“Βρήκε μια γυναίκα και την πλήρωνε για να πηγαίνει μαζί της”. Μια ακόμη αποκάλυψη που οδηγεί σε κατάρρευση την Αθηνά Ωνάση…

Κοινοποίηση:
wnasi

Άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της Αθηνάς Ωνάση αποκάλυψε ο Αλέξης Μανθεάκης. Τι είπε για το γάμο της με τον Αλβάρο, αλλά και τη ζωή της γενικά;

Ο κ. Μανθεάκης μίλησε για τη ζωή της χρυσής κληρονόμου, η οποία περιστρέφεται γύρω από τα άλογα, την τσιγκουνιά της αλλά και για την απιστία του Ντόντα.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μανθεάκη:

“Η ζωή της Αθηνάς είναι μόνο τα άλογα. Πλέοντα μόνα πρόσωπα με τα οποία κάνει παρέα είναι ο πρώτος της προπονητής στην ιππασία και η γυναίκα του. Ένας άνθρωπος που βρίσκεται κοντά της μου έχει πει πως τα τελευταία δυο χρόνια είναι ιδιαίτερα απόμακρη και λιγομίλητη. Ήταν 13 ετών όταν τη γνώρισα και από τότε σε μια συνέντευξη μου στην εφημερίδα Τα Νέα την είχα χαρακτηρίσει “Κούκλα από ατσάλι”.

Έμαθα πως απέλυσε το σοφέρ και σωματοφύλακα της, ύστερα από 15 χρόνια που τον είχε δίπλα της. Μάλιστα, ο Γκι- όπως είναι το όνομα του- ενημερώθηκε από το δικηγόρο της πως απολύεται με εντολή της. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έβαζε το κεφάλι του στον ντορβά για την Αθηνά”.

“Μέσα σε όλα αυτά τα χρονιά που την ξέρω μου έκανε εντύπωση που πούλησε όχι μόνο όλη της την περιουσία στην Ελλάδα, αλλά και κάποια κοσμήματα της μητέρας της. Η αξία τους ήταν γύρω στα 7 εκατ. δολάρια. Τα συγκεκριμένα χρήματα είναι μια σταγόνα στον ωκεανό για εκείνη ή η αξία μισού αλόγου. Πολλοί είπαν πως με τη συγκεκριμένη κίνηση ήθελε να απαλλαγεί από την κατάρα της οικογένειας Ωνάση”, είχε δηλώσει.

Τι πιστεύει όμως ο ίδιος σχετικά με αυτή την “κατάρα”;

“Η κατάρα των Ωνάσηδων είναι οι λανθασμένες επιλογές των μελών της οικογένειας, αποφάσεις που οδήγησαν σε τραγικές καταστάσεις. Ο Αλέξανδρος Ωνάσης παρακαλούσε τον πατέρα του να του αγοράσει ελικόπτερο, διότι το αμφίβιο αεροπλάνο με το οποίο πήγαιναν στο Σκορπιό ήταν επικίνδυνο, και ο Ωνάσης από τσιγκουνιά δεν το αγόρασε -δείτε εδώ τι του συνέβη-. Την τσιγκουνιά λίγο πολύ την έχουν όλοι οι πλούσιοι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την Αθηνά να πηγαίνει σε ένα hi end εστιατόριο του Σάο Πάολο και στο τέλος να σχολιάζει τον ακριβό λογαριασμό αντί το μενού”.

Τέλος, ο άνθρωπος που έχει ζήσει από κοντά όχι μόνο την Αθηνά Ωνάση αλλά και την οικογένειά της είπε:

“Έχει τα χρόνια του Χριστού, τα χρόνια που κλείνουν μεγάλα κεφάλαια της ζωής. Πιστεύω πως η Αθηνά Ωνάση βρίσκεται σε μια δίνη εσωστρέφειας. Η απιστία του Ντόνα ήταν μεγάλο πλήγμα για εκείνη. Δεκαπέντε μέρες μετά το γάμο τους βρήκε μια γυναίκα την οποία πλήρωνε για να πηγαίνει μαζί της. Αυτό ισοπέδωσε την Αθηνά. Εδώ και χρόνια έχει κλειστεί στον εαυτό της.”

“Έχετε δει ποτέ την Αθηνά να χορεύει; Να διασκεδάζει και να πηγαίνει σε μια εκδήλωση που δεν έχει σχέση με τα άλογα; Ενώ θα μπορούσε να δημιουργήσει μια οικογένεια, θεωρώ πως δεν έχει τη συγκεκριμένη ψυχοσύνθεση και διάθεση. Πιστεύω ότι η Αθηνά θα είναι ο τελευταίος κρίκος της δυναστείας Ωνάση. Αλλά και πάλι αυτό είναι θέμα επιλογών. Επέλεξε να απομακρύνει από κοντά της την οικογένεια της και ανθρώπους που τη στήριζαν. Διάλεξε να πάρει άλλο δρόμο. Μακάρι να της βγει σε καλό”.

