Βραβεία Όσκαρ: Ποιο πραγματικά ήταν το παρασκήνιο που οδήγησε στο χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ

Κοινοποίηση:
Γουίλ Σμιθ Κρις Ροκ

Με το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ (Will Smith) στον παρουσιαστή των φετινών Όσκαρ Κρις Ροκ (Chris Rock), να έχει γίνει από τα δημοφιλέστερα θέματα στο διαδίκτυο, λεπτομέρειες για τη σχέση των δύο έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ροκ αναφέρθηκε στη σύζυγο του Σμιθ.

 
Φέτος, ο Κρις Ροκ αναφέρθηκε στη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, με ένα άστοχο αστείο, λέγοντας «Τζάντα σε αγαπώ, περιμένω να δω το “G.I. Jane 2″». Τότε, ο Σμιθ «όρμησε» στη σκηνή και χαστούκισε τον παρουσιαστή των βραβείων στο πρόσωπο.

 

Σημειώνεται ότι στην ταινία «G.I. Jane» η πρωταγωνίστρια Ντέμι Μουρ είχε ξυρίσει το κεφάλι της. Η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ έχει επίσης ξυρισμένο κεφάλι, καθώς πάσχει από αλωπεκία, μια αυτοάνοση διαταραχή που προκαλεί τριχόπτωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η σωστή πλευρα επί της ιστοριας είναι αυτή που οι πολίτες του έθνους αισθάνονται ασφαλείς κ περήφανοι για την πατρίδα τους σε ένα υγιές περιβάλλον να μπορούν να μεγαλουργησουν κ όχι να ζητιανευουν ένα κομμάτι ψωμι..Η πρωσοπικη φιλοδοξία του καθενός να είναι εναρμονισμενη με τα πρέπει κ τα θέλω της πατριδας..μπορούμε να πάμε μπροστά αρκεί να το θέλουμε αδελφια!

Comments are closed.