Βρήκε ελικόπτερο ο Κούλης! – Πέταξε πάνω από τις πληγείσες περιοχές και μακριά από τους κατεστραμμένους κατοίκους (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mitsotakis-elikoptero

Στην Καρδίτσα βρίσκεται ο Κούλης Μητσοτάκης προκειμένου να δει από κοντά τις καταστροφές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία.

Στο δημαρχείο της πόλης έγινε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή υπουργών, υφυπουργών, τοπικών φορέων, εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων, συλλόγων, κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών. Έγινε αποτίμηση των ζημιών που προκάλεσε το καταστροφικό πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανού» και αναλύθηκαν τα μέτρα και το σχέδιο αποκατάστασης των περιοχών που επλήγησαν από την κακοκαιρία.

Ο Μητσοτάκης προσγειώθηκε με ελικόπτερο τύπου Σινούκ μετά τις 9 π.μ. στο Στάδιο των Τρικάλων. Το κυβερνητικό κλιμάκιο έγινε δεκτό από τον υφυπουργό Κώστα Σκρέκα, τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη και τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός, που μεταξύ άλλων συνοδεύεται από τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, δημοσίευσε και βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram πετώντας πάνω από τις πληγείσες περιοχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. κράτα το πρόχειρο το ελικόπτερο Κυριάκο… κάτι μου λέει ότι θα το χρειαστείς σύντομα, και μην ξεχάσεις να πάρεις και τον χειροκροτητη σου μαζί… αλλά κι ολόκληρη την κομπανία.. θα αγριέψουν τα πράγματα στο λεω

Comments are closed.