Βράζει ολη η Ιταλία: Σάλος με το ΒΙΝΤΕΟ – Νοσοκόμα λέει τον «ειδικό» ΨΕΥΤΗ μπροστά στα μούτρα του: «Η ΜΕΘ είναι γεμάτη με ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ»!!!

Κοινοποίηση:
sqsqs

Ιταλίδα νοσοκόμα αποκαλύπτει πως όλοι οι ασθενείς με covid19 στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι.

Αυτά δηλώνουν οι αυτόπτες μάρτυρες και άμεσα εμπλεκόμενοι υγειονομικοί άλλα τα Κράτη καταχωρούν άλλα στα επίσημα στοιχεία.

Ποιος λέει την αλήθεια!!! Εύκολη απάντηση αν τεθεί αλλιώς το ερώτημα: ΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΑΤΑ;;;

Αναφέρει η νοσοκόμα της γείτονας χώρας, ξεμπροστιάζοντας έναν «ειδικό», ο οποίος ισχυριζόταν πως οι ΜΕΘ είναι γεμάτες ανεμβολίαστους:

«Είμαι η Κριστίνα, είμαι υγειονομική υπάλληλος.

Λέτε πως οι ΜΕΘ είναι γεμάτες από άτομα ανεμβολίαστα. Λοιπόν, εγώ σήμερα, μέχρι τις 16:00, διότι μετά τις 16:00 με έπαυσαν των καθηκόντων μου, αλλά έως τις 16:00 ήμουν κανονικά σε υπηρεσία τα άτομα που είναι μέσα στις ΜΕΘ, λόγω COVID, είναι όλα τους άτομα εμβολιασμένα.

Για αυτό μην λέτε διάφορα, διότι δεν αληθεύουν αυτά που λέτε».

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ COVID ? ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ?

    Αν υπάρχουν γιατί δεν τις παίρνουν όλοι στο σπίτι τους ?
    Αν υπάρχουν θεραπείες τι χρειάζονται τα πειραματικά εμβόλια ?
    Ποιον ωφελούν πραγματικά τα εμβόλια ?
    Ποιος ο ρόλος των ΜΜΕ και των Κυβερνήσεων με τις Φαρμακοβιομηχανίες
    Ποιος ο ρόλος των Οργανισμών Εγκρίσεων φαρμάκων (ΕΜΑ, FDA)

    Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα σας λυθούν αφού παρακολουθήσετε με υπομονή μέχρι το τέλος το ντοκυμαντέρ.

    https://rumble.com/vmssir-38294883.html

  2. Ζουν στο ψέμα, έχουν πάρει διαζύγιο από την αλήθεια από γεννησιμιού τους, θέλουν να τους μοιάσουμε και μεσω αυτών στον άρχοντα τους, το Σατανά. Να θυμηθούμε τον Πιλάτο που ρώτησε τον Κύριο τί είναι αλήθεια!

  3. Τα μπόλια φτιάχτηκαν για δύο πράγματα. Πρώτον για τη μείωση του πληθυσμού και δεύτερον για τον έλεγχο του πληθυσμού. Το έχουν παραδεχτεί και οι ίδιοι Bill, Σόρος, ο άλλος με το Gr€at R€set κτλ. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, είναι ηλίθιος και επικίνδυνος για την ανθρωπότητα!!!

  4. Πιθανότατα αυτό να γίνεται και στην ελλάδα αλλά βγάζουν προς τα έξω ότι το 90% στις μεθ είναι ανεμβολίαστο για να μην τους πάρουν με τις πέτρες οι μπολιασμένοι. Βγήκε στο χασαπόπουλο και το είπε κάποια που έκανε ρεπορταζ προχθές αλλά μετά έβγαλαν καπάκι μια άλλη εργαζόμενη σε νοσοκομείο και είπε και αυτή το ποίημα ότι το 90% είναι ανεμβολίαστο. Δεν υπάρχουν αξιόπιστα στοιχεία για το τι γίνεται στις μεθ και μπορούν οι αρμόδιοι να δηλώνουν ότι θέλουν.

  5. Αφού την έδιωξαν. Οι βρωμιάρηδες οι υγειονομικοί καλά να πάθουν τόσο καιρό σκότωναν και το βουλωναν.
    Τώρα ξύπνησαν . Για αυτό έχουν και τέτοια γελοία συνδικαλιστικά όργανα.

  6. Τελικά όλοι γνωρίζουν ότι τα μπόλια είναι μια μούφα και ότι όλα γίνονται για τα χρήματα αλλά ακόμα καθόμαστε και τους κοιτάζουμε αντί να κατέβουμε στους δρόμους μέχρι να πέσουν όλες οι κυβερνήσεις, όλοι μας όχι μόνο στην Ελλάδα.

Comments are closed.