Βρήκε ευκαιρία και στάζει φαρμάκι ο Αλέξης Κούγιας για τον Σπύρο Μπιμπίλα, με λίγο από… Λιγνάδη

Κοινοποίηση:
κουγιας

Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρετε στον Σπύρο Μπιμπίλα και στην ανάρτησή του περί θανάτου του Γιώργου Μάγγκα. Βέβαια, ο γνωστός δικηγόρος δεν παρέλειψε να αναφερθί στην υπόθεση Λιγνάδη, στην οποία ο πρόεδρος του ΣΕΗ είχε καταθέσει.

Η ανακοίνωση:

Δυστυχώς ο Μπίμπιλας είναι ένας και μοναδικός και δεν αλλάζει.

Αφού, μετά τον ηθικό θάνατο του Δημήτρη Λιγνάδη, κατάφερε από τον απόλυτο κομπάρσο του κινηματογράφου και του θεάτρου, να γίνει ακόμη και πρωταγωνιστής διαφημίσεων, αυτή τη φορά για να παραμείνει στο προσκήνιο, γιατί οι δίκες μία μία τελειώνουν και «το παραμύθι παύει να έχει δράκο», αυτή τη φορά έφτασε στο σημείο να «πεθάνει» και το φίλο μου τον Μάγγα.

Είμαι περίεργος τι θα κάνει το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ με αυτόν τον τύπο, που χρησιμοποιώντας τη δυστυχία που προκάλεσε στους συναδέλφους του, βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στο προσκήνιο της καθημερινότητας και δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι και παρουσιαστές κυρίως, που τον παίρνουν στα σοβαρά.

Περιμένω από τους χίλιους συναδέλφους του, τη συγκέντρωση υπογραφών και από την κα Ναταλί Χατζηαντωνίου, κάποιο δακρύβρεχτο άρθρο, το οποίο βεβαίως ποτέ δεν θα έλθει, γιατί τον Μάγγα δεν τον διόρισε η κα Μενδώνη και η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αθήνα, 19/8/2022
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Αλέξιος Χ. Κούγιας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μόνο ο Σπύρος που κάνει αγαθοεργίες και θεάρεστες πράξεις αξίζει να είναι Πρόεδρος του ΣΕΗ!

  2. Μα δεν φταιει κανεις αλλος,αλλα αυτοι οι πανιβλακες του ΣΕΗ που ανακηρυσσει ,προεδρο του αυτο το Αθεο πραμα.Απο τσιπα μηδεν το μηδεν ισον Μηδεν,ντροπη σας !!!!!!!

  3. Ο Υπέροχος Σπύρος Μπιμπίλας είναι έμπρακτα αλτρουιστής και αλληλέγγυος στον απόλυτο βαθμό!
    Συνεργάζεται με την Άννα Φόνσου στο Σπίτι του Ηθοποιού. Ο Σπύρος τρέχει για όλους και για όλα!
    Το λένε όλοι οι ηθοποιοί αυτό, το έχει πει και η ίδια η Άννα Φόνσου. Είναι αποδεδειγμένο.
    Ο Σπύρος ψωνίζει όλα τα απαραίτητα αγαθά πρώτης ανάγκης για τους αναξιοπαθούντες ηθοποιούς και για άλλους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και δεν είναι καλλιτέχνες. Τους βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί, τους συμπαραστέκεται οικονομικά και ψυχικά. Έχει βοηθήσει άπειρες φορές από την τσέπη του πολύ κόσμο.
    Ο τελευταίος που μπορούμε να κατηγορήσουμε γι’ αυτό που λες, είναι ο Σπύρος. Είναι θαυμάσιος άνθρωπος! Άγιος!

  4. Σωστός ο Κούγιας . Ο Μπιμπίλας ασχολείται με δημοσιες σχέσεις γιά αυτοπροβολη του. Δεν τού καίγεται καρφί γιά τούς αναξιοπαθουντες ηθοποιους πού είναι καί υποχρεωση του . Ευτυχως που υπάρχει καί η Αννα Φόνσου πού μέ τό Σπίτι τού Ηθοποιού πού δημιουργησε, έδειξε Τί σημαίνει αλληλεγγύη στήν πράξη .

Comments are closed.