο μεταξύ είχε γίνει η περισυλλογή των απορριμμάτων από τον Δήμο Μαρκοπούλου.

Ακολούθησε έρευνα στη χωματερή που πετάει ο δήμος τα σκουπίδια, κατά την οποία το νεογνό εντοπίστηκε νεκρό.

Φως στα αίτια του θανάτου του νεογνού αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν γεννήθηκε νεκρό ή το σκότωσαν στην συνέχεια.

Το ζευγάρι έχει προσαχθεί, με την γυναίκα να νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο και τον άνδρα να κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response