Βρήκαν τους δολοφόνους 84χρονης στα Πατήσια – Συνέλαβαν δύο Αλβανούς, εμπλέκονται άλλοι τρεις

Κοινοποίηση:
astynomia

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 84χρονης που διαπράχθηκε τον Μάρτιο του 2021, στα Πατήσια Αττικής.

Συνελήφθησαν, με σχετικά εντάλματα, ένας 20χρονος Αλβανός και μια 38χρονη ομοεθνής του, ενώ επιπλέον ταυτοποιήθηκαν δύο Ελληνες (23χρονος, έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης στη Βρετανία και 24χρονος), καθώς και ένας 25χρονος, που είναι φυλακισμένος στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πρωϊνές ώρες της 8ης Μαρτίου 2021, οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν στην 84χρονη κατά την είσοδο της στο σπίτι της με σκοπό τη ληστεία. Στη συνέχεια της προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο με απόφραξη των αναπνευστικών οδών.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών και προέκυψε ο τρόπος δράσης τους, καθώς και ο ρόλος του καθενός στην ανθρωποκτονία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτή η πλάκα με τους Αλβανούς σ’αυτήν την χώρα πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή.

  2. Τί είπε ο μητσοτάκουλας στο συνέδριο με θέμα «Δημογραφικό-Η μεγάλη πρόκληση» ;;;
    Μιά ματιά ρίξτε και φρίξτε :
    “… Η εμπειρία από το πρώτο κύμα των Αλβανών μεταναστών είναι θετική για την ελληνική κοινωνία και οικονομία. Η δεύτερη γενιά των οικογενειών αυτών έχουν πια ως πατρίδα τους την Ελλάδα και τόπο καταγωγής τη χώρα των γονιών τους”. Αξίζουν να αποκαλούνται Έλληνες όσοι μετέχουν της ελληνικής παιδείας…”.
    Αυτοί οι δολοφόνοι, μητσοτάκουλα / δράκουλα, αποτελούν την “θετική εμπειρία” σου ; Αυτά τα εγκληματικά στοιχεία “αξίζουν να αποκαλούνται ΄Ελληνες” ; Τέτοια κοινωνία ονειρεύεσαι, ρε καθίκι ;
    Ρε ΑΛΗΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ του “δημοκρατικού τόξου”, θα φτύσετε το γάλα της μάνας σας, με όλα τα αποβράσματα που μας κουβαλήσατε εδώ …Γεμίσανε οι δρόμοι, οι πλατείες, οι πόλεις, τα χωριά, οι φυλακές με αλλοδαπούς που τους ταΐζει ο ΄Ελληνας φορολογούμενος πολίτης … Πόσο ακόμη νομίζετε ότι θα αντέξει ο ΄Ελληνας για να σας στείλει στον αγύριστο ;;; Ουυυυυυυυυυυυυυυυ στα τσακίδια να πάτε, μισέλληνες …

  3. Οποια πετρα και να σηκωσεις αλμπανο θα βρεις απο κατω

  4. παλι τουρκαλβανοι????
    πεφτω απ τα συνεφα!!!!!!!!

  5. και εδω αλβανοι φονιαδες …
    σκοτωνουν βιαζουν κλεβουν και ο μπουστης κουλης ΠΟΥΘΕΝΑ για να αλλαξει τους νομους για τα ισοβια να ειναι ΠΑΝΤΑ ΙΟΒΙΑ εχρι να ψοφησει ο φονιας

Comments are closed.