Βούλγαρος ευρωβουλευτής: «Δεν θα δεχτούμε “μετανάστες” ούτε από τον… πλανήτη Άρη»

Κοινοποίηση:
samos-lathrometanastes

Την κάθετη άρνηση της Βουλγαρίας να δεχτεί αλλοδαπούς από οποιαδήποτε σημείο του πλανήτη, τόνισε ο ευρωβουλευτής Άνγκελ Τζαμπάσκι.

«Η Βουλγαρία δεν μπορεί, δεν πρέπει και δεν θα συμμετάσχει σε κανένα πρόγραμμα επανεγκατάστασης των όποιων “μεταναστών” – είτε είναι από την Ελλάδα, το Τιμπουκτού ή τον Άρη. Ελπίζω πραγματικά ότι αυτό είναι ένα άλλο ψεύτικο νέο. Διότι εάν όχι, θα ήταν μια πολύ παράλογη και ανεύθυνη απόφαση», ανέφερε μέσω Facebook.

Η συμμετοχή σε ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι αδύνατη δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης, δήλωσε ο Βούλγαρος πολιτικός.

«Σε μια τόσο εξαιρετικά τεταμένη, ιστορική εποχή, όταν το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης αντιμετώπισε ένα δύσκολο τεστ, όταν εμείς, οι Βούλγαροι, αγωνιζόμαστε κυριολεκτικά για την επιβίωσή μας – πρώτα με την πανδημία και μετά με την απερίγραπτη οικονομική κρίση που έρχεται – η επανεγκατάσταση των όποιων “μεταναστών” στην επικράτειά μας για οποιονδήποτε λόγο, είναι εντελώς απαράδεκτη», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ξεχνας βουλγαρικο κεφαλι οτι πριν μας ερθουν τα μελαχρινα παιδια …πρωτοι και καλυτεροι μαζι με τα τηγανοκεφαλα αλβαναρια ηρθατε και εσεις οι μοσχαροκεφαλες και γεμισαμε με ασχημες τριχωτες γουρουνομουρες πο*&%νες …που ακομα εδω ειναι..οποτε μαζεψτε πισω στη χωρα σας τα δικα σας τα φυντανια, που εκτος απο πι….(*&πες εχουν κατακλεψει και φαει κοσμο και κοσμακι… και ασε μη φοβασαι κανεις δεν θελει να ερθει και να εγκατασταθει σε μια χωρα με ξεροκεφαλα τουρκοειδη βοδια τουρανικης καταγωγης ….Επισης χρυσε μου, ξεχνας το βασικοτερο οτι και εσεις ζειτε σε εδαφη που δεν ειναι δικα σας……

  2. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  3. ορίστε κι οι βουλγαροι πιο έξυπνοι ειναι κι πρατουν !!

  4. Και καλα θα κάνετε. Μη βλεπετε εμας, εμεις ειμαστε …ανθρωπιστές….οταν θα μας σφάζουν ομως, μη βρείτε ευκαιρια και πάρετε κι εσεις μερος στην σφαγή, ετςι;;;; Σας ξερουμε κι εσάς απο παλια. Λυπηθειτε μας τουλάχιστον εσεις, γιατι οι πολιτικοι μας δεν δινουν δεκάρα για μας. Οςο για τους ηλίθιους ….ανθρωπιστές….αυτοι θα σκουζουν σαν ζωα οταν τους σφάζουν, αλλα κανένας δεν θα τους λυπάται. Αλίμονο σε ολους εμας που τα βλέπαμε χροοονια αυτα να ερχονται και φωνάζαμε. Αλλα …φωνή βοωντος εν τη ερημω, ηταν η φωνή μας.

  5. ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΟΧΙ ΙΣΛΑΜ

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ
    ΩΣ ΕΔΩ!

  6. Άντε πες τα Χαράλαμπε, μπας και ακούσουν και οι Κορωνο-υιοί και εδώ…

Comments are closed.