Βράχος καταπλάκωσε αυτοκίνητο της αστυνομίας. Ελαφρά τραυματίες οι επιβαίνοντες

Κοινοποίηση:
vraxos

Στον παραλιακό δρόμο προς Κύμη κινούνταν αυτοκίνητο της Δ’ ΟΠΚΕ στο οποίο επέβαιναν τρεις αστυνομικοί, όταν αυτό καταπλακώθηκε από βράχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αστυνομικοί οι οποίοι εδρεύουν στο Αλιβέρι κινούνταν προς Κύμη με το όχημα της υπηρεσίας και σταμάτησαν στο πρώτο φανάρι, ανάμεσα στο Στόμιο και Πλατάνα (εκεί όπου έχει γίνει καθίζηση), προκειμένου να περιμένουν να περάσουν τα αντιθέτως κινούμενα οχήματα και να συνεχίσουν τη διαδρομή τους.

Ξαφνικά, ένας μεγάλος βράχος ξεκόλλησε από το βουνό και έπεσε επάνω στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο όχημα και να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες, ευτυχώς ελαφρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από το βράχο που χτύπησε το όχημα και οι άλλοι δύο από τα τζάμια που έσπασαν, εξ αιτίας του ατυχήματος.

Πηγή: evialead.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χρόνια αυτη η ζημια στο δρομο, ΚΑΝΕΙΣ πο@στης δεν μπορεί να τον διορθωσει ;

  2. ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΘΑΛΠΕΣΤΕ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ. ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ? ΣΤHN MΥΚΟΝΟ ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ?? ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΛΑΤΣΗΔΕΣ?? ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ? ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΨΩΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΠΟΙΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΣΙΛΙΕΣ?? ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ?? ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΟΥΛΟΙ…

Comments are closed.