Πηγή: athensmagazine.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Τζάμπα γράφετε!! Η Αθήνα είναι μια real bitch
    και σας έχει όλους γραμμένους στα ……. παλιά
    της τα παπούτσια….
    Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει ο κ.Μανθεακης
    πάντως η κοπέλα σε κακία δεν παίζεται.
    Τρανή απόδειξη η έκφραση και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Προσωπική άποψη: Σταματήστε να της δίνεται αξία , δεν αξιζει ν ασχολείστε Μ αυτήν!
    Υ.Γ. Την απεχθάνονταν σφόδρα ο Ντόντα για αυτό δεν την πλησίαζε σ€ξουαλικά. Ο μόνος λόγος που ήταν μαζί της ήταν η δόξα και τα λεφτά.Η συγκεκριμένη κληρονόμησε και από
    τους δύο γονείς της όλα τα κακά χαρακτηριστικά (ίσως δεν είχαν και κάτι καλό
    να της μεταβιβάσουν αμφότεροι).

  2. Ποιο είναι το κέρδος του αρθρογράφου και ημών που διαβάσαμε το άρθρο ?
    Ο εξευτελισμός ενός ατόμου σε τι θα με, σε, μας βοηθήσει ?
    Έτσι θα σηκωθεί και ανδρωθεί μια κοινωνία που βυθίζεται στο χάος και στον αφανισμό ?
    Διασύρονται μια Ελληνίδα ?
    Αν μη τι άλλο, αυτό το κορίτσι θέλει βοήθεια, στήριξη, στοργή και αγάπη. Αυτά της λείπουν και όχι η κατάκριση, ο εξευτελισμός, η γελοιοποίηση που ίσως την οδηγήσουν στην αυτοκτονία.
    Αλήθεια, ποσο μας ανεβάσει αυτό το άρθρο συλλογικά?
    Τι μου προσέφερε που έχασα δυο-τρια λεπτά να το διαβάσω?
    ΤΙΠΟΤΑ!
    Μήπως το ότι είναι Ελληνίδα, αυτό και μόνο έδωσε το έναυσμα στον αρθρογράφο?
    Μήπως το σάιτ είναι χαμηλού κουτσομπολιστικου περιεχομένου?
    Μήπως είναι κρυφο-ανθελληνικο παρά τις περγαμηνές?
    Αρθρογράφους που να εξυψώνουν το ελληνικό φρόνημα και τις αξίες μας δεν έχετε?

  3. αυτος ο δικηγορος μιλαμε για λαμογιο δυνατο!!! βγαζει ο χολη

  4. ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ …Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΛΕΥΜΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ , Η ΜΑΝΑ ΑΠΟΥΣΑ, ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΕΙ …..ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ??? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΓΑΛΗΝΗ .
    ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ. ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΗΤΟ ΠΟΝΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ .

  5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΙΑ . ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΓΡΑΨΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ. Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ….ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ………

  6. Πόση πια ξεφτίλα. Τους ήπιε το αίμα τόσα χρόνια με μπουρί σόμπας ο αποτυχημένος δικηγόρος και επειδή του είπε όχι στην τελευταία αρπαχτή που πήγε να κάνει (δήθεν λόγω υγείας της γυναίκας του) τώρα τη θάβει δημοσίως. Σκουπίδι από τα λίγα.

  7. Σιγα τα πολλα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχεια αλα την δυστυχεια

  8. …..ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ!!!….ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ!!!

    1. Σου έκανε κάτι προσωπικά;Τί οχετός είναι αυτός;;Κι έπειτα,από πού διαρρέουν όλες αυτές οι άχρηστες πληροφορίες;;Δε χόρτασαν χρήματα όλοι αυτοί που την υπηρετούσαν;;

  9. Πληρώνει και αυτός τος αδικίες στην αφρικανική Ήπειρο !!!

  10. ΠΟΛΎ ΓΥΦΤΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΝΘΟ@@@@κης. ΛΥΣΣΑΞΕ ΠΙΑ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟΥ ΈΔΩΣΕ ΛΕΦΤΆ. ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΕΙ. αυτός είναι άξιος εμπιστοσύνης;

  11. Σαν δεν ντρέπεται !!! Ολοι αυτοι που δηθεν ειναι ανθρωποι εμπιστοσύνης και με την πρωτη ευκαιρια βγαζουν τα παντα στην φορα !! Αυτοι ειναι η ΚΑΤΑΡΑ των Ωνασηδων και του καθε Ωναση . Τοσα χρονια χρυσοπληρωνοταν για να ξεφτιλιζεται τωρα νομιζοντας πως ξεφτιλιζει τα αφεντικα του !! Θα εμπιστευτει ποτε ξανα καποιος εναν τετοιο Τυπο ; Σαχλαμαρες !

    1. Πες τα ρε φίλε!!Την έχουν κανιβαλίσει τη γυναίκα!Λές και τους σκότωσε τη μάνα!!

    2. Θα συμφωνήσω απόλυτα.
      Την Αθηνά την βλέπουν όλοι όπως ο θείος Σκρουτζ όταν βλέπει μπροστά του λεφτά και τα μάτια του γίνονται δολάρια ($)($).
      Δεν φτάνει που την αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο, έχουν και το θράσος να την στολίζουν με «κοσμητικά επίθετα»… Σκατόψυχοι είναι αυτοί που τα λένε και όχι η Αθηνά.

Comments are closed.