Βουλευτίνα σε βασίλισσα Ελισάβετ: Πρόσεχε τι κάνεις με το Brexit μην έχεις την τύχη του ξαδέλφου σου Κωνσταντίνου στην Ελλάδα

Κοινοποίηση:
queen-attends-round-square-international-conference-3tsume0hydsx

 

Μια.. περίεργη συμβουλή δίνει μέσω Twitter στην βασίλισσα Ελισάβετ μια βουλευτής των Εργατικών.

Το κόμμα των Εργατικών, που βρίσκεται στην αντιπολίτευση, θεωρεί «πραξικόπημα» την κίνηση Τζόνσον να ζητήσει το κλείσιμο της Βουλής και την υποστήριξη της κίνησής αυτής από την βασίλισσα, εν όψει Brexit.

Η βουλευτής Κέιτ Οσάμορ μάλιστα έγραψε στο Twitter πως η Ελισάβετ θα πρέπει να δει τι συνέβη με «τον ξάδερφό της Τίνο, πρώην βασιλιά της Ελλάδας» όταν «πέρασε» ένα πραξικόπημα της Δεξιάς.

«Η μοναρχία καταργήθηκε!», καταλήγει το tweet – προειδοποίηση της βουλευτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο Βασιλιας Κωνσταντίνος ειναι μεν μακρινος συγγενής της Βασίλισσας αλλά ανηψιος του συζύγου της απο τον Βασιλια Παύλο -πρώτα ξαδέλφια

  2. “Βασιλιάς δεν γίνεσαι απο τα γονίδια, αλλά απο τις πράξεις σου!” Σ.Ε.Μ.

  3. Diar Κέιτ δεν τα ξερεις καλά τα πράγματα. Ο κοτσος ήταν μια απλή μαριονετα των γερμανών! Αυτοί αποφάσιζαν ποιός θα κυβερνάει στην Ελλάδα! Αυτό εσυ πώς το λες; μοναρχία ή ξενοκρατία? Ή μάλλον να το θέσω καλύτερα.., δημοκρατία ή βαρβαροκρατία? (βαρβαροι= βαυαροι!)
    .
    Και μην νομιζεις πως ο κότσος ήταν απο κανένα σπουδαίο σόι, έτσι; Κάτι φτωχομπινέδες πεινασμένοι βλάχοι ήταν που έβοσκαν πρόβατα (!)
    Και η πριγκιπουτσούλα σοφία μια ξεβράκωτη ήταν όταν παντρεύτηκε τον χουαν καρλος τον ισπανό. Ο Ελληνικός λαος την προίκησε την βλαχάρα!
    Ψάξε να μάθεις γιατι η μάνα της η Φρειδερίκη δεν πήγε στον γάμο της και έλα να τα ξαναπούμε!
    .
    Υ.Σ αν θιχτεί κανενα “υψηλότατο” μέλος απο αυτά που γράφω πως προσβάλω το όνομα και τον “τιτλο” τους, ας έρθει να με βρει να του δείξω καταγεγραμμένα σε εφημερίδες ΟΛΑ οσα αναγράφω που ο λαος πείναγε και αυτοί τον προκαλούσαν συνέχεια με δεξιώσεις, γιορτες, σπατάλες, ταξιδια, χλιδή και μυαλό κουκούτσι για την διακυβέρνηση και την οικονομία τής Χώρας! Άρα, τι σόι βασιλιάδες ήταν?

Comments are closed.