Ξεφτίλες – Βρήκε το λάθος ο Άδωνις στο «καλάθι του φτωχού»: Δεν είχε μεγάλα ταμπελάκια!

Κοινοποίηση:
ΑΔΩΝΙΣ

Μετά το επικοινωνιακό σόου εντός της εβδομάδας με τον υπουργό Ανάπτυξης στα σούπερμάρκετ, τελικά, η κριτική έπιασε τόπο(έστω κατά μία έννοια) και ο Α. Γεωργιάδης θα επιστρέψει με διορθώτική ΚΥΑ στο «καλάθι του νοικοκυριού» αλλά όχι για τους προφανείς λόγους.

Νέα υπουργική απόφαση για το «καλάθι του νοικοκυριού» θα εκδώσει, τις επόμενες μέρες, το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Η απόφαση θα προβλέπει να είναι μεγαλύτερες και ευδιάκριτες οι ταμπέλες στα προϊόντα του καλαθιού και να διασφαλίζεται η επάρκεια των προσφερόμενων προϊόντων.

Επίσης, ο υπουργός σημείωσε ότι η πρώτη εβδομάδα εφαρμογής του μέτρου ήταν ενθαρρυντική ενώ πρόσθεσε ότι από την Τετάρτη στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου θα παρακολουθούνται οι τιμές των προϊόντων ανά εβδομάδα.

Ταυτόχρονα προανήγγειλε συνάντηση με τους εκπροσώπους των βιομηχανιών τροφίμων, αφού όμως πρώτα – όπως είπε – λάβει τα αποτελέσματα των ελέγχων της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α).

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός, μετά από νέα επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ στην Δ. Αθήνα έγραψε: «…Έχουμε δρόμο για να φθάσουμε εκεί που θέλουμε. Θα φροντίσουμε να μεγαλώσουμε την σήμανση και να υπάρχει οπωσδήποτε συνεχής επάρκεια των προϊόντων».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΕ ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ

  2. Πήγα το Σάββατο στο σουπερ μαρκετ και διαπίστωσα με τα ίδια μου τα μάτια (μια και μου το έλεγαν αλλά δεν τους πιστευα) ότι το καλάθι της νοικοκυρας είναι άλλη μια ΑΠΑΤΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΔΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ

  3. Το λάθος είναι του λαού που ψηφίζουν κάτι τέτοιους

  4. Μια κλωτσιά στα αχαμνά θέλει το μπ@σταρδο…να στρώσει…

  5. Δεν το βαραει εκεινο που βαραει τα λαχανα να ησυχασουμε ……….Σε άλλη χωρα ζει ;;;;;;

  6. Για να προωθείται η κυβερνητική προπαγάνδα.

  7. Σκανδαλο Novartis:Αποκαλύπτουμε το ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ με τον ανθρωπο των Αδωνι,Βοριδη και Παπασταυρου που αλωνιζε στο Υπουργειο Υγειαs(ΒΙΝΤΕΟ)
    Εφτασαν να τον χαρακτηριζουν <>.Ο λογοs;Οταν το Αδωνιs Γεωργιαδηs και ο Μακηs Βοριδηs ηταν υπουργοι Υγειαs το μελοs τηs παλιοπαρεαs του ΛΑΟΣ,….ο φαρμακοποιοs Μπαμπηs(Χαραλαμποs)Καραθανοs,αναλαμβανε κομβικηs σημασιαs ρολο στα ραντεβου με τουs φαρμακευτικουs κολοσσουs και…οχι μονο.Βουιζε η πιατσα τοτε.Ελεγαν τοτε πωs αυτοs ηταν που βρισκοταν πισω απο τη χαραξη τηs πολιτικηs στο εν λογω υπουργειο.Την εποχη που το Αδωνιs Γεωργιαδηs και το Μακηs Βοριδηs ηταν υπουργοι Υγειαs,την εποχη που η Novartis εκανε οτι ηθελε ο Μπαμπηs Καραθανοs παρεμενε ο βασικοs συμβουλοs ολων των υπουργων Υγειαs!!!Ηταν ο ανθρωποs πισω απο τα φωτα τηs δημοσιοτηταs,τον οποιο οι Γεωργιαδηs και Βοριδηs τον ακουγαν με ευλαβεια!!!”s εμενε”!!!

  8. Ακριβυνε τα προφυλακτικά καί τα εβγαλε απο τά διατιμημενα προϊόντα στό καλάθι τού νοικοκυριού λόγω Δημογραφικου. Στρατηγικής σημασίας ή απόφαση .Οί Ελληνες πρέπει να πηδάνε χωρίς χρήση προφυλακτικων πού δέν μπορούν νά τά αγοράσουν στό τζαμπα .

  9. <> η συνεργατηs:Εκανα σεξ μαζι του υπο πιεση,τωρα παει να μου φορτωσει τιs μιζεs του!!!

    Γραμματεαs του ατακτου υπουργου:”Δεν εφτανε που δεν ειχε…”προσοντα”μου ζηταγε και να το κανουμε συνεχεια!!!

    5 εκατομμυρια βρεθηκαν σε λογαριασμο γραμματεωs υπουργου!!!
    Λετε να ειναι η ιδια που ψωνιζε βιαγκρα και προφυλακτικα για το αφεντικο τηs;;;

  10. Νικηταs:Ο Σαμαραs ειναι η ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ τηs Παραταξηs!

    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ:<>
    Συμφωνα με πληροφοριεs ο αντιπροεδροs τηs μεταλλαγμενηs ΝΔ Αδωνιs Γεωργιαδηs απειλει πωs θα αποκαλυψει πραγματα και θαματα για το Κυριακο Μητσοτακη,αν δεν διαγραψει τον Νικητα Κακλαμανη,που τολμησε να κρινει τον Αντωνη Σαμαρα για τιs αποψειs του τελευταιου περι”υποχρεωτικηs συνεργασιαs”με το ΠΑΣΟΚ!!!Συγκεκριμενα ο Γεωργιαδηs φερεται να αναφερει εν εξαλλω στουs συνομιλητεs του:<>…Αυτο βεβαια,το λεει παντα ωs απειλη και ωs γνωστο…πιανει!!!

  11. Οι τιμές στο καλάθι του νοικοκυριού, λαμβάνονται υπόψη στον υπολογισμό του τιμαρίθμου από την ΕΛΣΤΑΤ και έτσι ο τιμάριθμος ενώ καλπάζει εμφανίζεται μικρότερος ;!

  12. Ρε στοκε,εμεις οταν ψωνιζουμε,κοιταμε ποσο εχει,ποσο ειχε,την τιμη μοναδας,ποτε ληγει και αν το χρειαζομαστε.Η εττικετα μας πειραξε;Η επειδη σε παρακολουθουσε εσενα και τη γυναικα σου ο ψυχασθενης,το παιζεις και ψυχραιμος και αλλα λογια να αγαπιομαστε;Και τι απορεις;Ολα κανονικα.Και εσυ ανικανο ρεμαλι και ο Κουλης σχιζοφρενης και ανωμαλος πλιατσικολογος.

  13. Αυτα τα καραγκιζλικια δεν γινονται σε καμια χωρα γιατι υπαρχη και μυαλο.Αυτα γινονται μονο στην Ελλαδα που υπαρχουν χιλιαδες προβατα σε βοσκη. Ειπαν αυτοι …. ας τα βοσκισουμε με λογια σανου .

  14. Λαδώθηκε το έντερο του ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ απ’ τις ΜΙΖΕΣ που πήρε και παίρνει. Πως έχει παχύνει έτσι; Κανονικός Μπουχέσας έγινε.

Comments are closed.