«Βράζουν» τα νησιά: Νέες αποδοκιμασίες κατά του Ν.Μηταράκη στη Σάμο – Οι αλλοδαποί αποβιβάζονται από μόνοι τους [BINTEO]

Κοινοποίηση:
mitarakis_samos

“Βράζουν” οι κάτοικοι του ανατολικού Αιγαίου από τις καθημερινές αφίξεις αλλοδαπών, οι οποίοι απλώς αποβιβάζονται στις ακτές των νησιών μας χωρίς καν να χρειάζονται την συνδρομή του ΛΣ.

Έτσι κατά την διάρκεια της  επίσκεψής του, στην Σάμο ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου,  Νότης Μηταράκης,  έγινε αποδέκτης νέων έντονων αποδοκιμασιών από αγανακτισμένους πολίτες, οι οποίοι βλέπουν το νησί τους να γίνεται αποικία αλλοδαπών.

Χαρακτηριστικό της πλήρους διάλυσης που υπάρχει είναι ότι οι αλλοδαποί αποβιβάζονται μόνοι τους στις ακτές και το ΛΣ απλώς εντοπίζει τις άδειες λέμβους!

Συγκεκριμένα, περιπολικό όχημα Λ.Σ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή της ακτής Σκάλας Συκαμινέας Λέσβου, μόνο τη λέμβο από την οποία είχαν προηγουμένως αποβιβαστεί στην ακτή χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα είκοσι τρεις (23) αλλοδαποί.

Σε άλλη περίπτωση σκάφος Λ.Σ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν. Φαρμακονησίου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, αυτή τη φορά με 25 επιβαίνοντες και τους οποίους μετέφερε σε ασφαλές λιμάνι.

Σε άλλη περίπτωση το ΛΣ κατάφερε να εντοπίσει για δεύτερη φορά άδεια λέμβο από την οποία είχαν αποβιβαστεί νωρίτερα και χωρίς κανένα πρόβλημα 45 αλλοδαποί στην περιοχή ”ΤΣΑΜΑΚΙΑ” Μυτιλήνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κάτσε τούρκο νά γεμίσω καί στερνά θά σέ βαρέσω
    ΓιάννηςΛάκων

  2. Η συνέντευξη έγινε σε βουνό χωρίς κατοίκους ; Δεν βλέπω κατοίκους !

Comments are closed.