Βούλγαροι αστυνομικοί “σάπισαν” στο ξύλο μετανάστες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ezgif-2-5336feed4347

Τον ξυλοδαρμό και την κακοποίησή τους από Βούλγαρους συνοριοφύλακες καταγγέλλουν μετανάστες που έφθασαν στον Έβρο.

Οι μετανάστες φέρουν σημάδια άγριου ξυλοδαρμού, εκδορές στην πλάτη, χτυπήματα στο πρόσωπο και αίματα στο κεφάλι και τα χέρια από κλομπ. Όπως πρόσθεσαν οι Βούλγαροι συνοριοφύλακες επέτρεψαν ακόμη και στα σκαλιά να τους δαγκώσουν ενώ επιπλέον τους λήστεψαν.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Έτσι πρέπει . Δεν είναι άνθρωποι αυτοί που έρχονται , είναι τα νεγροειδη σκουπίδια του Ισλάμ , όλοι εγκληματίες , και εν γνώσει τους εργαλεία της ΝΤΠ , και ως εργαλεία πρέπει να πατάσσονται . Η Βουλγαρία είναι μια χώρα που θα επιβιώσει. Οι Βούλγαροι αγαπάνε τον λαό τους και τον προστατεύουν . Και που να βλέπατε ποσό οργανωμένο είναι το κράτος τους απέναντι στους γυφτους. Συλλαμβάνονται και ξυλοκοπούνται όταν εμφανίζονται στα τουριστικά μέρη για να ζητιανέψουν. Και μάλιστα από αστυνομικούς με πολιτικά …..

  2. Μας τους έστειλαν με την βία εδώ οι Βούλγαροι αφού τους ξυλοκόπησαν. Η Βουλγαρία είναι και αυτή μέλος της Ε.Ε. άρα γιατί δεν έχει κυρώσεις; Άν το έκανε αυτό η Ελλάδα θα μας πήγαιναν οι ΜΚΟ στα δικαστήρια και θα είχαμε και άμεσα πρόστιμα απο την Ε.Ε. Το 4ο Ράιχ μόνο στην Ελλάδα βγάζει το μίσος του. Όλοι προστατεύουν τα σύνορα τους και εμείς οι αιώνιοι μαλάκες. Σε εμάς ρίχνουν συνέχεια τιμωρίες επειδή δεν είμαστε μάγοι να μπορούμε να φροντίσουμε σε αξιοπρεπείς συνθήκες, όπως απαιτούνε οι ξένοι, άτομα απο 2 ηπείρους στην μικρή Ελλάδα. Αυτοί δεν θα τελειώσουν ποτέ την εισβολή.

  3. Eδω μονο φιφες δεν τους παιρνουν οι δικοι μας οι Λωληδες.

  4. Εμ τι νομιζαν σαν την ελλαδα που κανουν οτι γουσταρουν,κλεβουν σκοτωνουν βιαζουν και δεν τους πιανει κανεις???

Comments are closed.